Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Diskutuoja vyrai: kokia moteris jiems atrodo seksuali ir kokia – nepatraukli?

Vaikinų kompanija nusprendė išsiaiškinti, kokios moterys iš tikrųjų traukia vyrus ir kokie bruožai išskiria tam tikrą moterį iš minios – trumpiau tariant, kokia moteris, vyrų akimis, yra seksuali, o kokia, priešingai – atstumianti ir nepatraukli.
Poilsis
Seksuali mergina. / Fotolia nuotr.

Tyrimo iniciatoriai:

1. Karolis – tyrimo vadovas.
2. Adomas – žavus blondinas.
3. Ignas – paslaptingas brunetas.
4. Jonas – patyręs vyriškis su barzda.
5. Aistis – berniukas–saldainiukas.
6. Lukas – patrauklus jaunuolis.

PIRMAS VEIKSMAS

Karolis: Sukviečiau jus visus čia, kad praneščiau naujieną: moterys sudarė keistą sąrašą. Sąrašą, kuris, anot jų, atskleidžia, kas mums, vyrams labai patinka moteryse. Turėtų būti įdomu. Taigi, paklausykite.

Moterys mano, kad atrodo seksualiai, jeigu:

1. Yra paprastos, natūralios, tikros, atsipalaidavusios, elegantiškos. Turi plonas blauzdas, išraiškingus, išsišovusius skruostikaulius ir raktikaulius, naudoja minimaliai makiažo.

2. Turi ilgus, tankius plaukus, pasižymi grakštumu ir gražiai juda.

3. Šypsosi, turi ilgą kaklą, gražias lūpas (gamtos duotas ar patobulintas su lūpdažiu), stangrius ir apvalius sėdmenis.

4. Dėvi moteriškus drabužius (sukneles, aukštakulnius), prisižiūri save, turi ilgus pirštus, blizgančias akis, žemą, sodrų, šiek tiek prikimusį balsą.

5. Demonstruoja intelektą.

Karolis: Dabar moterys laukia, ką mes atsakysime į tai – kur jos buvo teisios, o kur suklydo. Aš manau, kad natūralumas, paprastumas ir „tikrumas“ tinka moterims nuo 17 iki 20 metų. Jeigu moteriai per 40 – prisižiūrėti būtina. Juk ne veltui įvairūs moteriški žurnalai duoda patarimų, kaip ir ką tepti kremu. Prisižiūrinčios moterys gerokai skiriasi nuo neprisižiūrinčių. Taigi, ką manote jūs apie tai?

Aistis: Sutinku dėl amžiaus. Nors, jeigu praleidi savaitgalį su mergina, jos natūralumas ir paprastumas gali būti labai netgi seksualus. Anksti ryte susivėlusi moteris gerai užveda.

Adomas: Tai jau tikrai. Tikrai nėra būtina, kad vos prabudusi moteris iš karto bėgtų dažytis ir šukuotis.

Lukas: Be to, kai moteris naudoja mažai makiažo, tu tiksliai žinai, kaip ji atrodo. Man pasitaikydavo atvejų, kai mergina nusivalydavo makiažą ir tapdavo visai neatpažįstama. Blogąja prasme.

Taip pat skaitykite: Vyrų jausmų kodas psichologės akimis

Jonas: Moteris, su kuria norisi susipažinti, yra ta, kuri realiai vertina savo išvaizdą: žino savo privalumus ir trūkumus, moka juos išryškinti arba paslėpti. Ir nesvarbu, ar ji dėvės laisvalaikio aprangą, ar griežtą kostiumėlį.

Adomas: Jeigu man tektų rinktis, aš rinkčiausi paprastą, laisvai bendraujančią moterį, o ne pasipūtusią pamaivą – „fyfą“, kuri, nutaisiusi rimtą veidą, sedėtų užkėlusi koją ant kojos.

Karolis: Tiesiog tos, kurios būna nutaisiusios rimtą veidą, nurodo savo kainą ir tarsi sako: „Berniuk, aš ne tau“. Bet mums nuo to tik geriau. Prašau, gaudyk savo milijonierių.

ANTRAS VEIKSMAS

Karolis: Judam toliau. Dar moterys mano, kad mums patinka „kampuotos“ moterys: plonos blauzdos, išsišovę skruostikauliai ir kiti kaulai.

Jonas: Jeigu moters užpakaliukas ne iš mažųjų, tai plonos blauzdos jau nepadės. Ir apskritai – susitelkti į kokią nors konkrečią išvaizdos detalę yra fetišizmas.

Aistis: Sutinku, viskas priklauso nuo bendros išvaizdos ir konkretaus žmogaus.

Taip pat skaitykite: Apie seksą dažniausiai galvoja šviesiaplaukės?

Jeigu moters užpakaliukas ne iš mažųjų, tai plonos blauzdos jau nepadės. Ir apskritai – susitelkti į kokią nors konkrečią išvaizdos detalę yra fetišizmas.

Karolis: Aš visada sakiau, vyriškas moteriškojo seksualumo supratimas susideda iš to, kaip atrodė vyro mama ir pirma sekso partnerė. Jeigu tavo mama buvo liekna, o būdamas 16 metų tu įsimylėjai liekną klasiokę, tai tau patiks išsišovę skruostikauliai ir atsikišę keliai.

Štai, pavyzdžiui, mano ir mama, ir pirmoji mergina buvo putnios, plačių klubų. Galbūt todėl mane gąsdina kaulėtos, pernelyg liesos moterys. Tokios man labiau primena nepilnametę paauglę, o ne brandžią moterį. Be to, jei moteris turi liesas kojas, išsišovusius skruostikaulius ir raktikalius, ji turės ir mažą krūtinę.

Jonas: Sutinku! Nors koks iš tikrųjų skirtumas, kokios jos blauzdos? Bendras įspūdis turėtų būti geras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius