Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2023 10 14

Daugybę partnerių turinti Elina: moters dejonės sekso metu yra kito vyro kvietimas, nes tuoj viskas baigsis

Ji yra antrą kartą ištekėjusi, su dabartiniu vyru augina tris vaikus, tačiau susitikinėja su kitais vyrais. Elina su vyru priėmė sprendimą gyventi poliamoriškuose santykiuose – partneriui atveriama galimybė mylėti ne vieną žmogų vienu metu.
Elina
Elina / Jānis Škapars/TVNET nuotr.

Latvijos žiniasklaidos kanalui TVNET Elina papasakojo apie tokių santykių subtilybes – kodėl ji nusprendė taip gyventi, kodėl jai patinka eiti į pasimatymus, nors yra ištekėjusi, koks seksualinis gyvenimas tokiuose santykiuose ir kodėl ji nesitiki, kad kada nors sutiks amžiną meilę.

Pirmąją pokalbio dalį skaitykite čia.

Tęsiant mūsų pokalbį, minėjote, kad kartais su vyru „atidedate“ atsitiktinius santykius. Sakykite, ką tai iš tikrųjų reiškia?

– Taip, jei reikia, kuriam laikui „uždarome“ laisvus santykius. Jei matome, kad emocijos gęsta, tampame netolerantiški – tada paspaudžiame stabdžius.

Šių poliamorinių santykių pagrindas yra ne tik abipusis sutikimas susitikinėti su kitais, bet ir didelis pasitikėjimas savo partneriu. Ir normalu, kad būna akimirkų, kai kieno nors emocijų būna per daug. Tada aš arba jis sako: „Klausyk, aš negaliu su tuo susitvarkyti...“.

Dažniausiai taip nutinka, kai susikaupia daug pareigų, be to, tai, kad dabar susitikinėjate su kitu žmogumi, kitam sukelia papildomą stresą, net nereikalingą nerimą. Tada pasikalbu su vyru ir mes kuriam laikui atidedame susitikimus su kitais. Būna, kad mėnesiui, bet kartais net metams. Priklauso nuo jausmų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius