Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keli esminiai dalykai, kurių vyrai itin ilgisi santykiuose

Jei moteris sėkminga, šmaikšti, išmintinga, gerai, tačiau ne visada tai lemia sėkmingus santykius poroje. Taigi ko vyrams iš tiesų reikia?
Rasti kompromisą santykiuose sudėtinga, bet įmanoma
Rasti kompromisą santykiuose sudėtinga, bet įmanoma / „Scanpix“ nuotr.

Jaustis didvyriu

Mažu berniuku, katinėliu, gėlele jis jau pakankamai ilgai buvo su savo mama. Dabar jis suaugo ir nori jaustis stiprus. Net jeigu vyras kartais mėgsta pasiguosti, pasiskųsti ir tokiais atvejais jam iš tiesų reikalingas palaikymas, šios situacijos yra labiau išimtis nei taisyklė. Visą kitą laiką jis turi būti tikras, kad moteris juo žavisi, rašo marieclaire.ru.

Todėl moteris periodiškai turėtų priminti savo mylimajam, kad jis pats protingiausiais, drąsiausias ir kitoks pats pačiausias.

Santykiai be priekaištų

Jis nuolat neužsuka dantų pastos tūbelės, išmėto daiktus ir palieka neišplautus indus? Neteisinga reakcija – apipilti jį priekaištais. Kaip būtų paradoksalu, vyras dažnai nesupranta, dėl ko moteris tuo momentu pyksta. Paprastai jis būna įsitikinęs, kad moteris apskritai ant jo pyksta ir laiko jį niekam tikusiu. Tai, žinoma, savivertės neprideda, o maža savivertė, žinia, gali netgi susargdinti.

Antras svarbus dalykas – vyrui sunku matyti moters ašaras. Tiesiog nepakeliama.

Vyras pamiršta smulkmenas ne todėl, kad nori įskaudinti savo partnerę, o todėl, kad vyro sąmonė užimta globaliais dalykais ir buitiniams reikalams dažnai neužtenka dėmesio.

Nuo jo niekas neslepiama

Visi vyrai įsitikinę – kiekviena moteris nori ištekėti, o jeigu ji nenori už jo tekėti, vadinasi, ji norėtų ištekėti už kito. Ir taip visame kame – vyrui svarbu žinoti viską, kas vyksta poros gyvenime.

Visi vyrai įsitikinę – kiekviena moteris nori ištekėti.

Tai nereiškia, kad moteris turėtų jam smulkiai pasakoti, ką ir kur veikė, tačiau pasakyti, kaip ji su juo jaučiasi, būtina, kadangi vyrai taip pat, kaip ir moterys, mėgsta išsigalvoti tai, ko nėra. Juolab kad bet koks nutylėjimas žalingas santykiams – poros auga ir tobulėja tik petys į petį įveikdamos sunkumus.

Turėti asmeninį gyvenimą

Turėti asmeninę erdvę yra kiekvieno žmogaus poreikis. Vyrui svarbu turėti galimybę pabūti su draugais be šalia sėdinčios žmonos, išvažiuoti žvejoti ar dar ką nors veikti atskirai nuo šeimos.

Beje, asmeninė erdvė lygiai taip pat reikalinga ir moteriai – taigi puiki galimybė patenkinti šį poreikį, kol vyro nebus namie. Būtina turėti savo atskirų draugų ir pomėgių, kitaip vienas kitą uždusinsite. Jeigu partneriai kvėpuoja tik vienas kitu, santykiams trūksta visavertiškumo.

Palaikymas

Palaikymas – antroji poreikio jaustis didvyriu pusė. Netgi karaliams kartais reikia palaikymo. Tai nereiškia, kad už vyrą reikia priimti sprendimus, viską griauti ir statyti iš naujo. Kartais užtenka tiesiog palaikyti už rankos.

Vyras nori iš moters girdėti: „Mielasis, sunku išreikšti žodžiais, kaip aš vertinu tai, ką tu darai dėl manęs ir vaikų. “ Juk taip ir yra – ką vyras bedarytų, kokių karjeros aukštumų besiektų, visa tai jis daro ir dėl savo šeimos. Jam pačiam užtektų gerokai mažiau, todėl jam malonu žinoti, kad moteris tai supranta ir vertina.

Ištikimybė

Vyrui moters meilę įrodo jos ištikimybė. Jeigu moteris myli, ji neturi poreikio ieškoti kitų santykių, pagaliau moterų ir vyrų neištikimybės vertinimui taikomi skirtingi standartai. Dažnai vyrams atrodo normalu, kad moteris jiems atleistų neištikimybę dėl „kvailumo“ ar „girtumo“, tačiau moters neištikimybė vyrui – smūgis žemiau juostos.

Vyrams būdingas savininkiškumo jausmas, jie nenori savo moters dalintis su dar kuo nors. Kita vertus, dėl moters ištikimybės vyras pasirengęs kalnus nuversti.

Seksas

Jeigu poroje nėra sekso, iš esmės nėra ir poros. Nebent tai sąmoningas abiejų partnerių pasirinkimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius