-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Linksma istorija: žmonos laiškas vyro meilužei

Kai vyras susirandą kitą, daugelis moterų puola į neviltį. Bet... netgi į šią, regis, labai keblią ir skausmingą situaciją, galima pažvelgti su humoru (na ir kas, kad ironišku). Puikus to pavyzdys yra šis laiškas...
Laiškas
Laiškas / Fotolia nuotr.
Temos: 1 Tikra istorija

Laba diena, gerbiamoji A. K.,

 

Pirmiausia noriu jus nuraminti, kad apie šį laišką mano vyras nežino, kaip nežino ir to, kad štai jau 4 mėnesius su neblėstančiu įdomumu stebiu jūsų jaudinančią muilo operą. Jums parašyti paskatino visai ne banalus pavydas ar baimė dėl savo santuokos – tikrai ne. Tas jūsų serialas, kurį su tokiu įdomumu buvau pradėjusi sekti, ėmė darytis nuobodus, taigi tiesiog noriu jums padėti siužetą pasukti optimistiškesne kryptimi.

 

Norėčiau jus pagirti – esate šauni mergina, nes jūsų taktika iš esmės yra teisinga. Juk abi žinome, koks mano vyras tingus – taigi pats nebūtų iškrypęs iš tiesaus kelio, jei ne begalinis jūsų atkaklumas ir ryžtas. Štai ko reikėjo tam tinginiui išjudinti! Bet yra tik vienas BET.

 

Nevertėtų jo bombarduoti tokiomis SMS žinutėmis: „Gal šiandien kartu papietaukime?“ ar „Gal norėtum nueiti į teatrą?“ Tai visiškai beprasmiška. Verčiau nupirkite bilietus į spektaklį ir jį pakvieskite ar užsakykite staliuką restorane, pamelavusi, kad tądien jūsų vardinės – pati daugiau rodykite iniciatyvos, juk jis – amžinai darbuose prapuolęs verslininkas ir jokių romantiškų žingsnių iš jo pusės greičiausiai nesulauksite.

 

Žinutės: „Noriu tavęs...“ ar  „Pasiilgau savo katinėlio“ – jau geriau, bet jei į jas negaunate atsakymo kelis mėnesius, verta susimąstyti, kodėl, ar ne? Ir šiek tiek pakeisti taktiką. Galiu jus geranoriškai pakonsultuoti dėl jūsų klaidų.

 

1. Blogiausia, kad abu dirbate toje pačioje įmonėje. O mano vyras, tokioje situacijoje jau turi karčios patirties (jūs turbūt žinote, kad mes irgi susipažinome ten pat?), tad draugams dažnai kartoja aksiomą: „Ten, kur dirbi, ne....“ Taigi, gal jums vertėtų pakeisti darbą? Nors tada liktumėte be bendrų pietų...

Pati pagalvokite: kai naktį, vos sugrabaliodamas telefoną, vyras ima jį karštligiškai spaudyti ir keiktis arba puola į balkoną ir pradeda telefonu ant kažko piktai bambėti – tai negali nesukelti įtarimų. Kuri moteriškė po to nepasistengs išsiaiškinti, kas trukdo jo ramų knarkimą?

 

2. Kita klaida, kad jūs – liesa blondinė. Na, taip – peržiūrėjau jūsų nuotraukas Facebook... Galiu pasidžiaugti, kad jūs jauna ir labai simpatiška. Bet štai turime ir vieną bendrą trūkumą: abiejų mūsų krūtinės – kaip lentos. Ir tai, kad esate už mane 10 metų jaunesnė – nelabai svarbus koziris. Aš, pasak savo vyro, stulbinančiai jaunai atrodau. Ir šiap, esu už jus 15 cm aukštesnė (turbūt žinote, kad mano vyrui nepatinka žemos moterys?) Vyrams juk reikia įvairovės. Norite, pasakysiu, kokios jam patinka? Apvalių formų rudaplaukės. Tad jums tikrai nebus sunku – žudikiški aukštakulniai, kokybiški plaukų dažai ir geras plastikos chirurgas turbūt nesudarys problemų? Ai, kas ta operacija, jei po jos jūsų katinėlis murks prie jūsų kojų?

 

3. Tai net ne klaida, o mano prašymas. Pagalvokite apie konspiraciją. Na, jei nebūtumėte jam atsiuntusi žinutės antrą valandą nakties, argi man būtų šovusi mintis pasirausti jo telefone? Niekada! Pati pagalvokite: kai naktį, vos sugrabaliodamas telefoną, vyras ima jį karštligiškai spaudyti ir keiktis arba puola į balkoną ir pradeda telefonu ant kažko piktai bambėti – tai negali nesukelti įtarimų. Kuri moteriškė po to nepasistengs išsiaiškinti, kas trukdo jo ramų knarkimą? O besiaiškindama dar ims ir susinervins. Netikėtai pažadinta būnu nervinga ir neprognozuojama.

 

Taigi, tikiuosi, kad manęs tokiais naktiniais išsišokimais daugiau nevarginsite. Labai nenorėčiau tas jūsų žinutes persiųsti gerbiamam jūsų vyrui ir daugeliui žinomam žmogui K.N.

 

Nuoširdžiai tikiu sveika jūsų nuovoka ir nesiruošiu imtis kraštutinių priemonių – juk sakiau, kad man esate visai simpatiška. Smagu, kad esate ištekėjusi ir kad turbūt suprantate, jog mano tingus vyas jums – tik prasiblaškymui, nes protingos meilužės iliuzijų apie šviesią ateitį kartu tikrai nekuria. Taigi linkiu jums begalinės sėkmės tame sunkiame gyvenimo etape siekiant sugundyti mano vyrą. Jei reikės pagalbos ar kils klausimų – nesidrovėkite man parašyti, mielai padėsiu.

 

Nuoširdžiai jūsų – S. M.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius