-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

7 dalykai, kuriuos kiekvienas vyras nori matyti savo moteryje

Įsimylėti ir mylėti – nuostabus jausmas, tačiau dažną tuo pačiu apninka ir baimės jausmas bei abejonės, ar pavyks sukurti darnius santykius.
Laiminga pora
Laiminga pora / Fotolia nuotr.

Kodėl vyrams baisu įsimylėti? Nes jiems dažniausiai kartojama, kad nėra ko demonstruoti savo emocijų. Toks klaidingas ir neteisingas suvokimas apie jausmus įneša daug sumaišties, todėl vėliau kaltiname vyrus, kad jie tokie uždari, rašoma „Soulpost“.

Ir nors įsimylėję vyrai nekuria sąrašų, kokia turi būti tobula moteris, juos, be jokių abejonių, traukia šios septynios moters savybės, kurioms sunku atsispirti.

1. Nepriklausomybė

Vyrams reikia tokios moters, kuri save vertintų ir mylėtų nepriklausomai nuo to - turi ji vyrą ar ne. Jeigu moteris nemato savo gyvenimo prasmės be vyro, nenori jo niekur išleisti, laiko prie savęs, tada santykiai yra pasmerkti – tai atstumia.

Jeigu sugebate kartu išlaikyti pozityvumą ir humoro jausmą, tuomet jums bus kur kas lengviau ateityje.

Todėl leiskite tiek vyrui, tiek sau gyventi savo gyvenimą – tik laisvė padės sukurti darnius santykius ir neprarasti savojo „aš“ santykiuose.

2. Bendravimas

Kai bendraujate su vyru, stebėkite savo elgesį. Jūs žaidžiate žaidimus, maivotės ar kalbate aiškiai, tiesiai ir be užuolankų? Vyrai labiausiai vertina atvirą bendravimą. Jie nenori pasimesti spėliojimuose, ką moteris jaučia, ką galvoja ir ko nori. Tad nelaukite, kad jūsų išrinktieji skaitytų tarp eilučių ir sugebėtų skaityti mintis apie jūsų troškimus – kalbėkite tiesiai. Vyrai tikrai bus dėkingi.

3. Pasitikėjimas savimi

Vyrams patinka sakyti komplimentus moterims, tačiau ar mes mokame juos priimti? Ar padėkojate, ar tiesiog nuleidžiate galvą ir paneigiate viską, ką išgirdote? Savimi pasitikinti moteris priims komplimentus be neigimo ir pasiaiškinimo. Jai nereikia nei girtis, nei teisintis.

Moteris, kuri nemoka priimti komplimentų, savimi nepasitiki, ir tai signalizuoja, kad vyras jai nuolatos turės padėti kelti savivertę.

4. Gerumas

Viena – būti gerai savo vyrui, tačiau ne ką mažiau svarbu ir gerumas jus supantiems žmonėms. Vyro dėmesį tikrai atkreipia tai, kaip mes elgiamės su savo draugais, artimaisiais, šeima, tėvais ar kasininke parduotuvėje.

Pagarba visiems žmonėms, empatija ir malonus bendravimas padeda kurti santykius su priešinga lytimi. Ir atvirkščiai – ledo karalienės, žeminančios aplinkinius, elgesys gąsdina ir glumina bei atstumia.

5. Nuomonė

Jūs neprivalote sutikti su viskuo, ką sako vyras. Linkčioti galva ir pritarti, nors esate kardinaliai kitokios nuomonės. Visų pirma, tai parodo, kad turite savo galvą ant pečių ir nebijote išsakyti to, ką galvojate. Antra, kiekvienai porai verta save pamatyti ir įvertinti ginče, nesutarime, pamatyti, kaip vienas su kitu elgiatės. Ar galite išvengti skandalų, isterijos ir pasikalbėti kaip du suaugę žmonės, priimti vienas kito nuomonę?

6. Lankstumas

Kai galvojate apie tai, kaip su kuo nors praleisite visą savo gyvenimą, svarbu įvertinti ir tai, kaip sugebėsite susidoroti su gyvenimiškomis situacijomis, įvairiomis krizėmis. Vyras, kurdamas santykius, mato, kaip moteris žvelgia į nusivylimus, nesėkmes ar sunkumus. Jeigu sugebate kartu išlaikyti pozityvumą ir humoro jausmą, tada jums bus kur kas lengviau ateityje.

7. Interesas

Jūs neturite domėtis tik tuo, kuo domisi jūsų partneris, – turėkite savo nuomonę. Žinoma, puiku, kai jūsų interesai sutampa, tačiau taip pat puiku, kai jie visiškai skirtingi. Turėdami laiko sau ir savo pomėgiui, jūs turėsite erdvės ir laisvės, o bendri interesai jus taip pat suartins. Svarbiausia šioje srityje atrasti harmoniją ir pasitenkinimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius