-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 22

Žurnalo „Laima“ naujausiame numeryje skaitykite: Išgarsėti! Bet kokia kaina?

Prekybos vietose jau pasirodė naujausias – lapkričio mėnesio – žurnalo „Laima“ numeris. Jame šį kartą skaitykite:
Lapkričio mėnesio žurnalo „Laima“ viršelis
Lapkričio mėnesio žurnalo „Laima“ viršelis

Viešumo zona

Neretai įžymybėmis tampa ir ypatingais talentais neapdovanoti žmonės – piaro galia neišmatuojama ir nenuspėjama. Akivaizdu, kad menininkai, politikai, sportininkai, pramogų pasaulio atstovai negali išvengti viešumo, nes juos garsina darbai. Tačiau šiandien tyliai sukurti šedevrą, kad įvertintų ir pripažintų tūkstantinė publika, jau per maža. Be viešųjų ryšių kampanijų, įtakingų prodiuserių, be reklamos socialiniuose tinkluose išpopuliarėti beveik neįmanoma. Mados, grožio industrijos, kelionių, pramogų verslo kompanijų atstovai vienaip ar kitaip yra priversti žaisti vadinamojo beau monde žaidimus.

Vida Press nuotr./Žvaigždė
Vida Press nuotr.

Kas pasakys, kurios žaidimų aikštelės ribos yra tikros, o kurios tariamos? Kaip išsaugoti bent nedidelę privataus gyvenimo teritoriją? Kokios priežastys paskatina garsius žmones kartais apsispręsti ir pasitraukti iš viešumos? Geriausiai atsakymus išgirsti iš pirmų lūpų.

Tiek, kiek reikia

Drabužių dizainerė Jurgita Januškevičiūtė geba suderinti iš pirmo žvilgsnio nesuderinamus dalykus: užsiimti begale įdomių veiklų ir visada turėti laiko sau, būti bičiulių traukos centru ir mėgautis vienatve, kalbėti apie visatą ir likti labai žemiška moterimi, vienoje rankoje laikančia siuvimo, kitoje – akupunktūros adatas. Asmeniniai Jurgitos atradimai, kuriais ji mielai dalijasi su „Laima“, regis, visiškai paprasti. Bet ar tik nebus iš tų, kurie būtent dėl šios priežasties ir yra genialūs? Juk nieko sudėtingo pasakyti: „Nepasiduok stresui.“ – sunkiausia iš tiesų taip ir gyventi. 

Redos Mickevičiūtės/žurnalas „Laima“ nuotr./Jurgita Januškevičiūtė
Redos Mickevičiūtės/žurnalas „Laima“ nuotr./Jurgita Januškevičiūtė

Visa tiesa apie ją

„Ji – nepaprastai jausminga. Ir tai galėtų būti didelė problema. Laimei, pasirinko profesiją, kuri leidžia išreikšti tokias aistras, kokių normalus žmogus tiesiog neištvertų.“ Taip režisierius Pedro Almodovaras sako apie Penelope Cruz – aktorę, be kurios negalėtų gyventi. Išties, viena garsiausių savo kartos aktorių nepanaši į „Oskaro“ laimėtoją – per daug nuoširdi, per daug svetima Holivudo standartams. Gal dėl to ją (bent trumpai) įsimyli visi minėtojo Holivudo vyrai, o moterys įtiki, kad Penelope – geriausia jų draugė. Daugelis didžiųjų kompanijų kviečia Penelope Cruz būti jų veidu. Nuo pernai ji – „Lancôme“ ambasadorė. Kodėl? Apie tai – išskirtiniame interviu „Laimoje“.

„Lancôme“  nuotr./Penelope Cruz
„Lancôme“ nuotr./Penelope Cruz

Galąsti ginklus 

Mes norime ne šiaip būti gražios. Tikslinės veiklos kryptys: vešlūs ilgi plaukai, putlios lūpos ir ilgos kojos – efektyviausios norint džiaugtis savo atvaizdu veidrodyje ir traukti vyrų akis. Kadangi vasara jau baigėsi, o švenčių laikotarpis dar neprasidėjo, pats metas rengti ginklus.

Gerai atrodyti – pagirtinas ir pasigėrėtinas įprotis, verčiantis ištiesinti nugarą ir kilstelėti smakrą.

Nes dar yra dienų ir savaičių pasinaudoti ilgalaikėmis ir todėl efektyvesnėmis grožio programomis, atrasti veiksmingiausias naujoves, paeksperimentuoti su grožio priemonėmis ar kitokiu makiažo stiliumi. Sunku? Nėra laiko? Bet juo labiau jo nebus, kai vienas po kito pasipils renginiai ir vakarėliai! Ir išvis gerai atrodyti – pagirtinas ir pasigėrėtinas įprotis, verčiantis ištiesinti nugarą ir kilstelėti smakrą. Patikėkite, tai padeda! 

Kai sportas kenkia

Visi kaip mantrą kartoja, kad sportas lygu sveikata ir puiki savijauta. Tačiau jo, kaip ir kitų gerų dalykų, kartais gali būti per daug. Arba jis gali būti netinkamas. Atkreipkite dėmesį į keletą specialistų pastebėjimų, kada sportas daugiau padaro žalos, nei duoda naudos. Galbūt tai padės geriau įsiklausyti į savo organizmą ir pasirinkiti sporto šaką – ne pagal madą, o pagal savo amžių, sveikatą, kūno pajėgumą ir norą.

Moteris ant treniruoklio
Vida Press nuotr.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius