Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 08 11

Liko paskutinis šansas atiduoti balsą už motoakrobato Aro Gibiežos pasirodymą jūsų mieste: balsuokite!

Kartais blogi dalykai gali atnešti gerus dalykus. Kaip kad karantinas – tik dėl jo motoakrobatas Aras Gibieža ilgam laikui liko Lietuvoje ir nusprendė surengti Aro „Namų turą“. Jūsų balsas gali nulemti, kur įvyks jo pasirodymai. Tereikia nubalsuoti už vieną iš žemiau išvardintų miestų ir miestelių ir pakviesti balsuoti savo draugus. Balsavimo rezultatai bus skelbiami jau rugpjūčio 12 dieną, todėl liko paskutinė galimybė atiduoti savo balsą.
Aras Gibieža
Aras Gibieža / „Red Bull“ nuotr.

Balsavimas iki rugpjūčio 12 dienos 13 valandos, tad paskubėkite, nes laiko liko visai nedaug.

Kas tas Aras?

Aras Gibieža yra ne tik oficialus „Red Bull“ atletas, bet ir garsiausias Lietuvos motoakrobatas, pasaulyje garsėjantis savo įgūdžiais ir unikaliais triukais, vienas kurių – važiavimas ant galinio motociklo rato, sėdint ant vairo. Skamba egzotiškai? Taip ir atrodo.

Dar 2012 metais jis tapo Europos motoakrobatikos čempionu ir nuo tada dažnas jo pasirodymas varžybose baigiasi vienos ar kitos spalvos medaliais.

Be varžybų, Aras užsiima daug kuo, jo veiklos spektras platus – jis rodo triukus per „Formulės-1” lenktynių pertraukas, turuoja po Indijos didmiesčius ir savo triukais puošia didžiausius su motosportu susijusius renginius.

VIDEO: Garsiausio Lietuvos motoakrobato Aro Gibiežos triukai

Kas tas „Namų turas“?

„Namų turas“ – tai unikali galimybė pamatyti Arą Lietuvoje, kurioje įprastomis aplinkybėmis jo beveik nebūna. Tačiau karantinas padarė savo – ne tik uždarė Arą Lietuvoje, bet ir stipriai išvalė jo kalendorių. „Namų turas“ vyks penkias dienas penkiuose skirtinguose miestuose nuo rugpjūčio 26 iki 30 dienos.

Kartu su Aru pasirodys Šarūnas Kezys ir Nerijus Malinauskas iš „Utena Stunt riders“ komandos. Šarūnas yra pasaulio Guinnesso rekordininkas (daugiausiai apsisukimų ant vieno rato per minutę padaręs motoatletas), o Nerijus – motociklų dizaino architektas. Visų trijų sportininkų motociklai yra puošti Nerijaus dizainais.

VIDEO: Aro Gibiežos sveikinimas Valstybės dienos proga

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius