Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dažnas seksas santuokoje neįmanomas?

„Ar aistra tėra laikinas dalykas?“, - savęs klausia dauguma moterų ir vyrų. Atrodo, dar visai neseniai tirpote vienas kito glėbyje, o dabar vietoje intymaus švelnumo dažniau renkatės laiką leisti atskirai, pažiūrėti filmą ar tiesiog skaniai pavakarieniauti... Žodžiu, faktą, kad seksas po kelių kartu nugyventų metų tampa nebe toks karštas, uždegantis ir aistringas, žino kone kiekviena pora. Iš seksualaus žaidimo intymūs santykiai nusirita iki neišvengiamos rutinos ar tiesiog pareigos. Žinoma, dar pridėkime buitinius nesklandumus, vaikus, ginčus ir jau savaime aišku, kad seksui vietos lieka vis mažiau. Ką daryti?
Jis ir Ji
Jis ir Ji / Fotolia nuotr.
Temos: 2 Aistra Libido

Išsiaiškinkite, ko kiekvienas norite

 

Tai, kas jums dažnas seksas, vyrui gali būti visiškas minimumas. Ir atvirkščiai. Taigi, kuo greičiau suprasite, ko norite, tuo bus paprasčiau pasiekti seksualinio suderinamumo. Pasistenkite įsiklausyti į savo partnerį, ypač jei jis visuomet imasi iniciatyvos ir jaučiasi nusivylęs, jeigu jį dažnai atstumiate. Geriausia atvirai kortas išdėstyti ant stalo: tegu tiek jis, tiek jūs aiškiai išsakote savo pageidavimus, t. y., kiek kartų per savaitę jums atrodytų pakankama mylėtis, kad nė vienas nesijaustumėte nuskriaustas. Žinoma, jokiu būdu nereikia manipuliuoti ir vaidinti aukos, lyg suteiktumėte savo išrinktajam malonę. Intymūs santykiai, jų kokybė ir kiekybė – judviejų pasirinkimas.

 

Taigi, ką daryti, kad mylėtumėtės dažniau?

 

Geriausias seksas – spontaniškas. Geriau nestovėkite prie kalendoriaus bandydami surasti tą ypatingą progą tarp valgio gaminimo, vaikų pasiėmimo iš darželio ar skalbimo. Supraskite, kad intymūs santykiai turi teikti malonumą, tad toks požiūris turėtų jus visuomet lydėti užsiimant seksu su savo vyru.

 

Žinoma, apie libido prirašyta daugybė knygų – kartais potraukį iššaukti sunkiau negu džiną iš butelio. Tačiau pradėkite nuo elementariausių dalykų: prisiminkite pirmuosius draugystės metus, švelniausius momentus, galiausiai tikrai padės intymioji mankšta, skatinanti geismą! Aštresnių pojūčių kai kurios moterys ir vyrai ieško erotiniuose romanuose, filmuose, tad jeigu nesate nusiteikusi prieš – verta išbandyti. Aistra – nenuspėjamas dalykas, tad tikrai negalite žinoti, kur ir kada ji užklups. Svarbiausia atsipalaiduokite, nevenkite kūno kontakto, prisilietimo, flirto, pasidairykite seksualių drabužėlių... ir pamatysite, kaip reikalai pakryps teisinga linkme!

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius