Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išpažintys: kodėl vyrai pasuko neištikimybės keliu?

Sužinoti tai, kad mylimas žmogus buvo neištikimas, tikriausiai yra vienas skaudžiausių smūgių santykiuose. Tuomet dažniausiai belieka tik vienas klausimas: kodėl?
Neištikimybė
Neištikimybė / „Fotolia“ nuotr.

Neištikimybę tiek vyrai, tiek moterys renkasi dėl pačių įvairiausių priežasčių: vieniems tai ganėtinai tvirtas, bet žiaurus būdas nutraukti pabodusius santykius, kitiems tai noras išbandyti save, o tretiems – ir būdas atkeršyti.

Būtent apie neištikimybės priežastis portalas womenshealthmag.com ir nusprendė anonimiškai apklausti stipriosios lyties atstovus, kurie atvirai ir nuoširdžiai papasakojo, kodėl nusprendė išduoti savo antrąsias puses.

Neštikimybė iš keršto

„Vieną vakarą mano mergina prisipažino, kad buvo man neištikima. Nepaprastai ant jos supykau ir išlėkiau iš namų. Nusprendžiau susitikti su draugais ir savo sielvartą paskandinti alkoholyje. Išgėręs parašiau vienai merginai, kurią pažinojau dar gerokai prieš susipažindamas su savo mergina, ir visai netikėtai atsidūriau pas ją namuose. Su savo mergina išsiskyriau jau kitą rytą, tačiau, manau, tai vis tiek buvo neištikimybė, nors dėl jos blogai ir nesijaučiau.“

Kai labiausiai norisi tos, kurios negali turėti...

„Ganėtinai ilgai ėjau iš proto dėl vienos merginos, kuri mane laikė tiesiog draugu. Galiausiai praradau viltį dėl jos ir pradėjau rimtai draugauti su kita mergina. Žmonės dažnai kalba, kad visuomet labiausiai nori tos, kurios negali turėti, ir, manau, šiuose žodžiuose yra daug tiesos.

Vieną vakarą, praėjus keliems draugystės mėnesiams su naująja mergina, aš susitikau su ta drauge keletui taurelių bare. Šiek tiek išgėrusi ji man netyčia prasitarė, kad man taip pat šį tą jaučia, ir galiausiai vakaras baigėsi pas ją namuose...

Kai viskas baigėsi, mane užplūdo patys baisiausi jausmai. Jaučiausi šlykščiai, kad negalėjau jai atsispirti, ir dar iki šiol galiuosi, jog tą vakarą paslydau. Žinoma, mergina, su kuria susitikinėjau, mane paliko, dėl to buvo labai skaudu, nes tik tada ir supratau, kad man ji tiko kur kas labiau nei toji draugė. Gaila, kad to nesupratau laiku, nes taip praradau mylimą merginą, o ta buvusi simpatija taip pat ganėtinai greitai prarado susidomėjimą manimi. Vaikinai, verčiau jau neišdavinėkite savo mylimų merginų, nes iš to nieko gero tikrai neišeis...“

Mokyklos laikų meilė

„Tai skamba ganėtinai banaliai, bet aš savo merginai buvau neištikimas su savo mokyklos laikų meile. Prieš kurį laiką grįžau į savo gimtąjį miestą, kad sudalyvaučiau savo mokyklos susitikime. Ten vėl susitikau su savo buvusia mergina, su kuria draugavome, kai mokėmės mokykloje. Paskutinį kartą ją buvau matęs gal prieš 7–8 metus.

Taip pat skaitykite: Neištikimybė: kodėl sukame į kairę ir kas dėl to kaltas

Tą vakarą tarp mūsų vėl atsirado ryšys, kuris nuvedė mus į lovą... Dėl viso to kaltinu tik save. Kitą dieną jaučiausi tikrai prastai ir nemanau, kad verta būti neištikimam vien tik dėl nostalgijos praeities santykiams“.

Dėl artumo trūkumo

„Mano mergina turėjo persikraustyti gyventi už tūkstančių mylių nuo manęs, ir mes žinojome, kad draugauti per atstumą bus sudėtinga, tačiau vis tiek bandėme. Praėjus keletui mėnesių po to, kai ji išsikraustė, vyko darbo vakarėlis, ten aš pradėjau bendrauti su viena mergina, ir galiausiai vakaras baigėsi lovoje.

Manau, neištikimas savo merginai buvau tiesiog dėl intymumo trūkumo, bet nuo to geriau nesijaučiau. Žinau, kad tai, ką padariau, turbūt yra blogiausia, ką apskritai galima padaryti savo mylimam žmogui...“

Atsirado kita

„Susipažinau su viena mergina, su kuria, kalbant nuoširdžiai, man kur kas labiau patiko leisti laiką nei su savo tuometine drauge. Norėčiau sakyti, kad tuo metu mūsų santykiai buvo jau pasiekę galutinį tašką, bet galbūt taip tik stengčiausi teisintis dėl išdavystės.

Taip pat skaitykite: 12 požymių, kad vyras gali būti neištikimas

Tai nėra pasiteisinimas. Manau, kad aš privalėjau būti tikras vyras ir turėjau prieš permiegodamas su kita, visų pirma išsiskirti su savo mergina“.

Abu neištikimi

„Merginai, su kuria draugavau, buvo ganėtinai sunkus metas, nežinau, galbūt tuo metu ji sirgo depresija ar šiuo tuo rimčiau, bet kad ir kas tai buvo, aš visaip stengiausi ją emociškai palaikyti. Deja, jokio fizinio kontakto su manimi ji nenorėjo.

Aš tikrai stengiausi ją palaikyti ir noriu tikėti, kad man tai nors kiek pavykdavo, tačiau galiausiai aš neištvėriau ir intymumo trūkumą savo santykiuose užpildžiau su kita mergina.

Padariau tai, nes žinojau, kad su savo mergina išsiskirti negaliu, – bijojau, kad tai ją dar stipriau palauš. Ir vis dėlto tik vėliau sužinojau, kad mano mergina taip pat ilgą laiką mane apgaudinėjo su kitu. Ką gi, abu buvome vienodi.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius