-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 12 21

„Susitikim, mieli senjorai“ Kaune uždarė sėkmingą antrąjį projekto sezoną

Artėjančių švenčių šurmulį Kaune papildė „Susitikim, mieli senjorai“ dalyviai, susibūrę į uždaromąjį projekto renginį. Pirmą kartą Kaune vykęs iniciatyvos etapas sėkmingai vainikavo antruosius projekto metus. Gausybė vyresnių Kauno gyventojų atsisveikindami su projekte sutiktais naujais bičiuliais ir naujų hobių juos mokiusiais lektoriais neabejojo, kad kitais metais jų laukia nauji susitikimai.
„Susitikim, mieli senjorai“ Kaune uždarė sėkmingą antrąjį projekto sezoną
„Susitikim, mieli senjorai“ Kaune uždarė sėkmingą antrąjį projekto sezoną / Projekto partnerio nuotr.
Temos: 2 Senjorai Kaunas

Pagrindinio projekto partnerio akių chirurgijos klinikos „Lirema“ atstovė Lilija Socevičienė, sveikindama šventės svečius teigė, jog panašūs projektai patvirtina, koks svarbus yra aktyvumas ir bendravimas kiekvienam žmogui, nepriklausomai nuo jo amžiaus. „Susitikim, mieli senjorai“ vyresniesiems padeda ištrūkti iš kasdienės rutinos ir gerina jų ūpą.

„Antrus metus drauge kuriame senjorų bendruomenę, kuri sparčiai auga ir tampa įkvėpimo šaltiniu, sava erdve, į kurią norisi grįžti. Bendravimas, naujų veiklų išmėginimas yra džiaugsmo šaltiniai. Vyresniame amžiuje imtis kažko naujo, eksperimentuoti dažnai tampa sunku, žmonės nepasitiki savo jėgomis. Mes stengiamės senjorams grąžinti pasitikėjimą, atverti naujas laisvalaikio galimybes. Smagu matyti, kaip projekto dalyviai pasiryžta įgyvendinti jaunystės svajones arba imasi veiklų, apie kurias iki šiol net negalvodavo – tapo, šoka, kuria“, – sako L.Socevičienė.

Projekto partnerio nuotr./„Susitikim, mieli senjorai“ Kaune uždarė sėkmingą antrąjį projekto sezoną
Projekto partnerio nuotr./„Susitikim, mieli senjorai“ Kaune uždarė sėkmingą antrąjį projekto sezoną
VIDEO: Projekto „Susitikim, mieli senjorai“ baigiamasis renginys Kaune (2018 m.)

Pasak „Susitikim, mieli senjorai“ iniciatoriaus Edgaro Stanišausko, antrųjų projekto metų sėkmė nebūtų įmanoma be šia idėja tvirtai tikinčios lektorių ir iniciatyvos bičiulių komandos. Dvejus metus savo patirtimi dalinosi ir Lietuvos vyresniuosius su naujais hobiais supažindino patyrusi komanda – Dalia Michelevičiūtė mokė linijinių šokių, Kristina Račkauskaitė kvietė į kūrybines dirbtuves, o drobę ir teptuką dalyviai išbandė su Linu Liandzbergiu.

„Antrąjį projekto sezoną pradėti buvo drąsiau, žinant, kad senjorų laisvalaikiu pasirūpins entuziastingi profesionalūs lektoriai. Tai, kad šiemet iniciatyva išaugo beveik triskart ir naujų hobių mokytis kvietė jau dviejų miestų senjorus – svarus projekto rėmėjų indėlis. Esame dėkingi visai projekto komandai už atvirą požiūrį ir norą padrąsinti Lietuvos senjorus išbandyti, kurti ir bendrauti“, – teigia E.Stanišauskas.

2018 m. nuo liepos mėn. nemokamuose projekto „Susitikim, mieli senjorai“ užsiėmimuose Vilniuje būrėsi pusė tūkstančio vyresnio amžiaus žmonių. Rudenį startavęs ir pirmą kartą Kaune vykęs projekto etapas sudomino ir prie iniciatyvos prisijungti paskatino 300 kauniečių.

„Susitikim, mieli senjorai“ organizatoriai sako, jog antrieji projekto metai verčia pasitempti ir jau dabar planuoti galimas naujoves kitais metais. Jie tikisi, kad treti projekto metais leis plėsti ne tik iniciatyvos dalyvių skaičių, bet ir ieškoti naujų vietovių, kuriose prie bendruomenės prisijungti galėtų kuo daugiau Lietuvos vyresniųjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius