Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

4 ekspertai pataria: dėl ko atšąla seksas ir kaip jį atgaivinti

Kaip dažnai mylėtis yra normalu ir ką daryti, jeigu partneris ima vengti sekso arba šis tampa rutina? Atsakymų į šiuos klausimus ieško ne viena pora, bet randa ne visos. Kartais paprastesne išeitimi už pokalbį tampa meilužio susiradimas.
seksas
seksas / We Vibe / Unsplash nuotr.

Ilgą laiką kuriant santykius su vienu partneriu pasitaiko ne tik nesutarimų, bet ir seksualinių santykių nesklandumų. Laikini nesklandumai – įprastas reiškinys, tačiau ką daryti, jeigu sekso įšalas užsitęsia? Ekspertai sako, kad tai sukelti gali daugybė priežasčių, bet ir išspręsti įmanoma ne vienu būdu. Deja, nepasitenkinimas lovoje gali privesti ne tik prie visiško sekso atsisakymo, bet ir prie skyrybų.

Seksologas profesorius Balys Dainys

„Porų mylėjimosi dažnumas priklauso nuo daugybės faktorių: temperamento, tradicijų, įpročių, gyvenimo būdo. Kartais ateina vaikinai ir sako, kad jiems sekso reikia kasdien, gal net po kelis kartus ir klausia, ar tai – gerai. Taip, tai gerai, jeigu abu partneriai – patenkinti. Kitos poros sako, kad jiems pakanka vieno karto per savaitę, daugiau nesinori, būna pavargę, tai – irgi gerai. Dar kitiems pakanka vieno karto per mėnesį. Jeigu tai – jauni žmonės, jau kiek per retai, bet jeigu tinka abiem, neturėtų kilti problemų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius