Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 08

Kokie Zodiako ženklai traukia pinigus?

Norint pagal horoskopą nustatyti, kokias finasines perspektyvas turi individas, reikia atsižvelgti į daugelį faktorių. Tikimės, kad sunkmečiu šis horoskopas jums nors truputėlį padės ir įkvėps pasitikėjimo.
Pinigai
Pinigai / Photos com.nuotr.

Astrologijoje egzistuoja trys esminės kryžių sąvokos. Kryžius – tai Zodiako ženklų skaidymo būdas, pagal kurį keturi Zodiako ženklai atsiduria specifinėje kvadratinėje padėtyje vienas kito atžvilgiu. Yra trys kryžiai: kardinalus, fiksuotas, mutuojantis. Kryžiui priklausančius Zodiako ženklus suvienija viena kokia nors savybė, pvz., kategoriškumas, užsispyrimas arba permainingumas.

1. Kardinalusis kryžius jungia Aviną, Vėžį, Svarstykles, Ožiaragį. Tai pagal savo prigimtį komunikabilūs novatoriai, kuriems neužtenka jėgų baigti pradėtą darbą.

2. Mutuojantis kryžius, kurį sudaro Dvyniai, Mergelė, Šaulys, Žuvys. Tai lankstūs, mokantys greitai prisitaikyti žmonės.

3. Fiksuotąjį kryžių sudaro Jautis, Liūtas, Skorpionas, Vandenis. Šių ženklų atstovai priešinasi permainoms, tačiau yra pastovūs ir patikimi.

Zodiako ženklų skirstymas į tris grupes labai svarbus verslo astrologijoje. Todėl visą medžiagą dalysime į tris dalis pagal minėtas ženklų grupes.

Komunikabilūs novatoriai

Avinas

Požiūris į pinigus. Pinigai reikalingi poreikiams tenkinti ar kasdieniams tikslams siekti. Jų finansinis šūkis –  „Ne pinigai neša laimę, o jų kiekis“.

Asmeninės savybės. Dosnūs artimiesiems, todėl gali išleisti visus turimus pinigus dėl svajonės. Taip pat jiems nesvetimas praktiškumas siekiant konkrečių rezultatų dėl gražios idėjos. Dėl idėjos gali išleisti krūvą pinigų, bet tuo pačiu išlikti neįtikėtinai gobšus. Sugeba dirbti be poilsio už deramą atlygį, tačiau svarbus ir moralinis atlygis. Yra patikimas partneris. Praradęs pinigus, puola į depresiją.

Kam pasiryžęs dėl pinigų. Gali elgtis neapgalvotai, pulti į avantiūras. Gali išmokti taupumo, laikinai pamiršti ambicijas išgarsėti.

Teigiamos savybės. Pinigai Avinui yra idėjų realizavimo priemonė. Finansų sferoje stimuliuoja noras pirmauti. Pinigus uždirba greitai, niekada nesijaudina dėl išleistų, pralaimėtų arba pamestų pinigų. Nekenčia taupymo, pinigus leidžia šeimai, artimiems žmonėms. Geriausiai Avinai uždirba meniškų profesijų srityje, turėdami nuosavą verslą, kurdami originalias idėjas, dirbantys pagal laisvą darbo grafiką.

Vėžys

Požiūris į pinigus. Į šlamančiuosius šie žmonės žiūri kaip į socialinį ar karjeros laiptelį: kuo daugiau pinigų, tuo daugiau pagarbos iš aplinkinių. Vėžiai bijo ateities, tad pinigai jiems yra kaip apsauga nuo būsimų problemų.

Asmeninės savybės. Pinigai – asmeninės laisvės ir nepriklausomybės šaltinis. Vėžiai taupūs, mėgsta atidėti juodai dienai, visada turi santaupų. Jie labai prisirišę prie sukauptų vertingų daiktų. Pasiruošę nuodugniai viską apgalvoti, prieš ką nors įsigydami ar investuodami. Mėgsta demonstruoti savo turtą.

Dėl pinigų pasiryžę. Vaikščioti su drabužiais, kuriuos jau seniai reikėtų keisti. Ne todėl, kad taupo ar neturi už ką nusipirkti naujų, tiesiog prie jų priprato. Gali užsibrėžti tikslą uždirbti kuo daugiau, nes tik tokiu atveju patenkinamas noras didžiuotis savimi. Peikia gyvenimą, kai yra  priverstas prisiliesti prie atidėtų pinigų. Gali manipuliuoti tais, kurie jam reikalingi, teikia naudos.

Teigiamos savybės. Savo veikloje remiasi naujausiais išradimais, nebijo naujovių, vertina bendradarbiavimą su užsieniečiais. Nujaučia, kokios sritys galėtų atnešti gerų finansinių rezultatų. Dažniausiai investuoja į novatoriškus projektus. Tvarkydami reikalus veiksmus grindžia faktais, o ne subjektyvia asmenine nuomone.

Vėžiai atsargūs ir darbštūs. Skanaus ir sveiko maisto šalininkai dažnai atranda save maisto pramonės srityje, tampa gerais virėjais. Be to, Vėžiams tinka dirbti su vaikais. Dar vienas galimas didelis pelno šaltinis – antikvariatas ir meno kūriniai.

Svarstyklės

Požiūris į pinigus. Retai Svarstyklės gyvena už savo lėšas – jie sumaniai išnaudoja biznio partnerius bei rėmėjus, sutuoktinius ir gimines, o patys šio ženklo atstovai pinigų „štampavimu“ ir kaupimu nesidomi. 

Asmeninės savybės. Svarstyklės laukia, kada pinigai patys nukris jiems ant galvos, išleidžia daug, mėgsta išvedžiojimus. Svarstyklės visada ras rėmėją ar užtarėją, kuris padės prasimaitinti. Svarstyklės pasiduoda pinigų įtakai, greitai degraduoja, pasiduoda pagundoms. Pinigai sukelia Svarstyklėms daug emocijų, o finansiniai nesutarimai provokuoja ribines būsenas.

Dėl pinigų pasiryžę. Sudaryti santuoką su žmogumi, kuris geras tik tuo, kad moka užsidirbti. Žodžiu, išskaičiavimas nesvetimas. Tačiau gali ir patys daug sunkiai dirbti kažkam iš šalies privertus.

Teigiamos savybės. Įgimtas aristokratiškumas, leidžiantis tenkintis gyvenimu netgi turint mažas pajamas. Svarstyklių gyvenime svarbią vietą užima grožis – po šiuo ženklu gimė daugelis artistų bei tapytojų. Tačiau neblogai sekasi ir teisėje.

Ožiaragis

Požiūris į pinigus. Nieko taip nemyli ir taip nepuoselėja Ožiaragis, kaip pinigų.

Asmeninės savybės. Ožiaragis nieko nedarys be atlygio. Dažniausiai moka siekti atlyginimo padidinimo arba susitarti dėl didesnių honorarų.  Jaučia baimę įsipareigojęs ir svajoja apie laisvę. Tačiau taip myli pinigus, kad jam gaila su jais skirtis, bet pinigai ne visada atsako jam tuo pačiu.

Dėl pinigų pasiryžę. Atskleisti neįprastus sugebėjimus ir išradingumą. Įrodyti pasauliui kaip ir sau pačiam, jog yra idealus ir nepriekaištingas.  Ryžtis aferai, grandioziniam projektui. 

Teigiamos savybės. Atideda pinigus „juodai dienai“. Pinigus linkę uždirbti galva, o ne raumenimis. Moka atskirti pelus nuo grūdų. Ožiaragiai – žymūs strategai, taktikai. Moka „pritraukti lėšas“ arba „rasti rėmėją“. Bet retai būna turtingi. Kuo daugiau materialaus turto turi Ožiaragiai, tuo labiau patys save vertina. Šio ženklo atstovai sugeba prognozuoti finansinės situacijos pokyčius, iš anksto žino, koks bus finansinis srautas.  Tačiau ne išimtis spontaniškos, ne visada pagrįstos išlaidos.

II. Lankstūs žmonės

Mutuojančio kryžiaus ženklai – Dvyniai, Mergelė, Šaulys ir Žuvys yra gailestingi ir suprantantys kitus žmones. Pastovūs ir siekiantys tikslo, geri darbuotojai, dažniausiai direktorių numylėtiniai. Tačiau dėl šio ženklo atstovų „plaukiojimo padebesiais“ kyla konfliktų darbe. Jie gali tapti nepakantūs aukštesniems už save. Puikiai derina darbo reikalus ir asmeninius malonumus. Tačiau šių žmonių pinigų troškimas gali būti toks stiprus, kad jie staiga užsibrėš tikslą uždirbti per mėnesį daugiau, nei uždirbo per praėjusį pusmetį.

Dvyniai

Požiūris į pinigus. Pinigai užima didelę jų vaizduotės dalį. Dvyniams pinigai yra ir intelekto dalis. Štai tipiškas pokalbis su šio ženklo žmogumi:
– Kiek bus 6 kart 8?
– Nesupratau?
– Aš klausiu, kiek bus 6 kart 8...
– O mes parduodame ar perkame???

Asmeninės savybės: Nemėgsta monotonijos, nuolatos ieško kažko naujo ir nepatirto, neišbandyto.

Dėl pinigų pasiryžę. Pasiryžę beveik viskam, nes yra avantiūristai. Geriausiai sekasi tarpininkauti, jiems rekomenduojama užsiimti automobilių verslu, pardavinėti spaudą. Kas nors mestelės, sakys, kad Dvyniai – oro ženklas, dėl to leidžia pinigus vėjais. Taip, tai tiesa, kaip ir tiesa tai, jog pinigus gauna iš oro. Moka pūsti miglą į akis. Bet ne visi ir ne visada. Be to, pinigus jiems geriausiai sekasi užsidirbti lyg tarp kitko, o ne plušant nuo ryto iki vakaro, griežtai pagal nustatytą darbo grafiką ir vietą.

Teigiamos savybės. Dvynių žinios yra labai plačios, bet paviršutiniškos, kadangi gilintis pritrūksta kantrybės ir ištvermės. Tai nenustygstanti vietoje asmenybė. Pinigai ir sėkmė juos lydi dėl greitos reakcijos bei kitų sėkmės receptų kopijavimo. Tik naudokite kuo mažiau plagiato, tada ir pinigų bus daugiau.

Mergelė

Požiūris į pinigus. Jiems įdomu kas, kur ir po kiek. Mėgsta ilgai derėtis, numušti kainą iki savikainos.

Asmeninės savybės. Patarimas žmonėms, kurie svajoja dirbti su šio ženklo atstovu. Jie gali pasirodyti baisiai nuobodūs ir pedantiški šykštuoliai. Ne, tai ne gobšumas, nes Mergelei visada įdomu stebėti, kaip ilgai ir gerai dirba žmonės, kai mažai moki ir dar priekaištauji. Mėgsta pirkti darbo įrankius. Investuoti patariama kaip ir Dvyniams – į intelektą. Rekomenduojama surinkti namų biblioteką, pavyzdžiui, techninės literatūros, enciklopedijų.

Dėl pinigų pasiryžę. Jeigu Jaučiams būdinga mąstysena „pinigai daro pinigus“, tai Mergelėms –„darbas daro pinigus“, bet mažus.

Teigiamos savybės. Šio ženklo atstovai labai darbštūs ir daro daug dėl kitų, kartais pamiršdami save. Didelis reiklumas sau ir kitiems kartais gali juos privesti prie pedantiškumo.
Jie negaili savęs jokiam darbui, viską atlieka patikimai ir laikydamiesi nuostatos, kad daro ne dėl savęs, bet dėl darbo.

Šaulys

Požiūris į pinigus. Nesismulkins, reikalaus grąžos (kartais pats nesumokėjęs paims, kad smulkiais pinigais nesimėtytų). Kartais jiems patinka švaistytis, gyventi ne pagal turimas lėšas. Jiems geriausiai sekasi vystyti turizmo verslą ir plėtoti tarptautinius santykius.

Asmeninės savybės. Ne tik patys pasižymi tolerancija ir dosnumu, tačiau to paties tikisi ir iš savo artimųjų. Šauliai linkę perdėti, todėl dažnai nepataiko į taikinį. Sunku atsispirti jų nuoširdžiam spinduliavimui, todėl dažniausiai jie yra labai mėgiami.

Dėl pinigų pasiryžę. Pasiryžę net keliems aukštojo mokslo diplomams. Aukštasis išsilavinimas, kvalifikacijos kėlimo kursai, užsienio kalbos kursai labai pagelbės – aprūpinta ateitis garantuota. Stebėtinai garantuotas finansinės gėrovės šaltinis – rašymas. Memuarai ir honorarai, dėstymas ir mokinių meilė – labai svarbus akstinas jūsų ateičiai. Be to, nepamirškite nuoširdžios labdaros, nes kitaip pinigai laimės neatneš. Norite būti laimingi? Pradėkite dalintis. Netgi žiniomis, kurios turi vertę.

Teigiamos savybės. Žinote, kai kuriems Šauliams sunku įsivaizduoti, kas yra juodos dienos. apie tai šie išsilavinę žmonės perskaito storiausiose knygose ir skurdžius užjaučia iš visos širdies.

Žuvys

Požiūris į pinigus. Svajoti niekas nedraudžia, bet didelių turtų už tai negausite. Netikėkite, kad pinigai gadina žmogų.

Asmeninės savybės. Jos moka užjausti, kankinasi matydamos, kaip kenčia kiti. Todėl aktyvios socialinėse sferose. Žuvys pasižymi lakia vaizduote ir meniniais gabumais. Jos gali sėkmingai pardavinėti alkoholį, naftą, gamtines dujas.

Dėl pinigų pasiryžę... sunkiai dirbti, nors ir žinotų, kad už tai bus mokama mažai. Tyliai, ramiai laukia paaukštinimo pareigose. Tačiau ilgainiui nesulaukusios, pačios imasi iniciatyvos. Žino savo kainą ir tinkamai įvertina nudirbtą darbą. Beje, Žuvys linkusios „susirgti“ tik dėl to, kad kelia sau per didelius reikalavimus. Tuomet joms reikalinga ramybė.

Teigiamos savybės. Pasižymi didele užuojauta ir padeda nelaimingiems žmonėms. Todėl visad randa lėšų labdarai. Kam, jei ne Žuvims šią savybę priskirti? Sugeba lengvai suprasti kitų problemas. Nesidrovi išleisti visus uždirbtus pinigus neturtingiems ir benamiams.

Pastovūs ir patikimi

Ši dalis skirta fiksuoto kryžiaus ženklams – Jaučiui, Liūtui, Skorpionui ir Vandeniui. Nuoseklumas ir pastovumas lydi šiuos žmones. Tai savosios srities meistrai. Todėl naują informaciją jie priima nepatikliai, lieka ištikimi tradicijai. 

Jautis

Požiūris į pinigus. Pagarba, sumišusi su pinigo garbinimu. Pinigai – tai galimybė įsitvirtinti, pasitikėjimo savimi šaltinis. Ir nepriklausomybė.

Asmeninės savybės. Stengiasi uždirbti daug, kad atrodytų reikšmingesnis savo ir draugų akyse. 
Dirba nenuvargdamas, lengvai randa naują energijos šaltinį. Retai kalba apie pinigus ir vertingus daiktus, kuriuos turi. Apdovanotas ekonomine intuicija ir komercijos gyslele.

Dėl pinigų pasiryžę... sunkiai dirbti, tačiau veltui lenkti nugaros nenorėtų. Gali ryžtis pačiam sunkiausiam darbui, tačiau abejotina, ar sutiktų padirbėti veltui. Nebijo prisiimti didelės atsakomybės, stengiasi palaikyti harmoniją šeimoje ir darbe.

Teigiamos savybės. Darbingas, kupinas entuziazmo, sugebantis įkvėpti aplinkinius. Neleidžia pinigų bet kam, perka tik tai, ko reikia. Rekomenduotina užsiimti statybomis arba namų apstatymu. Šio ženklo atstovai nėra godūs, bet praktiški ir protingi, kai kalbama apie išlaidas. Nutuokia, kur investuoti būtų naudinga. Negaili priemonių ir lėšų mokymuisi, kvalifikacijai kelti. Jaučiai, kurie dažnai kitiems atrodo išskirtinai godūs, iš tikrųjų tėra labai praktiški. Jie neskraido padebesiais, vertina komfortą bei patogumą. Be to, šie žmonės apdovanoti gerumu ir teisingumu, pasiryžę pasiaukoti dėl artimųjų. 

Liūtas

Požiūris į pinigus. Juos laiko tik priemone ir ramybės saugikliu. Sugeba užsidirbti pragyvenimui vien iš savo hobio. Nesiima abejotinų projektų, iš anksto nežinodami, koks bus atlygis. 

Asmeninės savybės. Siekdami pasisekimo, dažnai investuoja į save. Žino, kad pinigai „nenukrenta iš dangaus“. Gali investuoti į netinkamas įmones, prieš tai patikėję greito pasipelnymo pažadais. Kita vertus, jie beveik niekad neskursta. Laisvu metu užsiima kuo nors naudingu, dėl to yra patyrę daugelyje sričių.

Dėl pinigų pasiryžę... sudaryti nelengvą planą, jį realizuoti ir palaimingai ilsėtis ant laurų. Taip pat dirbti už dyką, jeigu tai padės jų reputacijai pagerinti arba bus savotiška savireklama.

Teigiamos savybės. Sugeba generuoti idėjas, kurios neš pinigus prieš tai minimaliai investavus. Gali puikiausiai planuoti kitų darbus, bet patys kažin ar sutiks dirbti už dyką, jei nematys kokios nors naudos ar ateities perspektyvos. Dosnūs, bet dažnai apdovanoja kitus tik tam, kad pritrauktų dėmesį. Išmano ekonomiką. Apie Liūtus sakoma, kad jie gabūs melagystėms ir pasiruošę gerai atsilyginti už komplimentus. Bet tai tik viena medalio pusė. Negalima nepaminėti apie šio ženklo atstovų karališko teisingumo.  Liūtai pasiruošę dalintis daugeliu dalykų, bet su sąlyga, kad šlovė ir žinomumas atiteks tik jiems.  

Skorpionas

Požiūris į pinigus. Stengiasi uždirbti kuo daugiau, bijodami, kad vieną dieną gali likti ant ledo. 
Dažnai disponuoja stambiomis sumomis, bet gali spontaniškai išleisti ir viską vienu metu. Nuoširdžiai džiaugiasi savo sugebėjimais uždirbti.

Asmeninės savybės. Pavydėtina intuicija, kuri leidžia ištverti pačiose sunkiausiose situacijose. Jiems būdingas beribis tikėjimas savimi, tačiau kartais lazda turi du galus: Skorpionas neišvengia nesusipratimų ir apsiskaičiavimų. Jiems būdingas ir polinkis maišyti dalykinius interesus su asmeniniais. Jie gali ilgus metus savęs nelepinti, kad galėtų deramai pasirūpinti artimais žmonėmis.

Dėl pinigų pasiryžę...  dirbti, net jeigu tai būtų pavojingas darbas, palaikyti ryšius su nemaloniais žmonėmis, demonstruoti dalykinį aktyvumą, „kolekcionuoti“ naudingus ryšius. Siekdamas pasipelnyti, pasiryžta investuoti stambias sumas pinigų.  Kartais pritaria netgi abejotinam sandėriui.

Teigiamos savybės. Atsakomybė sprendžiant finansinius klausimus, sugebėjimas valdyti savo ir kitų pinigus. Taip pat sugebėjimas pritraukti pinigus ir juos tinkamai panaudoti. Būdingas ir dosnumas, sugebėjimas rizikuoti dėl artimųjų. Skorpionai ne iš tų kurie, sukrovę kapitalą, sėdės rankas sudėję. Jų pinigai visada „dirba“, tačiau kartais dirba ir kažkam kitam.

Vandenis

Požiūris į pinigus. Pragmatiškas. Stengiasi užsidirbti iš to, ką jau moka. Investuoja į nekilnojamąjį turtą, mokslus. Padeda aplinkiniams, jei yra poreikis, bet abejotina ar norės būti ilgalaikiu rėmėju. Kita vertus, gali būti gailestingas, neatlyginamai atiduoti viską. 

Asmeninės savybės. Uždirbti pinigus jam ne svarbiausia. Bet veikia ryžtingai, jei to reikia artimųjų naudai. Kartais kantriai laukia, kol pinigai patys pas jį ateis. Turi begales idėjų, kurias su malonumu apsvarsto, bet neskuba realizuoti. Yra meniška asmenybė ir dažnai ieško bei suranda originalių uždarbio šaltinių. 

Dėl pinigų pasiryžęs. Stengtis dėl kitų gerovės. Sugalvoti kažką originalaus, tapti nepakartojamo išradimo autoriumi. Gali būti idėjiniu įkvėpėju bet kuriame kolektyve, kantriai mokytis iš savo padarytų klaidų ir jas taisyti.  

Teigiamos savybės. Gali tapti projekto, kuris atneš neapsakomą sėkmę ir pinigus, autoriumi. Sugeba gyventi be didelių pinigų (vien iš minimalių pajamų), bet vis tiek užtikrins šeimai pragyvenimo šaltinį. Be galo dosnus. Pasitiki dalykiniais partneriais, stengiasi nieko neslėpti nuo jų.  Atsargiai elgiasi su svetimais pinigais.

Vandeniai – ne tik estetai ir meniškos asmenybės, bet ir žmonės, kuriems šypsosi sėkmė. Jie lengvai randa rėmėjų savo projektų realizavimui. Kartais jie tampa pernelyg taupūs ir net godūs. Bet dažniausiai turi tik menką supratimą apie savo asmeninę  finansinę  ataskaitą. Vandeniai labai atviri su tais, su kuriais bendrauja ir niekada nepaves draugų ar šeimos narių.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius