-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 12

Parfumerė sukūrė kvepalus... karvėms

Tiksliau – odekoloną. Ir dar ne bet kokį, o tokį, kuriam reikia kaip reikiant pakratyti piniginę...
Karvė
Karvė / Fotolia nuotr.

Juk ir karvės nusipelno gyventi geriau ir nori jausti malonų kvapą! Greičiausiai taip pamanė amerikietė verslininkė Lisa Brodar, savo kvepalus apibūdinanti kaip „subtilius, seksualius ir karvėms suteikiančius ramybės jausmą“.

Pasakojama, kad Lisa, perskaičiuosi straipsnį apie tai, kad ką tik gimusiems veršiukams nepatiko jų prižiūrėtojo, apsirengusio švariais, ką tik išplautais drabužiais, kvapas, nusprendė išsiaiškinti, o kokie gi aromatai karvės labiausiai prie širdies. „Manau, kad gyvūnai primena naujagimius. Jiems nepatinka sintetiniai kvapai“, - teigė Lisa Brodar.

Atlikusi tyrimą, moteris išsiaiškino, kad karves teigiamai veikia eteriniai medienos aliejai, tarkime sandalmedis. Taigi, apsiginklavusi tokių augalų kaip sandalmedis, šalavijas, kedras, bitkrėslė aliejais ir esencijomis, Lisa Brodar sukūrė „pikantišką, šiek tiek aštrų medienos ir žemės aromatą“.

Moteris netgi atliko eksperimentą ir nuvažiavo į fermą, kur stengėsi susidraugauti su karvėmis. Po to, fermeris, karvių savininkas teigė, kad pačios karvės buvo kur kas ramesnės.  Ir svarbiausia – davė daugiau pieno nei įprastai. O to priežastis – būtent naujasis odekolonas. „Nevadinu to moksliniu eksperimentu, bet tikrai pastebėjau teigiamas permainas“, - mano Lisa.

Tik klausimas, ar kiekvienas pasiryžęs už aromatą, skirtą karvėms džiuginti, mokėti net 110 dolerių?...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius