Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2020 03 05

Kaip Kovo 8-ąją paversti ypatinga?

Moters diena – simbolinė šventė, tačiau išskirtinis dėmesys ir moterų šypsenos paverčia šią šventę išties jaukia akimirka. Gėlės ir saldainiai miela, tačiau pagalvokime, galbūt šiais metais pats laikas palepinti mylimą žmogų įdomia patirtimi? Dovanų ekspertai iš „Laisvalaikio Dovanos“ paruošė įspūdžių TOP 7, kurie pavergs kiekvienos moters širdį.
Skrydis oro balionu
Skrydis oro balionu / Partnerio nuotr.

Saldi akimirka

Ji dievina saldžias popietes? Ji galvoja jei jau ryžtis „saldžiai nuodėmei“ tai bent kokybiškai? Tam puikiai tiks popietė desertinėje „Liu“. Jaukios Užupio gatvelės atves jus į buvusioje vaistinėje įsikūrusią desertinę, kurioje ne tik gardi kava bei arbata, bet ir rankų darbo burnoje tirpstantys gardėsiai. Gardi valandėlė desertinėje kainuos 20 eurų.

Partnerio nuotr./Saldi akimirka
Partnerio nuotr./Saldi akimirka

Pabėgimas į tropikus

Jai būtina atsipalaiduoti. Tą turbūt supranta kiekvienas. Masažo namuose „Azia SPA“ kiekviena moteris ras tobulą poilsį, rytietiškus aromatus ir profesionalią procedūrą. Masažas ar SPA procedūra – maloni ir jėgų suteikianti dovana, kuri be išimties patiks kiekvienai moteriai. Rytietiški SPA malonumai masažo namuose „Azia SPA“ kainuos nuo 25 eurų.

Partnerio nuotr./Masažas
Partnerio nuotr./Masažas

Tobulas poilsis

Dovana Jai, o malonumai abiem? Kodėl gi ne? Juk didžiausia dovana moteriai – dėmesys ir laikas su mylimu žmogumi. Tam puikiai tiks romantiškas poilsis Lietuvos kurortuose. Tobulas pasirinkimas – Birštono pažiba „Vytautas Mineral SPA“. Čia rasite patogų poilsį, SPA pramogas ir gamtos ramybę. Pramogos „Vytautas Mineral SPA“ kainuos nuo 58 eurų.

Partnerio nuotr./Poilsis spa centre
Partnerio nuotr./Poilsis spa centre

Gamta ir žirgai

Miško takeliai, grakštūs žirgai ir romantiškas jodinėjimas Trakų apylinkėse puikiai tiks kiekvienai romantikos gerbėjai. Jojimo klubas „Pagauk vėją“ supažindins su žirgais, jodinėjimo technika ir jau kai būsite pasiruošę kartu su mylimu žmogumi iškeliausite į nepamirštamą kelionę miško takeliais. Jodinėjimas žirgais Trakų apylinkėse dviem kainuos 24 eurus.

Partnerio nuotr./Jodinėjimas žirgais Trakų apylinkėse
Partnerio nuotr./Jodinėjimas žirgais Trakų apylinkėse

Vakarienė kitaip

Gurmaniškiems nuotykiams puikiai tiks netradicinės vakarienės. Juk moterys nuolat stebina šedevrais virtuvėje, galbūt pats laikas atrasti šį tą naujo? Paverskite romantišką pasimatymą nepamirštamu nuotykiu vakarienėje tamsoje. Vakarienės metu bandysite iš naujo pažinti skonius ir mesite tikrą iššūkį skonio receptoriams. Vakarienė tamsoje „Dine in the Dark“ dviem kainuos 69,99 eurai.

Partnerio nuotr./Vakarienė kitaip
Partnerio nuotr./Vakarienė kitaip

Ji – nuotykių ieškotoja

Ji nuolat pasakoja, jog norėtų išbandyti ką nors aktyvaus, o gal net šiek ekstremalaus? Tuomet pats laikas nustebinti ją galimybe gamtos grožį pamatyti iš paukščio skrydžio. Skrydis parasparniu gali būti rami dangaus pramoga, kurios metu ji, patogiai įsitaisiusi specialiame krėsle, mėgausis gražiais vaizdais. Tačiau, jei ji ieško šiek tiek ekstremalesnių pojūčių – padovanokite akrobatinį skrydį parasparniu. Profesionalus instruktorius pasirūpins, kad po pramogos į dangų ji norės pakilti dar ir dar. Skrydis parasparniu kainuos nuo 28,67 eurų.

Partnerio nuotr./Skrydis parasparniu
Partnerio nuotr./Skrydis parasparniu

Privatus poilsis dviese

Jei ji – nuolat sukasi darbų sūkuryje ir turi vos kelias valandas laisvo laiko, galite pasimėgauti trumpu atotrūkiu tik dviese suomiškos pirties ir sūkurinės vonios erdvėje Vilniaus senamiestyje. Romantiškas laikas kartu, pokalbis ir malonus atsipalaidavimas leis nors trumpam pabėgti nuo kasdienybės ir pasidžiaugti akimirka kartu. Privatus poilsis suomiškos pirties ir sūkurinės vonios erdvėje kainuos 25 eurus.

Partnerio nuotr./Privatus poilsis dviese
Partnerio nuotr./Privatus poilsis dviese

Turbūt kievienas pripažins, jog dėmesį savo pačioms pačiausioms rodome dažniau nei kartą per metus, tačiau nepamirškime, jog moterys nori būti pastebėtos, nustebintos ir, svarbiausia, palepintos romantišku laiku kartu. Padovanokite akimirką džiaugsmo, dar vieną smagią istoriją ir parodykite rūpestį savo mylimiausioms.

O „Laisvalaikio Dovanos“ turi daugiau idėjų Moters dienos proga. Jas rasite ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius