-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sėkmės istorijas į vieną knygą surinkęs M.Karanauskas: rinkitės tai, kas jums įdomu

Mantas Karanauskas Vilniaus Balsių progimnazijoje dirba geografijos mokytoju. Norėdamas mokiniams papasakoti apie įvairių profesijų žmones, pateikti informacijos apie jų darbo subtilybes, Mantas ieškojo knygos, tačiau tokios nerado, tad nusprendė ją parašyti pats. Į knygą M.Karanauskas sudėjo 23 įkvepiančias skirtingų profesijų atstovų istorijas.

15min studijoje Mantas pasakojo, kaip nusprendė tapti mokytoju, kaip savo pavyzdžiu uždega kitus jaunus žmones rinktis pedagogo kelią ir ko reikia, kad mokytojo profesija taptų prestižine.

Anot knygos „Mano kelias į sėkmę. 23 įkvepiančios istorijos“ autoriaus, visus knygos herojus vienija tikėjimas, kad jiems pavyko atrasti pasitenkinimą bei džiaugsmą teikiančią veiklą.

Leidyklos nuotr./Manto Karanausko knygos viršelis
Leidyklos nuotr./Manto Karanausko knygos viršelis

Istorijas papasakojo žinomi ir nežinomi žmonės: maisto žurnalistė Beata Nicholson, kelionių ekspertas Rimvydas Širvinskas-Makalius, sinoptikė Edita Gečaitė-Česnulevičė, delfinų treneris Mindaugas Lukošius, gydytoja kardiologė Rūta Raugelienė ir kiti.

Ką pavyko sužinoti autoriui, pakalbinus pasirinktus knygai žmones? Kokia ta sėkmės formulė? O gal nebūna vieno universalaus recepto? Kaip atpažinti, kad profesija tiks ir patiks? Gal vieni į sėkmę eina tiesiu keliu, o kitiems tenka įveikti nemažai kliūčių?

Pokalbį 15min studijoje galite žiūrėti žemiau:

VIDEO: Pokalbis su mokytoju M.Karanausku, parašiusiu knygą: kaip pasirinkti tinkamą profesiją?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius