-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 04 25

Sekmadienį Lietuvos zoologijos sodas pradės naują sezoną

Sekmadienį nuo 12 valandos Lietuvos zoologijos sodas Kaune kviečia į „Begalinės magijos zoologijos sode“ sezono atidarymą.
Snieginis leopardas
Snieginis leopardas / Aliaus Koroliovo/15min nuotr.

„Kodėl begalinės? Nes gyvūnų pažinimo stebuklai zoologijos sode jau tęsiasi 80 metų [...], – rašoma pranešime žiniasklaidai. – O kaip tinkamai pasiruoši keliaujant į magišką gyvūnijos pasaulį? Pirmiausia, reikėtų susirasti stebuklingą kostiumą (fėjos, pirato, zuikučio, vaiduoklio), jį apsirengti ir atėjus į zoologijos sodo šventę galėsite paskanauti nemokama ledų porcija, kuria vaišins „Zoo kavinė“. Šventės pradžią 12 valandą skelbs renginių vedėjas Ovidijus Lieponis, prie kurio scenoje prisijungs profesionalūs ir ypač linksmi „Teatriuko“ aktoriai. Be scenos zoologijos sodo lankytojų lauks ir kita pramogų kupina erdvė – arkliuko rato skverelis prie beždžionių, kuriame magijos triukus demonstruos iliuzionistas Modestas Petrikas ir pajudėti kvies „Teatriuko“ aktoriai.“

Be visų šių pramogų, zoologijos sode visą dieną bus galima dalyvauti įvairiose edukacijose ir žaidimuose, kuriuos parengs Kauno marių regioninio parko direkcijos ir Lietuvos zoologijos sodo edukologai. O „Eko žvakės“ mokys visus kūrybinguosius lankytojus pasigaminti gyvūnų magnetukus.

„Žinoma, renginio metu lauks ir netikėti susitikimai. Vienas iš jų – rašytoja D.Kandrotienė ir jos knygos „Pasaiba ir dingęs liūtas“ personažas išdykėlis Pasaiba. Taip pat vaikščiojant sode tikrai sutiksite magišką erkę, kuri atrodys miela ir draugiška, tačiau tik zoologijos sode. Mat erkių šiltuoju metų sezonu reikia ypač saugotis“, – rašoma pranešime.

Sezono atidarymo renginio metu, zoologijose sode bus galima iš arčiau susipažinti su jūrų kiaulytėmis, jas paglostyti ir pavaišinti pienėmis, visą dieną zoologijos sode vyks gyvūnų pristatymai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius