Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

6 situacijos, signalizuojančios, kad santykiai neturi ateities

Naujų santykių pradžioje viskas atrodo labai gražu, o visi nesutapimai – išsprendžiami. Vis dėlto yra tam tikrų signalų, iš kurių galima suprasti, ar šie santykiai rimti. Jeigu atsekate tik vieną iš išvardintų situacijų, tai gali būti atsitiktinumas, bet jeigu patyrėte bent keletą iš jų – jau ženklas, rašo eva.ru.
Pasimatymas
Pasimatymas / 123RF.com nuotr.

Jums niekada nerašo pirmas

Jeigu jūs patinkate žmogui, jis nori su jumis bendrauti. Jam tai tiesiog malonu. Nieko keista, kad partneriai per dieną apsikeičia daugybe žinučių apie nieką. Santūresni žmonės šiek tiek slopina savo impulsus, kad nepasirodytų įkyrūs, tačiau vis tiek dažniau ar rečiau rašo.

Nenori kartu su jumis leisti laisvalaikio

Ko gera, tai vienas aiškiausių ženklų, kad partneris nejaučia jums ypatingų jausmų. Priešingu atveju jis norėtų su jumis būti. Žinoma, visi mes turime reikalų ir ne visada galime daryti tai, ką norime, bet viskam turi būti saikas. Jeigu vis atsiduriate situacijose, kai liekate „už borto“, verta rimtai susimąstyti.

Partneris flirtuoja su kitais

Sudėtinga, kai jūsų partneris flirtuoja su visais iš eilės priešingos lyties atstovais. Tokiu atveju verta susimąstyti, ar jam iš tiesų maloni jūsų draugija ir kaip labai ją vertina. Akivaizdu, kad su tokiu žmogumi nesijaučiate saugiai, kadangi jis bet kada gali išeiti ten, kur jam maloniau.

Su jumis aptarinėja kitas moteris ar vyrus

Jeigu partneris jūsų prašo, kaip jam elgtis su vienu ar kitu priešingos lyties atstovu, tokie santykiai labiau panašūs į paprastą draugystę nei meilę. Dažniausiai šie pokalbiai vyksta iškėlus vėliavą „jokių paslapčių“, tačiau šalia harmoningų santykių negali būti jokių kitų santykių. Jeigu partneris vis dar dairosi į šalis, klausimas, kaip rimtai jis vertina santykius su jumis. O štai dažnos temos apie ankstesnius santykius rodo, kad juose kilusios problemos iki šiol neišspręstos ir atsineštos į dabartinius santykius.

Partneris visiškai nepavydi

Įsimylėjęs žmogus tampa labiau pažeidžiamas ir jautriau reaguoja į konkurenciją. Niekas nesako, kad turi būti nuolatiniai skandalai ir pavydo scenos, tačiau padidintas susidomėjimas, kai jūs kalbate apie savo planus su kitais žmonėmis, turėtų būti. Jeigu partneriui nerūpi, kur jūs ir su kuo, vadinasi, esate jam nepakankamai svarbūs.

Nenori supažindinti su tėvais

Kad ir kaip nešiuolaikiškai skamba, susipažinti su partnerio šeima ir tėvais būtina. Juk normalu, kad kiekvienas mes norime išgirsti artimųjų nuomonę apie savo pasirinkimą. Jeigu jūsų dar nepristatė šeimai, vadinasi, partneris dar nėra tikras, ar šie santykiai rimti, nesvarbu, ką jis sako garsiai.

Deja, dauguma žmonių vis dar įsitikinę, kad geriems santykiams nieko daugiau nereikia, išskyrus meilę. Tačiau šeimos psichologai tikina, kad tvirtos santuokos sukurti tik ant jausmų neįmanoma.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius