Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 10

Trečiadienio horoskopas – rugsėjo 10 d.

Savaitė įpusėjo. Spaudžiame ranką naujai dienai ir šifruojame prognozes.
Moteris paplūdimyje
Moteris paplūdimyje / Fotolia nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 83 tūkst. „Ji“ gerbėjų – tapkite grupės nariu „Facebook“ tinkle, paspaudę „Patinka“.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Norėdami tobulai atlikti darbą, šiandien kiek per daug sureikšminsite pačią tobulumo prasmę. O už tai jums niekas nepadėkos nei darbe, nei už jo ribų. Supratę, kad klaidžiojate ne tais takeliais, vakarop daugiau dėmesio skirkite savo mylimiesiems ir vaikams. Tuomet netrūks žodžių, kurie užtikrins pasitikėjimą vieniems kitais. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jūsų svajonėms šiandien atsiras ne vienas kritikas. Ignoruosite juos, nes jums bus saugiau ir smagiau gyventi svajonių pasaulyje. Tiesa, tarp draugų atsiras tokių, kurie noriai kurstys jūsų idėjas ir sakys, kad viskas, ką darote yra ir gera, ir gražu. O vakare nesuklysite su namiškiais pasikalbėję apie galimybes patobulinti savo šeimos gyvenimą.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Namuose išgirdę jums ne visiškai malonių dalykų, noriai rinksitės išsigelbėjimą ir užsimiršimą darbe. Tačiau ir ten turėsite žiūrėti į viską kuo atidžiau, gilindamiesi į kiekvieną nereikšmingą ar paslėptą detalę. Priešingu atveju, netrukus suprasite, kad įklimpote iki ausų nežinioje. Vakarop jūsų žavesio dėka pažintys megsis greitai ir lengvai. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Nežinosite, kaip pasielgti: nuleisti ant žemės visus, kurie skrajoja per aukštai, ar prie jų prisijungti. Pirmasis pasirinkimas įmanomas tik tuo atveju, jei imsitės griežtojo kritiko vaidmens. Jei taip elgtis nenorėsite, dėl šventos ramybės (arba įvairiausių savo silpnybių), pasirinksite antrąjį variantą. Vakaro pokalbiai su šeimos nariu bus naudingi. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Nors šiandien būsite tikri, kad suskaičiavote kiekvieną centą ir neketinate leistis į neapgalvotas avantiūras, atsiras norinčių jums įrodyti, kad klystate. Gali būti, kad apvynioti apie kažkieno mažąjį pirštelį tuo labai džiaugsitės. Daugiau įgysite nei prarasite, jei vakarop išsitrauksite tokius kozirius, kaip gebėjimas gražiai ir diplomatiškai bendrauti. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Su artimu žmogumi kartais jausitės taip, lyg būtumėte vienos komandos nariai, o kartais – lyg visiškai priešingos. Matykite tokias klaidas kaip perdėta kritika arba pernelyg didelis pasitikėjimas kitu žmogumi. Visus žaidimus žaisti su džiaugsmu, nesitikint laimėti, pavyks, jei nepuoselėdami nerealių lūkesčių, išliksite savimi. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Nugrūsite į atokesnį kampą viską, kas jūsų nedžiugina, ir rinksitės tik tokią veiklą, kuri jums teikia džiaugsmo. Tokiu būdu niekur nepabėgsite nuo būtinybės atlikti ir to, kas jums nepatinka. Jei pamatysite, kad užstrigote, ištarkite kelias draugiškas frazes savo draugams ar kolegoms, kuriems jūsų dėmesys dabar reikalingas kaip oras. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Draugų, grupės ar kolegų nuomonė ne visada džiugins, bet išklausyti juos privalėsite. Tai jus apsaugos nuo abejonių ir klystkelių, ties kuriais užstrigtumėte tuo atveju, jei rinktumėtės ką nors panašaus į rožinius akinius. O jei šiandien dar būsite geri, bet neįkyrūs pašnekovai, tinkamai sužibėsite savo profesinėje arenoje. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Darbe susidūrę su kritika ar priekaištais už netobulai atliktą darbą, noriai rinksitės išsigelbėjimą ir užsimiršimą naminių rūpestėlių jūroje. Pažvelkite į tai iš kitos pusės – namai tegul jums būna įkvėpimo šaltinis, padėsiantis kiekvieną smulkmeną darbe atlikti tobulai. O nuoširdus pokalbis su draugu leis jums sužinoti dalykų, kurių dar nežinojote. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Kažin ar šios dienos ginčai leis jums rasti taip trokštamą tiesą. Viena pusė pateiks krūvas argumentų, o kita jausis sutrikusi ir įžeista, nes kliausis ne faktais, o nuojauta. Tos pačios taisyklės galios ne tik išoriniams įvykiams, bet ir jūsų vidiniams dialogams. Ir iš vienų, ir iš kitų sėkmingai išbrisite, jei visus galvosūkius spręsite ne vieni. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Jūsų įsivaizdavimai, kaip kas turi būti, sutrukdys tinkamai pasirūpinti tais, kuriems esate reikalingi. Prieš aukodami kitiems viską ir net daug daugiau, paklauskite, ar jiems to reikia. Nenuskriaudę savęs, nenuskriausite ir kitų. Be to, nepraleiskite progos sužavėti antrosios pusės ir darbo partnerių kalbėdami apie tai, ką išties gerai žinote. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien gali tekti ne kartą spręsti dilemą: jūs ar jūsų partneriai yra teisūs. Viską vertinsite per savo pačių susikurtą prizmę. Viena, ką galite padaryti, tai neskubėti nei į vieną, nei į kitą pusę: teisti, nusivilti, susižavėti, žadėti, pasižadėti, įsipareigoti, nutraukti. Tegul lieka taip, kaip buvo, kol tiesą dengiantis rūkas išsisklaidys. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius