Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

8 vyro požymiai, kuriuos pastebėjus moteriai geriau su juo net neprasidėti

Moterys paprastai ieško rimtų santykių su geru vyru, tačiau kažkodėl įsipainioja į santykius, dėl kurių vėliau gailisi. Taigi kokie ženklai rodo, kad moteriai nuo vyro reikia bėgti, kiek tik kojos neša?
Flirtas
Flirtas / Vida Press nuotr.

1. Su aplinkiniais žmonėmis, svetimoje kompanijoje jis draugiškas ir mandagus, tačiau su savo moterimi elgiasi priešingai, nerodydamas jai nė menkiausios pagarbos.

Nesitaikstykite su tokiu elgesiu, tiesiai šviesiai pasakykite, kad jis neturi teisės taip su jumis kalbėti, rašo portalas cluber.com.ua. Jeigu jis pakėlė toną ar pasakė ką nors grubaus dėl to, kad buvo susijaudinęs, tuoj pat atsiprašys ir pakeis bendravimo stilių. Tačiau jeigu taip bendrauti jam įprasta, jis nepasikeis, o jūsų viltis, kad sugebėsite jį pakeisti – tik iliuzija. Toliau bus tik blogiau.

2. Jau per pirmą pasimatymą jis bando paliesti jūsų krūtis ar uždėti ranką ant kelių.

Tai reiškia, kad jis į jus žiūri tik kaip į sekso objektą ir negerbia. Gali būti, kad jis net sąmoningai demonstruoja savo požiūrį į jus, kad jūs neturėtumėte nereikalingų iliuzijų, kad jis nori su jumis rimtų santykių.

3. Bando paveikti jūsų savivertę, kalbėdamas apie tai, kad esate susivaržiusi ir kompleksuota kaip maža mergaitė.

Tokiu būdu jis bando pasiekti, kad jūsų bendravimas iš karto taptų nelygiavertis. Tikras vyras elgiasi atvirkščiai – sako moteriai tik komplimentus, net jeigu ji tikrai yra susivaržiusi.

4. Kalba apie buvusias savo partneres, rodo jų nuotraukas ar žinutes, aiškina, kaip jį visos myli ir kaip jo nori.

Kyla natūralus klausimas – ar taip vyras bando jus įtikinti, koks jis nepakartojamas? Jeigu vyras jaučiasi gerai, jam nereikia įrodinėti savo jėgos, nebent jis kvailas.

5. Jis dėl jūsų neišlaidauja ir pasimatymui renkasi pačią pigiausią vietą.

Taupyti yra normalu, tačiau kviesti į pasimatymą patinkančią moterį ir pareikšti, kad nėra pinigų sumokėti už geresnę vakarienę, nenormalu. Nebūtina išlaidauti nuolat, tačiau jei pajusite, kad jam gaila dėl jūsų leisti pinigus, tai signalas, kad jo jausmai paviršutiniški, arba dar daugiau – jis tikisi finansinės naudos iš jūsų.

6. Jis iš karto prašosi pas jus į svečius arba kviečiasi pas save.

Tai reiškia, kad jis svajoja tik apie tai, kaip jus įsivilioti į lovą. Viduje pasidžiaukite, kad jam patiko jūsų išvaizda, tačiau net neprasidėkite su juo. Rimtiems santykiams reikia turtingo vidinio pasaulio, o jis, panašu, šio vyro nedomina.

7. Jis neturi savo kampo, kur gyventi.

Jeigu po trumpo bendravimo vyras pasiūlo gyventi kartu, būkite ypatingai budri. Greičiausiai jį išvarė buvusi žmona ar draugė ir jam tiesiog patogu persikraustyti pas jus.

8. Jis visada atras kaltąjį dėl jo bėdų.

Tokiam vyrui dėl visko kalti visi kiti – buvusi žmona, viršininkas, šalis ir pan., o visos moterys jam bobos. Prisiimkite atsakomybę neprasidėti su tokiu vyru ir neatsidursite jo sąraše kaip dar viena kvaila boba.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius