Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2019 01 20

Sausio 21-osios visiškas Mėnulio užtemimas: kaip jis mus veiks?

Sausio 21 d. 5.33 val. Lietuvos laiku įvyks visiškas Mėnulio užtemimas Liūto zodiako ženkle. Mėnulio užtemimas visuomet sutampa su pilnatimi, todėl jis siejamas su pabaigomis, realizacija, kulminacija.
Visiškas Mėnulio užtemimas sutraukė minias smalsuolių Sidnėjuje.
Visiškas Mėnulio užtemimas sutraukė minias smalsuolių Sidnėjuje. / „Scanpix“ nuotr.

Sustiprės vienatvės, nereikalingumo jausmas

Šiaurės ir Pietų Amerikoje, didelėje Europos ir Afrikos dalyje dangaus stebėtojai naktį iš sausio 20 į 21 dieną galės išvysti visišką Mėnulio užtemimą, kuris bus paskutinis iki 2022 metų. Per užtemimą Mėnulis išliks matomas, bet jį uždengs raudonas šešėlis. Todėl mėnulio užtemimas dažnai yra vadinamas „kruvinuoju Mėnuliu“.

Astrologė Viktorija Greviškienė pasidalijo savo įžvalgomis.

„Užtemimo poveikis gali būti jaučiamas dar mėnuo iki jo tikslaus momento, o įvykių realizacija galima visą ateinantį pusmetį.

Mėnulio užtemimas paprastai daug stipriau atsispindi asmeniniame gyvenime, dažnai paliečia mums svarbias sritis, sukelia daugiau dramatiškų emocijų.

Asmeninio archyvo nuotr./Astrologė Viktorija Greviškienė
Asmeninio archyvo nuotr./Astrologė Viktorija Greviškienė

Šiuo metu itin sustiprės nuojauta, gali aplankyti pranašiški sapnai, jausmai taps ryškesni, tačiau sunkiai valdomi. Gali prasiveržti ilgai gniaužtas pyktis, lemiantis galingus konfliktus. Sustiprės vienatvės, nereikalingumo jausmas“, – teigia astrologė.

Anot V.Greviškienės, užtemimo diena ypač sunkiai prognozuojama, tai dažnai fatališkų įvykių laikas, tad rekomenduojama susilaikyti nuo svarbios veiklos, bet kokių iniciatyvų, santykių aiškinimosi.

„Tai paskutinis užtemimas Liūto–Vandenio ašyje, uždarantis tam tikrą ciklą. Ateinančius 9 metus Liūtai ir Vandeniai galės lengviau atsikvėpti.

Užtemimas privers atsigręžti atgal ir įvertinti, kokį asmeninį indėlį per pastaruosius dvejus metus mes įnešėme į visuomeninį gyvenimą. Aiškiai pasimatys, ar mums pavyko atskleisti savo autentiškumą ir harmoningai įsilieti į bendruomenę“, – aiškina V.Greviškienė.

Trūks konkretumo, aiškumo, stabilumo, daugelis jaus stiprų nerimą dėl ateities.

Astrologė perspėja, kad šio užtemimo įtaką labiausiai pajaus fiksuotas kryžius – Liūto, Vandenio, Jaučio, Skorpiono zodiako ženklo atstovai bei visi, turintys svarbių astrologinių taškų šiuose ženkluose. Taip pat smarkiai suaktyvinti bus Avino ir Ožiaragio zodiako ženklai.

Gali būti atskleistos paslaptys, anksčiau nuo jūsų nuslėptos detalės, kurios privers koreguoti ar visiškai keisti pasirinktą kryptį.

Nerealizuojate savo svajonių? Keiskite tai!

„Neharmoningai įjungtas Uranas mums žada nemalonių siurprizų. Tikėtina staigi, net šokiruojanti įvykių kaita. Kažkuriuo momentu situacija taps sunkiai kontroliuojama. Mums svarbių procesų rezultatai gali būti gana netikėti – viskas baigsis ne taip, kaip planavome. Trūks konkretumo, aiškumo, stabilumo, daugelis jaus stiprų nerimą dėl ateities.

„Scanpix“/AP nuotr./„Kruvinasis“ mėnulio užtemimas
„Scanpix“/AP nuotr./„Kruvinasis“ mėnulio užtemimas

Rekomenduojama sąmoningai eiti į būtinus pokyčius, inicijuoti permainas, kurios padėtų atskleisti savo išskirtinumą, gyventi taip, kaip trokšta širdis.

Skirkite laiko pasvarstyti – kas trukdo jums atsiskleisti? Kas neleidžia realizuoti savo svajonių? Keiskite tai!“ – ragina astrologė.

Savo planus įgyvendins tie, kurie nepabūgs sunkumų

Taip pat, anot jos, išaugs avarijų, trauma, gedimų, trumpų sujungimų, gaisrų rizika. Elkitės itin apdairiai.

Tai, jog visos planetos bus direktyvios ir dauguma jų tranzituos kardinaliais zodiako ženklais, skatins mūsų iniciatyvą. Reikia ryžtingai siekti užsibrėžtų tikslų, aktyviai dirbti ties esamais projektais, eiti į priekį, siekti progreso.

Rizikuojate smarkiai nukentėti, jei pasiduosite impulsams, veiksite be aiškaus plano.

„Tiesa, Marso Saturno kvadratas mus dažnai stabdys, vers susidurti su įvairiais trukdžiais bei mažinti greitį. Kelią įveiks ir savo planus įgyvendins tie, kurie neišsigąs sunkumų, nepažeidinės įstatymų bei nustatytų taisyklių, nešvaistys energijos konfliktams, ypač su autoritetais.

Iš esmės pasiteisins tik disciplinuota veikla. Rizikuojate smarkiai nukentėti, jei pasiduosite impulsams, veiksite be aiškaus plano.

Šių metų numylėtiniai Šauliai gali itin ryškiai suspindėti šiuo periodu. Nuostabi Veneros ir Jupiterio jungtis šiame zodiako ženkle mums visiems dovanos sėkmę, šlovę, materialią naudą.

Atkreipkite dėmesį, į kurį būstą patenka Šaulio 14–16 laipsniai jūsų astrologinėje gimimo lentelėje – tai sfera, kurioje jums plačiai šypsosis fortūna, kur sąmoningai galite pritraukti visokeriopą gerovę, realizuoti didžiausią savo potencialą.

Ši jungtis kvies mus ieškoti prasmės, plačiau žvelgti į pasaulį bei konkrečias gyvenimiškas situacijas, skatins dvasinį tobulėjimą“, – aiškina V.Greviškienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius