-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

8 sekso pozos, kurios garantuos moteriai orgazmą

Apie tai, kad moterys kur kas rečiau mėgaujasi didžiuoju O nei vyrai, kalba ir pačios dailiosios lyties atstovės, ir seksologai. Taip yra ne tik dėl fiziologijos ypatumų, bet ir dėl mūsų pačių nusiteikimo seksui. Tačiau yra būdas, kaip galime sau padėti – pasirinkti tokią sekso pozą, kuri patenkins kur kas labiau nei bet kuri kita.
Seksuali moteris
Seksuali moteris / Fotolia nuotr.

Kuo jos tokios jaudinančios? Visų pirma todėl, kad paliečia visas jautriausias mūsų kūno vieteles. Tiksliau – vieną. Klitorio stimuliacija dažniausiai bet kuriai moteriai dovanoja tikrą malonumų jūrą.

Klasikos mėgėjams: misionieriaus poza ir pagalvėlė po sėdmenimis

Atrodytų tokia nuobodi ir nuspėjama ta misionieriaus poza... Tačiau pakanka po sėdmenimis pasikišti pagalvėlę, kad patirtumėte kur kas daugiau malonumo nei galite numanyti. Ir patikėkite, jūsų partneriui taip pat patiks – aštresni pojūčiai garantuoti. 

Kojos ant pečių
 
Tai dar viena misionieriaus pozos variacija. Tik šįkart jums prireiks kiek lankstumo ir jeigu vietoj sporto salės rinkotės pasimėgavimą maistu, tuomet, labai gali būti, teks tenkintis pagalvėle po sėdmenimis. Šiuo atveju jums reikia uždėti kojas partneriui ant pečių. Arba, jeigu lankstumas yra jūsų stiprioji pusė, laikykite kojas aukštai ištiestas, o partneris tegu užgula – kojos bus lenkiamos kuo arčiau jūsų. Dar kitas variantas – suriesti kojas, pėdomis įsiremti partneriui į krūtinę.

Šaukštelių poza

Tai viena paprasčiausių pozų, tačiau atveria išties nemažai galimybių. Kaip ji atrodo? Abu žmonės atsigula ant šono, vyras moteriai už nugaros. Tai reiškia, kad tiek partneris gali pasirūpinti jūsų krūtimis ir kitomis jautriomis vietelėmis, tiek pati moteris gali duoti valią rankoms. Be to, pasirinkus šią pozą, kur kas geriau stimuliuojamas G taškas. 

Taip pat skaitykite: Intymus vienišės gyvenimas: kaip ir su kuo?

Jojikės poza 

Sekso specialistas Charlie Glickmannas sako, kad jojikės (moteris viršuje veidu į partnerį) poza skirta tokiai moteriai, kuri nori viską laikyti savo rankose: „Dažniausiai ši poza mėgstama norinčių kontroliuoti savo malonumą ir išpešti kuo daugiau pasitenkinimo.“

Moteris pati renkasi, kaip judėti, ji žino, ko nori, nesigėdija savo kūno, yra itin pasitikinti savimi bei dievina savo formas. Ir tai tikra tiesa, tačiau vertėtų pabrėžti, kad ši poza ne taip seniai buvo pavadinta pačia pavojingiausia, kadangi vyrai dėl jos dažniausiai patiria penio traumų. Taigi, moterys, pernelyg nepersistenkite! 

Atvirkščia jojikės poza

Jojikės poza – puiku, tačiau norite dar labiau kontroliuoti savo malonumą? Rinkitės atvirkštinį variantą (moteris viršuje, tačiau atsukusi vyrui nugarą; geriau ne klūpėti, o tupėti – galimi greitesni ir gilesni judesiai).  Taip ne tik pakaitinsite savo išrinktajam kraują, bet ir patirsite didesnį pasitenkinimą, todėl kad tuo metu stimuliuojamas G taškas. Galite paprašyti, kad partneris ištiestų savo kojas prieš save, o jūs jį apsižergtumėte ir keliais remtumėtės iš abiejų jo klubų pusių, taip galėdamos kontroliuoti intymių malonumų greitį. 

Taip pat skaitykite: 5 dalykai, kurių nežinojote apie masturbaciją

Dvigubas malonumas

Atsigulkite ant pilvo ir paprašykite, kad jūsų partneris taip pat atsigultų ant jūsų. Jis gali remtis rankomis, kad ir jam, ir jums būtų patogiau. Belieka tik kiek kilstelėti užpakalinę kūno dalį ir pasinerti į jausmingas bei aistringas šėliones. Ši poza padės paliesti pačias jautriausias jūsų kūno dalis. Tiks ir pagalvėlė, jei pasidėsite po pilvu.

Sekso poza, kai vyras klūpi

Ši poza ne iš lengvųjų (ypač vyrui), tačiau išbandyti verta, jeigu visos kitos pradėjo kelti nuobodulį. Moteris turi atsisėsti ant lovos krašto, atsigulti ir kojas laikyti kuo plačiau, jos gali būti nuleistos ant žemės. Vyrui reikia tarp tų kojų atsiklaupti (galite padėti po keliais storą pagalvę) arba, įsirėmus rankomis abipus moters kūno, laikyti kojas ištiestas ir įsiskverbti į moterį.  Jeigu norite išties kaitinančių įspūdžių, tuomet dar galite savo vieną koją užkelti vyrui ant pečių. Ši poza padės reguliuoti įsiskverbimo gylį bei judesių greitį. 

Sekso poza atsisėdus

Tegu jūsų partneris atsisėda, o jūs apsižergdama jį atsisėskite (ar atsitūpkite) ant savo mylimojo. Galite judėti ne tik aukštyn ir žemyn, tačiau ir apsisukti kita puse bei šį veiksmą kartoti ne vieną kartą. Taip vėlgi užkursite tikrą pirtį taškui G bei galėsite paliesti visas jautriausias savo kūno vietas...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius