-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

8 faktai apie neištikimybę: mėgstantys klasikinę muziką į kairę suka rečiau

Neištikimybė šeimoje – ne toks jau retas reiškinys. Verta žinoti, kokių tipų žmonėms neištikimybė yra savaime suprantamas dalykas ir kodėl jie tai daro.
Flirtas darbe
Flirtas darbe / Vida Press nuotr.

Tarp neištikimų sutuoktinių – daug roko gerbėjų

41 proc. žmonių, kurie leidžia sau pasukti į kairę, mėgsta roko muziką. Kitų mėgiama muzika išsidėlioja tokia tvarka: popsas (16 proc.), kantri (11 proc.), klasika (7 proc.).

Moterų neištikimybė – daug rimtesnė

Nežinia, iš kur atsirado gandai, kad vyrų neištikimybė užkoduota genuose, tačiau tai neturi pagrindo. Moterys linkusios į neištikimybę ne mažiau nei vyrai.

Moterų neištikimybę dažniau lemia emocinis poreikis, vyrų – fiziologinis. Antruoju atveju išsaugoti sąjungą šansų yra kur kas daugiau, teigia psychologies.ru.

Daugelis neištikimų sutuoktinių nenori skirtis

Jeigu kuris nors iš partnerių neištikimas, tai nereiškia, kad jų santykiai braška. Daugelis jų yra patenkinti esama partneryste ir neketina skirtis. Vienos apklausos metu paaiškėjo, kad 56 proc. vyrų ir 34 proc. moterų, turėjusių romanus, tvirtina, kad yra laimingi su nuolatiniu partneriu.

Neištikimybė skatina seksualinį apetitą

Pasak seksologų, neištikimybė gali pažadinti lytinį instinktą ir padidinti potraukį savo partneriui. Taigi, jeigu pajutote tai, galite įtarti, kad horizonte atsirado kažkas trečias.

Moterys dažniau neištikimos ovuliacijos periodu

Yra žinoma, kad moterys vaisingomis savo ciklo dienomis sulaukia padidinto vyrų dėmesio. Tai nulemta pačios gamtos – kai moters organizmas pasiruošęs užmegzti naują gyvybę, moteris jaučia didesnį seksualinį poreikį ir šiuos fluidus spinduliuoja į aplinką.

Vyrai suka į kairę norėdami sustiprinti santuoką

Psichologai tvirtina, kad daugelis mylinčių vyrų mano, kad romanas už šeimos ribų padės išgelbėti santuoką. Tokiu būdu jie bėga nuo problemų: jiems atrodo, kad santykiai su kita moterimi padės užpildyti tuštumą ir šeimoje įsivyraus ramybė bei taika.

Dažniau romanai užmezgami su pažįstamais žmonėmis

Daugelis save guodžia mintimi, kad jeigu partneris ir pasuks į kairę, jis pasitenkins trumpalaikiu romanu su nepažįstamu žmogumi. Tačiau paprastai slaptos aistros objektas yra kažkur visai šalia, pavyzdžiui, darbe. 85 proc. atvejų meiluže ar meilužiu tampa kolegos, draugai arba kaimynai.

Neištikimi partneriai nori, kad juos sučiuptų

Tame nėra nieko keista. Būtinybė nuolat slėptis ir nuolatinis kaltės jausmas apsunkina gyvenimą. Todėl neištikimi žmonės tarsi specialiai viską daro taip, kad partneris įtartų neištikimybę. Lūpų dažai ant marškinių apykaklės, paliktas laiškas kompiuterio ekrane – visur paliekami ženklai. Dažnai tai būna pagalbos šauksmas.

Daugelis neištikimų partnerių elgiasi taip neatsargiai, nes nori sustoti, nutraukti romaną, bet patys to padaryti nesugeba.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius