Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 31

Savaitės horoskopas – birželio 1–7 d.

Pasitikite pirmąsias vasaros dienas ir skaitykite ateinančios savaitės astrologines prognozes.
Vasara
Paplūdimyje. / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Ši savaitė dėl pilnaties Šaulio ženkle jus dosniai apdovanos viltimis, kurių didžioji dalis turės galimybę vėliau išsipildyti. Dėl to jūsų galva bus prikimšta didelių planų, dėl kurių jums teks daryti didelius apsisprendimus. Neribokite savęs, jei tai susiję su studijomis ar tolimomis kelionėmis, tačiau duokite sau laiko apsispręsti, įgauti aiškumo ir planams subrandinti.

Priartėjęs savaitgalis bus dosnus jums ryškiais jausmais, kūrybiniais sumanymais ir tvirtais pamatais, kuriuos jums padės jūsų tikėjimas, žinios ar įsitikinimai. Iš tiesų prasidės jūsų romantikos periodas, nes Venera ugniniame Liūto ženkle. Mažytės dramos virs didelėmis, o scenos viduryje, šalia mylimo asmens, atsidurs jūsų atžalos ir kiti nepakartojami jūsų kūriniai, kurie mokės jus pradžiuginti.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šią savaitę supratę, kad jūsų partneriai nėra taip suinteresuoti jūsų sėkme, kaip jūs norėtumėte, kai ką permąstysite, tikėdamiesi pakeisti bendravimo pobūdį. Neskubėkite dabar rinktis, atsisakyti, išmesti, nubraukti... Apsiginklavę kantrybe ir žvelgdami kuo plačiau, raskite dalykus, kurie jums padeda ir kurie trukdo. O laikas viską sudėlios į savo vietas.

Artėjant savaitgaliui, pasistengsite kažkuo apdovanoti savo namus ar šeimos narius. O kai jūsų ženklo valdovė atkeliaus į Liūto ženklą, niekas negaus iš jūsų tiek meilės ir susižavėjimo, kaip jūsų artimieji ir jūsų tvirtovės sienos. Pamiršę saiką ir kuklumą, puošite kiekvieną kampelį, kad jūsų būstas panašėtų į rūmus. Tai atlikdami, priimkite jums ištiestą tvirtą pagalbos ranką.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Nieko nuostabaus, jei šią savaitę į savo santykius su artimu žmogumi ar verslo partneriais pažvelgsite kitaip. Panašu, jog jums atrodys, kad jie iš jūsų reikalauja per daug. Užuot statę sienas, pasistenkite, kad kiekvienas tolimesnis žingsnis plėstų jūsų santykių perspektyvas. Tam pravers atviras pokalbis, ypač jei susidursite su nepatogia situacija. O jei apsimesite, kad viskas nuostabu, nieko nepadarysite dėl tvirtesnių santykių.

Geros žinios, smagūs pokalbiai ir žavūs susitikimai – tai Veneros Liūto ženkle pažadai jums. Regis, ir patys būsite aktyvūs pasimatymų, išvykų ir pokalbių iniciatoriai. Ir nieko tokio, jei taip elgsitės ne iš nuoširdaus noro kitų pasiklausyti, o vilsitės patys save taip atskleisti ir dėmesį į save atkreipti. Laimė, šalia yra tas arba tie, kurie nepaliks jūsų likimo valiai, ir šį savaitgalį tuo patikėsite.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Turėsite lūkesčių, susijusių su darbu ir kaskart sau patvirtinsite, kad tai, kas jums tiko vakar, šiandien primena išaugtus rūbus. Deja, kolegoms jūsų dūsavimai ar pamąstymai apie geidžiamas ateities perspektyvas gali būti nesuprantami. Verčiau raskite prieš save tai, kas jums padeda judėti norima kryptimi. Tuomet sugriebsite geidžiamą ateitį už uodegos. Tik, šiukštu, atgal nesižvalgykite!

Taip pat skaitykite: 30 priežasčių, kodėl verta mesti rūkyti

Jums savaitgalį prasideda mažų dovanėlių, dosnesnio atlygio ir gražių pirkinių laikas dėl Veneros Liūto ženkle. Todėl nieko nuostabaus, jei jūsų spintoje atsiras naujų apdarų, o namuose – žavių daiktų ar skanėstų, kuriais noriai svečius vaišinsite. Nors norėsite pasipuošti ir kitiems pasirodyti, savaitgalį tokiems niekams laiko neeikvokite. Verčiau atlikite kažką, ką sugebate tik jūs.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Dėl pilnaties Šaulio ženkle jūsų dėmesio centre atsidurs kūrybos, gyvenimo džiaugsmo, romantikos ir vaikų auklėjimo temos. Nenuostabu, jei jausite būtinybę visiems įrodyti, kad mokate viskuo džiaugtis, būti romantiški ir kūrybiški. Ir rasite krūvas pasiteisinimų dėl tokio savo elgesio. Iš tiesų neprivalote visų linksminti. Tokiu būdu tik energiją išbarstysite, užuot sukūrę ką nors apčiuopiamo ar sustiprinę ryšius su tais, kurie jums brangūs.

Savaitei baigiantis geros žinios jums, nes pinigų, malonumų ir meilės planeta jūsų ženkle. Prasideda  laikas, kai tapsite Visatos centru, sutraukdami visą įmanomą dėmesį. Pasirūpinkite, kad jūsų grožis apakintų kiekvieną sutiktą, tačiau nepersistenkite. Ir be didelių pastangų gerbėjų neatsispirsite. Jums savaitgalį įkvėpimo šaltinis bus draugai, o palaikymo komanda – vaikai ar mylimas asmuo.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Ši savaitė jums neleis nuleisti akių nuo savo namų ir šeimos, nes šioje jūsų ženklo srityje įvyks pilnatis. Nors tai aiškumo laikas, tikram aiškumui pasiekti dar reikia kelių mažų žingsnelių, tačiau apie juos negalvokite. Nukreipkite žvilgsnį į vietą, kurioje norite būti tam, kad jūsų šeimoje nieko netrūktų, o ir jūs jaustumėtės patogiai. Tuomet ir kelionė iki jos taps miela.

Artėjant savaitgaliui Venera, įsikurdama Liūto ženkle, jus paskatins atsigręžti į savo vidų ir ten patirti daugiau nei išoriniame pasaulyje. Kai kam tai laikas, kai norisi paragauti uždraustų vaisių, kurių skonis apkarsta, kai negali to atskleisti kitiems. Geriausiai savo jausmus išreikšite padėdami kitiems. Dėkingumo nelaukite, tačiau labai tikėtina, kad kažkas namuose norės jums savaitgalį atsidėkoti.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Dėl šiuo metu vykstančios pilnaties Šaulio ženkle atrasite naujas tiesas, kuriomis sugebėsite praturtinti savo aplinką. Tačiau nesiveržkite labai toli, o susitvarkykite savo daržą, kuriame galbūt auga piktžolės ar nepasėtos reikalingos sėklos. Nesižvalgydami į tai, kas buvo, ir nesvarstydami, kaip būtų, jeigu būtų, pasirūpinkite tuo, kas yra čia ir dabar.

Dėl Veneros Liūto ženkle jums bus lengva tapti grupės siela ir tokiu būdu sužibėti bendraminčių ar draugų grupėje. Noriai imkitės bendros veiklos, būkite žavūs ir kūrybiški, o tai jums suteiks malonių komandinės veiklos akimirkų ir padės išsiskirti iš minios. Savaitgalį pakviesti rimtam pokalbiui, būkite tikri jo sėkme ir svarba.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šio mėnesio pilnatis, kurios tiksli fazė įvyks antradienio vakarą, jums suteiks daugiau aiškumo tam, kad jūs sustiprintumėte savivertę. Jei sutelksite dėmesį į praeitį, imsite savimi abejoti ir rasite kaltų dėl to, kad viskas taip, o ne kitaip. Kai ką palikę tik praeičiai, o su savimi pasiimdami tik tai, kas padeda jaustis tvirtiems, turtingiems ir vertingiems, jausite padarę šį tą svarbaus dėl savo ateities.

Taip pat skaitykite: Verta žinoti: kokios procedūros atliekamos ginekologinio tyrimo metu

Veneros kelionė Liūto ženklu, prasidėjusi prieš pat savaitgalį, padės jums artimiausiu metu siekti pripažinimo gražiai ir rafinuotai. Tačiau ar išdrįsite, visiems matant ir girdint, pripažinti, kad norite dėmesio ir galite su juo susitvarkyti? Save perlipę ir patikimą užnugarį užsitarnausite. Beje, savaitgalį kažkas pasistengs, kad jūsų savivertė pakiltų.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Pilnatis jūsų ženkle – tai asmeninių iniciatyvų laikas, kai darydami daug dėl savęs, dar daugiau padarote dėl santykių su kitu žmogumi. Pozityvūs, tikintys savo jėgomis ir entuziastingi, dar nepameskite nuotykių ieškoto talento, kuris nuolat yra atviras siurprizams. Tai kelias, kuriuo eidami tapsite nepralenkiami ir įgysite partnerių pagarbą.

Dėl Veneros Liūto ženkle jums prieš akis didžiulės perspektyvos. Ši malonumų deivės vieta ne tik suteiks malonių akimirkų gilinant savo žinias ar vykstant į keliones, bet ir leis suprasti, kad jausmai jūsų sielą pripildo optimizmo ir tikėjimo. Savaitgalį artimo žmogaus iniciatyvos ir jūsų tvirtumas sustiprins jūsų ryšį su juo ar ja.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Dėl šio mėnesio pilnaties jūsų viduje atsivers naujos erdvės, kurias jūs norėsite kažkaip užpildyti, todėl būtų neprotinga vengti vienatvės. Pasitikę ją ir pakvietę ją būti jūsų drauge, kitaip pamatysite ir įvertinsite savo tikslus. Tam pagelbės gamtos prieglobstis ar dvasinės praktikos. Tiesa, praeities šmėklos norės užsukti, tačiau turite žinoti, kad joms čia ne vieta.

Venera prieš savaitgalį įsikurs Liūto ženkle, dėl ko kažkas, jos įkvėptas, jums į ausį šnabždės, kad aistros, pinigų ir malonumų negali būti per daug. Taip ir yra, jei jūs pasiruošę dalytis, tačiau lygiai tiek pat imti, kiek ir duoti. Nenuostabu, jei šiuo metu įklimpsite į stebinančias intymias patirtis ir deginsite senus tiltus. Savaitgalį čia jums padės kai kas, panoręs likti inkognito.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Panašu, kad šią savaitę norėsite atrasti naujas žemes dirbdami su savo komanda ar pramogaudami su draugais. Nors vertinga bus ne viskas, kuo susižavėsite, tačiau viduje neges tikėjimas, teikiantis jums energijos ir traukiantis iki jūsų pasekėjus ar bendražygius. Jums telieka pamiršti senas skriaudas ir rasti būdų, kurie stiprintų jūsų komandos dvasią.

Pakvipus savaitgaliui, Venera išdidžiai įžygiuos į Liūto ženklą ir į jūsų partnerystės sritį. Stengsitės ir persistengsite, kad tik įtiktumėte kitiems ir juos sužavėtumėte. Na, o jei privalu elgtis ne taip, kaip esate įpratę, nesispyriokite. Gal tai patikimas būdas užpildyti tuščią partnerystės nišą ar sustiprini esamus santykius? Draugų padedami savaitgalį pasijusite stipresni, eidami šia kryptimi.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Dėl pilnaties jūsų karjeros srityje susitelkę į savo profesinius tikslus, šią savaitę primiršite apie malonias akimirkas, kurias jums teikia namai ir artimieji. Tačiau neleiskite, kad sentimentai jus išblaškytų – turite galimybę išbristi iš situacijos, kuri laiko jus prikausčiusi prie praeities. Ar išdrįsite jai pasakyti „sudie“? Ar rasite jėgų ištarti „labas“ tam, ko visa širdimi trokštate?

Savaitės pabaigoje Venera užsuks pasisvečiuoti į jūsų kasdienių pareigų ir sveikatos sritį. Ką gi, savo žavesį geriausiai panaudosite ne meilės fronte, o darbe. Visi šalia jūsų ims tikėti, kad su meile atlikti net eilinius buities darbus yra nemažiau svarbu nei mylėti žmogų. Tiesa, į savo darbų sąrašą privalote įtraukti dar ir išvaizdos bei savijautos tobulinimą. Savaitgalį galimas vertingas pasiūlymas iš žmogaus, kurį gerbiate.


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius