Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kokios sekso pozos mėgstamiausios skirtingose šalyse: nustebsite!

Tikriausiai visi turime savo mėgstamiausių sekso pozų, tačiau ar kada nors susimąstėte, kokios labiausiai patinka kitiems? Pasirodo, skirtingose šalyse žmonės turi savo favorites lovoje, tai atskleidė „Google“ paieškos analizė.
Seksas
Seksas / Shutterstock nuotr.

Išbandydami skirtingas pozas, atrandame įvairesnių būdų mėgautis meilės žaidimais ir drauge stipriname emocinį ryšį, dalindamiesi itin intymia patirtimi.

Tikriausiai visi turime savo mėgstamiausių sekso pozų, tačiau ar kada nors susimąstėte, kokios labiausiai patinka kitiems? Galbūt šioje srityje taip pat egzistuoja mados ir tendencijos?

Nusprendusi tai išsiaiškinti, kosmetikos kompanija „Cult Beauty“ atliko tyrimą – išanalizavo „Google“ paieškos duomenis, siekdama nustatyti, kokiomis sekso pozomis labiausiai domimasi visame pasaulyje.

123RF.com nuotr./„Google“
123RF.com nuotr./„Google“

Pasirodo, kad žmonės įvairiose pasaulio šalyse aktyviai ieško informacijos apie populiariausias sekso pozas.

Tyrimo rezultatai parodė, kad „šuniukų poza“ yra „Google“ paieškų čempionė – vidutiniškai kas mėnesį atliekama daugiau nei 820 tūkst. paieškų, kuriose ji minima. Kitos pozos, kurios pateko į labiausiai ieškomų penketuką, yra „misionieriaus“, „atbulos raitelės“ ir pikantiškoji „69“.

„Šuniukų“ poza pasirodė esanti labai populiari tokiose šalyse kaip Kanada, Singapūras, Graikija ir Pietų Afrika.

Kita vertus, atrodo, kad Jungtinės Karalystės gyventojams patinka truputį „papipirinti“ savo intymųjį gyvenimu – „atbula raitelė“ užima aukščiausią vietą kaip populiariausia sekso poza. Ji taip pat patinka Airijos, Norvegijos ir Argentinos gyventojams.

Tuo tarpu Nyderlanduose, atrodo, pirmenybė teikiama išbandytai ir patikrintai misionieriaus pozai. Tačiau kaimyninėje Vokietijoje manoma kitaip – čia pirmauja „šuniukų“ poza, o Prancūzijoje – „atbulos raitelės“.

123RF.com nuotr./Paryžius, Prancūzija
123RF.com nuotr./Paryžius, Prancūzija

Apie šią pozą daugiausiai informacijos taip pat ieškoma Ispanijoje, Turkijoje ir Brazilijoje, tuo tarpu Danijos, Belgijos ir Lenkijos gyventojai labiausiai domisi „69“ padėtimi.

Svarbu turėti omenyje, kad, kai kalbama apie sekso pozas, esama įvairių veiksnių, galinčių turėti įtakos mūsų skoniui ir pasirinkimui, pavyzdžiui, kultūra, auklėjimas, asmeninė patirtis bei fiziniai gebėjimai. Kiekvienas asmuo ar pora turi rasti tai, kas labiausiai tinka jiems ir partneriui.

„Cult Beauty“ atstovas spaudai komentuodamas tyrimo rezultatus, sakė: „Seksas yra vienas intymiausių mūsų atliekamų veiksmų, ir kai randame savo mėgstamą padėtį, kuri maloni abiem partneriams, šis intymus aktas tikrai tampa daug malonesnis. Įvairių pozų tyrinėjimas gali padėti partneriams atrasti naujų būdų mėgautis kūniškais malonumais ir užmegzti tvirtesnį tarpusavio ryšį. “

Iš tiesų – kad ir kokia patogi ar jaudinanti būtų „šuniukų“ poza, ji nesuteikia tiek kūniško kontakto kaip, tarkime, klasikinė misionieriaus.

Pastaroji, beje, rekomenduojama kaip viena geriausių pozų poroms, siekiančioms artimesnio emocinio ryšio ir net ilgamečiams partneriams, trokštantiems atgaivinti išblėsusias žiežirbas.

Svarbu turėti omenyje, kad, kai kalbama apie sekso pozas, esama įvairių veiksnių, galinčių turėti įtakos mūsų skoniui, pavyzdžiui, kultūra, auklėjimas, asmeninė patirtis bei fiziniai gebėjimai.

Tokiais atvejais paprastai rekomenduojama mylėtis taip, kad ne tik kuo labiau susipintų kūnai, bet ir galėtumėte matyti vienas kito veidą – žvilgsnis ir veido išraiška meilės akto metu gali būti labai iškalbingi!

Kitos pozos, kurios, anot specialistų, labiausiai suartina besimylinčiuosius, yra „šaukštelių“, „raitelės“ ir egzotiškoji „lotoso“.

Visos jos labai intymios – daug odos kontakto, galima glaudžiai apsikabinti, bučiuotis, net kalbėtis! Taip mylintis tvirtėja ir emociniai saitai – artimas fizinis kontaktas signalizuoja partneriui apie pasitikėjimą, suteikia saugumo jausmo ir leidžia pasijusti taip, lyg trumpam būtumėte tapę vienu kūnu.

Shutterstock nuotr./Pora.
Shutterstock nuotr./Pora.

O kaip gi populiariosios „šuniukų“ ir „69“?

Be akivaizdžių privalumų – intensyvios stimuliacijos, drąsaus erotiškumo su nešvankumo prieskoniu – šios pozos taip pat reikalauja nemenko pasitikėjimo ne tik partneriu, bet ir savimi: jas renkasi tie, kuriems nesvarbu, kaip atrodo jų kūnas ir ką partneris apie juos pamanys.

Taip, jos puikiai tinka aistringiems ir nekompleksuotiems meilužiams arba spontaniškam, gaivališkam pasimylėjimui, tačiau nei bučinių, nei švelnių susilietimų skruostais šiuo atveju nebus – romantika pasitraukia į antrąjį planą.

Galiausiai, kaip mylimės, priklauso ne tik nuo mūsų asmeninio skonio, bet ir nuo partnerio – gali nutikti taip, kad jūsų mėgstamiausia sekso poza bus viena, tačiau jūsų poros miegamojo „klasika“ – kita.

Kaip pastebėjo minėtojo tyrimo iniciatoriai: „Raktas į darnų intymųjį gyvenimą yra atviras bendravimas, drąsa eksperimentuoti ir noras išbandyti naujoves.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius