-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 26

Naujasis plastinės chirurgijos specialistų „šedevras“ – širdies formos veidas

Jau seniai kalbama apie tai, kad Pietų Korėjos moterys (ir vyrai) kone nesveikai apsėsti plastinės chirugijos galimybių. Šioje šalyje netgi rengiamos specialios laidos, kuriose demonstruojami pokyčiai prieš operaciją ir po jos.
Moteris, laikanti širdį
Moteris, laikanti širdį / Fotolia nuotr.

Kaip bebūtų gaila, šie žmonės atrodo lyg klonai, nes visi trokšta vieno ir to paties, t. y. didžiulių akių, šviesios odos, mažos dailios nosies ir V formos smakro. Būtent pastarasis grožio šedevras neseniai buvo aptarinėjamas įvairiuose interneto forumuose.

Pasirodo, Seule viena iš penkių moterų yra bandžiusi vieną ar kitą plastinės chirurgijos procedūrą. Beje, šie skaičiai ir toliau auga. Nejaugi greitai nebematysime nieko natūralaus? Tačiau apie tai nevengiama atvirai kalbėti ar slėpti, kad, tarkime, susimažinai nosytę.

Taigi pastarasis mados klyksmas Pietų Korėjoje – tai širdies formos veidas, kai smakro linija tampa tikrąja to žodžio prasme aštri ir smaili. Sklinda gandai, kad neva viena televizijos žurnalistė nusprendė išbandyti štai tokią žandikaulio transformaciją. Pasklidusios nuotraukos kelia klausimą – tai gražu ar atstumia?

VIDEO: Širdies formos veidas: už ar prieš?

Pasipylę komentarai lyg ir atsako į klausimą: žmonės mano, kad toks grožio suvokimas labai toli nuo to, ką iš tikrųjų būtų galima vadinti grožiu. Noras atrodyti vakarietiškai, regis, tikrai sumaišo protą.

Grožio etalonas Azijos šalyse – atrodyti lyg anime personažui (didelės plačios akys, maža nosis ir smailus smakras). Toks įvaizdis priimtinas vis jaunesnėms merginoms, kurios mielai gulasi po grožio peiliu.

Dar visai seniai didžiulio dėmesio sulaukė Tina Leopard, kurios išvaizdai skriejo negailestingos kritikos ir pašaipų strėlės. Tai dar vienas mėginimas įkūnyti anime personažą: didžiulės nustebusios akys ir... netikėtai aštrių formų plonytis smakras, paverčiantis ją šiek tiek panašią į ateivę. Kad ir kaip būtų, neaišku, ar mergina darėsi plastinių operacijų, kad atrodytų taip, kokią matome ją šiandien, tačiau tai, kad ji nevengia makiažo, norėdama sustiprinti įspūdį, matyti ir plika akimi.

VIDEO: Tina Leopard - gyva lėlė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius