Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 09

Misija įmanoma: mažas, tačiau stilingas ir jaukus vonios kambarys

Net ir patys mažiausi vonios kambariai gali suderinti patogumą, jaukumą ir stilingumą. Rūpestingas išplanavimas, protingi interjero dizaino sprendimai, tinkamai parinkti dekoro elementai yra būtent tai, ko reikia, kad pasiektumėte norimą tikslą.
Jaukus vonios kambarys
Jaukus vonios kambarys / Vida Press nuotr.

Tobulas raštas

Nors raštuoti tapetai nėra tinkamas pasirinkimas vonios kambaryje (bent jau iš pirmo žvilgsnio), tačiau jie gali padėti sukurti ne tokį sterilų, o jaukesnį, namus primenantį vaizdą. Tiesa, turite apgalvoti, kurioje vietoje jie tiktų – natūralu, jog ten, kur daugiausia drėgmės, tapetai pats blogiausias pasirinkimas, tačiau raštais (netikėta spalva) papuoštas kampelis ten, kur sausa, gali tapti puikiu įkvėpimu.

Tvarka

Žinote, kas sukuria chaoso įspūdį, sumažina erdvę? Tai visur besimėtantys daiktai, todėl jūsų užduotis – vonios kambaryje pasirūpinti tinkama tvarka. Turite kruopščiai apgalvoti, kur ką laikysite, kadangi taip galite sutaupyti vietos: įvairūs stilingi krepšiai, daiktų dėžės, gal net stilizuotos kopėtėlės, atliekančios kabyklos vaidmenį – visa tai puikus pasirinkimas.

Ant lentynos

Lentynos ir lentynėlės vonios kambaryje atrodo puikiai, bet to, jaukumo suteiks ant jų sudėti daiktai, tarkime, namų kvapai, žvakės, žvakidės, gėlės ir pan.

Gaivios spalvos

Raštuotos plytelės ant grindų, traukiančios akį, mediniai akcentai, visada suteikiantys jaukumo ir šilumos, įdomios spalvos – štai kas svarbu dekoruojant nedidelį vonios kambarį. Rinkitės tai, kas jums labiausiai prie širdies, kam teikiate pirmenybę. Svarbiausia, kad spalvos būtų derančios tarpusavyje, ramintų, kurtų harmoniją, pavyzdžiui, žalsvai melsva, mėtinė ir balta atrodo puikiai.

Šviesu ir gražu

Šviesios spalvos visada padeda išlaikyti gaivumą ir erdvę, tiesiog paieškokite, kokia jums tinka labiausiai. Didžiausią jaukumą visgi sukurs aksesuarai – gėlių akcentai, vazos, žvakės, įmantrios, o gal subtilios dušo/vonios užuolaidos, rankšluosčiai ir jų kabyklos, vintažiniai dekoro elementai ar net baldai, prausimuisi skirtos priemonės, pavyzdžiui, dailus ąsotis.

Derindami senus, istoriją turinčius daiktus su naujais, atrasite tai, kad net pats mažiausias vonios kambarys gali prisipildyti šviesos, jaukumo ir erdvės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius