Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 10 11

Nustebink savo bosą: TOP dovanų idėjos kiekvienam bosui

Artėjant boso dienai vis susimąstome, kaip įdomiai ir sumaniai pasveikinti savo vadovus. Išrinkti tinkamą dovaną gali būti sunki užduotis, nes kiekvienas bosas vis kitoks, todėl kas tiks vienam, nebūtinai tiks kitam. O juk visi norime padovanoti kažką ypatingo ir svarbaus būtent savo bosui. „Laisvalaikio dovanos“ dovanų ekspertai rekomenduoja nustebinti patirtimis ir nepamirštamais prisiminimais, vietoj materialių, dulkes dažniausiai renkančių daiktų. Artėjančios boso dienos proga, dalinamės TOP dovanų idėjomis kiekvienam bosui, kurios paliks neišdildomus įspūdžius ir sukels geriausias emocijas.
Laisvalaikio dovanos
Laisvalaikio dovanos / Laisvalaikio dovanos nuotr.

Komiškas šou ir vakarienė „Shitty Dinner“

Linksmų plaučių ir pokštauti mėgstančiam vadovui leiskite tapti absurdiškos komedijos dalyviu! Komiškos vakarienės „Shitty Dinner“ metu bosas patirs daugybę nesusipratimų ir komiškų situacijų, kurios kels šypseną ir juoką. Virtuvės šeimininkas – pakvaišęs šefas, kuris tik ir ieško prie ko prikibti, o padavėjai – nepatyrę ir nerangūs jaunuoliai. Nenuspėjamas šou siužetas neleis nuobodžiauti ir prikaustys dėmesį, tačiau geriausia šios vakarienės dalimi išliks burnoje tirpstantis, gardus maistas. Padovanokite savo bosui linksmą ir nepamirštamą vakaro patyrimą!

Laisvalaikio dovanos nuotr./Shitty dinner
Laisvalaikio dovanos nuotr./Shitty dinner

„Skrydis virš Trakų ir 44 ežerų“

Aukštį mėgstančiam vadovui suteikite progą grožėtis nepakartojamais Trakų krašto vaizdais, kurie ilgam išliks atmintyje. Į Lietuvos kraštovaizdį bosas galės pažvelgti visiškai kitaip – išbandydamas paukščio skrydį. Pakilęs į dangų stebės istorinius Trakus, pamatys Galvės ežero vandenų mėlį, didingąją Trakų pilį bei jos apylinkes, o viso skrydžio metu grožėsis daugiau nei 44 ežerais. Padovanokite unikalią skrydžio patirtį.

Laisvalaikio dovanos nuotr./Skrydis virš Trakų
Laisvalaikio dovanos nuotr./Skrydis virš Trakų

Magijos šou ir vakarienė „Magic Dinner“

Smalsiam ir naujų įspūdžių vis ieškančiam vadovui dovanokite galimybę leistis į magijos paslapčių kelionę. Nuo pirmo iki paskutinio kąsnelio gardūs patiekalai, magijos triukų atlikimo paslapčių spėlionės, šypsenos ir saldus juokas – tai kas laukia „Magic Dinner“ vakarienės metu. Magijos triukų atlikimo sugebėjimais dalinsis Justinas Malinauskas, kuris stebins ir žavės meistrišku magijos meno ir stand-up comedy deriniu. Svarbus šio vakaro elementas – improvizacija, todėl ir Jūsų bosas gali tapti stebuklingos kelionės dalimi, padėsiančia įgyvendinti magijos triukus. Pirmasis „Magic Dinner“ renginys įvyks jau spalio 28 dieną, o į jį savo bosą registruoti galite jau dabar. Nustebinkite bosą magiškomis akimirkomis!

Laisvalaikio dovanos nuotr./Magic dinner
Laisvalaikio dovanos nuotr./Magic dinner

Ekstremalus šaudymas iš kovinių ginklų

Tegul ekstremalias pramogas mėgstantis vadovas patiria tikrą adrenaliną, kurio nepalyginsi su jokia stresine situacija darbe. Leiskite bosui savo kailiu išbandyti ekstremalų šaudymą koviniais ginklais. Revolveris ar pistoletas? Jūsų bosas išbandys juos abu ir išsirinks sau įdomiausią ir daugiausiai emocijų keliantį ginklą. Svaiginantis parako kvapas ir po šūvio drebančios rankos palieka nepamirštamus įspūdžius. Šaudymas iš kovinių ginklų – tai puiki pramoga kiekvienam nuotykių ieškotojui.

Laisvalaikio dovanos nuotr./Boso diena
Laisvalaikio dovanos nuotr./Boso diena

Tradicinis tailandietiškas viso kūno masažas

O jeigu Jūsų bosas yra ramybės ir poilsio ieškotojas – rekomenduojame išbandyti tradicinį tailandietišką viso kūno masažą. Tailandietiškas masažas išsiskiria savo unikalia atlikimo technika, kuri sukelia teigiamą poveikį organizmui – mažina stresą ir nerimą, šalina susikaupusią įtampą, gerina kraujotaką bei medžiagų apykaitą. Leiskite savo bosui nusiraminti ir džiaugtis užtarnautu poilsiu ir ramybės akimirkomis.

Malonus atotrūkis Druskininkuose „Europa Royale“ dviem

Bosui, kuriam reikia atostogų ir atotrūkio nuo kasdienybės, siūlome atsipalaiduoti viename gražiausių Lietuvos kurortų – Druskininkuose. Leiskite bosui patirti ramybės akimirkas malonios viešnagės metu. Viešbutis „Europa Royale“ žavės jaukiu interjeru ir puikiu aptarnavimu. Apsilankymo metu boso lauks druskų kambarys bei pramogos baseine, o vakare turės galimybę mėgautis gardžia vakariene. Leiskite bosui džiaugtis nerūpestingu poilsiu.

Ekstremalus pasivažinėjimas bagiu bekelės trasoje

Pasivažinėjimas bagiu – puiki dovana greičio ir ekstremalių pramogų fanui. Leiskite bosui išbandyti bagių galią ir greitį bekeles pramoginėje trasoje, kuri sukurta taip, kad neišdildomus įspūdžius paliktų tiek naujokui, tiek įgudusiam vairuotojui. Šalia ekstremalios trasos yra įrengtos laisvalaikio zonos visai šeimai, todėl bosas galės mėgautis adrenalino pojūčiu ir puikia praleis laiką. Padovanokite bosui aštriausias emocijas pasivažinėjimo bagiu metu.

Visas šias dovanas ir dar daugiau jų rasite „Laisvalaikio dovanų“ internetinėje bei fizinėse parduotuvėse. „Laisvalaikio dovanų“ kuponai galioja net 3-ejus metus, todėl net užimčiausias, labiausiai darbais užsikasęs bosas ras laiko išbandyti pramogą ir susikurs geriausius prisiminimus.

Laisvalaikio dovanos nuotr./Pasivažinėjimas bagiu
Laisvalaikio dovanos nuotr./Pasivažinėjimas bagiu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Užsisakykite 15min naujienlaiškius