Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atskleista tobulo sekso paslaptis

Toks pats abiejų partnerių seksualinis libido miegamajame išties gerina ne tik santykius, bet ir seksą, tačiau mokslininkai naujausiame tyrime atskleidė, kad kur kas svarbiau yra tai, jog abu partneriai turėtų skirtingas seksualines pirmenybes.
Pora
Pora / „Shuterstock“ nuotr.

Žurnale „Asmenybė ir socialinė psichologija“ publikuotame tyrime buvo bandoma išsiaiškinti, kaip poros santykius ir seksą veikia panašios abiejų partnerių teikiamos seksualinės pirmenybės ir kaip skirtingos, tačiau viena kitą papildančios pirmenybės (šiuo atveju panašios seksualinės pirmenybės buvo tai, kad, tarkime, abu partneriai mėgsta oralinį seksą ar kad abu mėgsta dominuoti lovoje, na, o skirtingos pirmenybės buvo tai, kad, tarkime, vienam partneriui patinka sekso metu būti viršuje, kitam – apačioje).

Norėdami tai išsiaiškinti, mokslininkai apklausė 304 heteroseksualias poras ar sutuoktinius, kurių amžius buvo nuo 18 iki 65 metų. Kai kurie apklaustieji draugavo dar tik mėnesį, tačiau buvo ir tokių, kurie santuokoje gyvena jau 30 metų.

Tyrimo dalyvių buvo paprašyta užpildyti anketas, kuriose jie turėjo įvertinti savo seksualinį pasitenkinimą ir aprašyti savo partnerio įgūdžius lovoje bei jo/jos fantazijas ir įpročius. Surinkti duomenys atskleidė, kad skirtingas seksualines pirmenybes teikiančios poros kur kas geriau vertina ir savo seksualinį gyvenimą. Štai tarkime, jei jums patinka daryti oralinį, o jūsų vaikinas dievina, kai jį gauna, tuomet esate išties tobulai tinkami vienas kitam. Pasirodo, skirtumai išties traukia, bent jau lovoje.

Įdomu ir tai, kad tyrime buvo pastebėta, jog vaikinai jaučia ganėtinai didelę atsakomybę išlaikyti seksualinę trauką. Vaikinai, žinantys ar bent jau galintys nuspėti, kas jaudina jų merginas, savo seksualinį gyvenimą įvertino daug geriau nei tie, kurie nelabai nutuokia, kas labiausiai „užveda“ jų mylimąsias.

Taigi, mielosios moterys, nebijokite savo mylimiesiems atskleisti savo seksualinių fantazijų – kas žino, galbūt tuomet pagaliau sulauksite to išsvajotojo didžiojo „O“!

Kaip tai padaryti, skaitykite čia: Patarimai drovuolei: kaip pasakyti mylimajam, ko nori lovoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius