Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 12 20

Kalėdų karštinė: kaip planuoti laiką ir nepamiršti to, kas svarbu

Nuo naujų metų žmonės žada ne tik sportuoti ir būti geresniais. Kiekvienais metais dar prieš šventinį laikotarpį sakoma, kad reikia prisiminti, tai kas svarbiausia ir skirti daugiau laiko šeimai, sau ir draugams. Tačiau, kol yra fiksuojamos rekordines eilės parduotuvėse ir spūstys gatvėse dar net neįvažiavus į parduotuvę, atrasti ramybę per šventes sugeba tikrai nevisi.
Kalėdos
Kalėdos / Partnerio nuotr.

Dovanos ir laikas su šeima – suderinama

Žinoma, jei norite pabūti su šeima ir apsipirkti šventėms, galite važiuoti į parduotuvę su visa šeima, tačiau vargu ar taip praleistas laikas bus pats kokybiškiausias. Todėl „Laisvalaikio Dovanų“ komanda primena, kad geriausias dovanas galite įsigyti nešvaistydami valandų valandas stovėdami eilėje. O tie kurie išbando dovanoti patirtis vietoje daiktų – nenori grįžti atgal. Juk savaitgalį nuvažiuoti į prekybos centrą nusipirkti litrą pieno, laiko požiūriu, yra tas pats, kas išsirinkti dovanas visai šeimai įspūdžių dovanų el. parduotuvėje. Ir dar – tuo pat metu lengvai būtų galima sau įsigyti masažą, nuvažiuoti į SPA ir atsipalaidavus grįžtant atgal dar ir aplenkti tuos, kurie bando prasibrauti perpildytose prekybos centrų aikštelėse.

Net ir paskutinę minutę – apgalvota dovana

Kalėdinių dovanų pirkimas paskutinę minutę – taip jau pasitaiko. Bet ne visuomet paskutinę akimirką pagriebta dovana bus neverta dėmesio ar nereikalinga jos gavėjui. Priešingai! Vos vienu prisėdimu lengvai išrinksite naujas patirtis šeimos nariams, giminėms ar draugams. O e-dovanas gausite vos per vieną minutę į nurodytą elektroninį paštą bet kuriuo paros metu.

Populiariausių „Laisvalaikio Dovanos“ Kalėdinių įspūdžio dovanų TOP 10:

  1. Vakarienė tamsoje „Dine in the Dark“
  2. Nakvynė „Vytautas Mineral SPA“ Birštone
  3. Pasivažinėjimas sportiniais automobiliais Lamborghini, Ferrari, KTM X-BOW R
  4. Dangiška vakarienė Televizijos bokšte
  5. Nakvynių dovanų rinkinys „Karališkas poilsis“
  6. Sveikatinimosi atostogos „Tulpės“ Sanatorijoje Birštone
  7. SPA malonumai rytų masažo namuose „Azia SPA“
  8. Poilsis „Best Baltic Central“ Druskininkuose
  9. Skrydis oro balionu Vilniuje arba Trakuose
  10. Šuolis parašiutu iš 10000 pėdų aukščio

Nešvaistykime, o kurkime istorijas

Kalėdos – laikas, kuomet norime palepinti artimus žmones ir parodyti išskirtinį dėmesį. Tačiau atkreipkite dėmesį, jog dovana nebūtų tik gražus, mielas, tačiau nenaudingas daiktas. Daiktai apkrauna namus ir nesuteikia to tikrojo Kalėdų džiaugsmo. Aktyvus savaitgalis ir pramogos Lietuvos kurortuose, ekstremalūs išbandymai, o gal gardi gurmaniška patirtis? Juk įspūdžiai ir laikas praleistas su artimaisiais – dovana, verta būti padėta po Kalėdų eglute.

Kalėdinių dovanų ieškokite ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius