Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmoji naktis po vestuvių: 15-os moterų patirtys

„Visada buvau įsitikinusi, kad, kai ištekėsiu, tą naktį TO tikrai nedarysiu. Jei viskas vyks taip, kaip įsivaizduoju, pramogausiu iki nualpimo – su tortu rankoje ir suknele, o partneris (tikiuosi) miegos kažkur netoliese“, – portale womenshealthmag.com rašo Aryelle Siclait.
Jaunavedžiai
Jaunavedžiai / 123RF.com nuotr.

Pasirodo, tokia mano fantazija be sekso nėra nutolusi nuo realybės. Pasak „The Wow“ apklausos, kurioje dalyvavo 3030 žmonių, daugiau kaip pusė (52 proc.) sakė, kad povestuvinė naktis buvo rami. O iš tų, kurie pažymėjo savo santuoką, 11 proc. nelaukė, kol pateks į miegamąjį. Jie tiesiog „pasiėmė pertraukėlę“ nuo šventės ir išsliūkino paišdykauti – iš tiesų visai neblogas būdas praleisti kokteilių valandą.

Žinoma, tai, ką nuspręsite daryti savo povestuvinę naktį, yra tik jūsų reikalas. Todėl, jokios gėdos, jei nuspręsite paišdykauti, užsukti naktipiečių į greito maitinimo įstaigą, o jei jums labai pasiseks – spėsite ir viena, ir kita.

„Parsibeldėme į jaunavedžių apartamentus, ir jis greit užmigo“

„Po to, kai vidurnaktį vestuvės baigėsi, visi nuėjome į netoliese esantį barą ir tęsėme linksmybes. Mano vyras ir aš likome iki pat trečios valandos ryto (baras jau baigė darbą), o vos parėjome iki jaunavedžių apartamentų, jis užmigo.

Kadangi aš dar buvau pilna jėgų, atsidariau šampano butelį, likusį po puotos, ir kartu su keliais šeimos nariais tęsėme vakarėlį kaimyniniame kambaryje. Jokių apgailestavimų.“ – Jean, 29 m.

„Nepastebimai pasišalinome neplanuotam (ir labai karštam) greitukui“

„Su vyru atradome, kad vestuvių iškilmių vietoje, nuotakos apartamentuose yra privatus vonios kambarys, todėl iškilmių metu išsliūkinome neplanuotam (ir neįtikėtinai karštam) greitukui. Vėliau tą naktį mylėjomės ir viešbučio kambaryje, ir tai buvo viena romantiškiausių ir ypatingiausių mūsų, kaip poros, akimirkų.

Pagavau savo vyrą spoksant į mane, ir kai paklausiau, ką jis daro, jis pasakė, kad nori amžinai prisiminti, kaip atrodau būtent tą akimirką – taip, aš ištirpau. Naktį pabaigėme picos vakarėliu vienos mano geriausių draugių kambaryje kartu su kitais draugais.“ – Lizzie, 29 m.

„Mes tai padarėme. Ir tai tikrai buvo ypatinga“

„Mes buvome išsekę, tačiau tai padarėme. Tai tikrai buvo ypatinga, tačiau sunku pasakyti, ar taip buvo todėl, kad diena buvo ypatinga (ir suvokėme, kad tai pirmas mūsų kaip vyro ir žmonos kartas), ar todėl, kad tai tikrai buvo kažkas transformuojančio.“ – Gabrielle, 36 m.

„Atsigriebėme per medaus mėnesį“

„Vestuvių iškilmės baigėsi apie 11 valandą vakaro, todėl patraukėme į netoliese esantį barą. Su mumis buvo apie 50 svečių, draugų bei šeimos narių.

Bare pramogavome iki pat jo uždarymo – maždaug antros valandos ryto. Baras buvo prie pat viešbučių, kuriuose buvo apsistoję mūsų svečiai, todėl patraukėme į vieną iš jų, ir visiems užsakėme picų.

Po valandos nuėjau miegoti be vyro, kadangi jis su savo pabroliais norėjo parūkyti cigarų. Iš tiesų, negaliu skųstis, kadangi akimirksniu užmigau ir net negirdėjau, kaip jis grįžo – po valandos. Nors ir nesimylėjome povestuvinę naktį, tikrai atsigriebėme per medaus mėnesį.“ – Megan, 25 m.

123RF.com nuotr./Jaunavedžiai
123RF.com nuotr./Jaunavedžiai

„Užmigau su apatiniais, o tai buvo labai paranku kitą rytą“

„Vestuvės vyko užsienyje. Mums su vyru jos labai patiko – tiek iškilmės, tiek dūzgės. Pramogas pabaigėme apie 4 valandą ryto ir grįžome į rožių žiedlapiais ir balionais papuoštus apartamentus, kuriuose buvo ir sūkurinė vonia.

Apsivilkau povestuvinės nakties apatinius ir nuėjau į lovą. Nežinau, dėl alkoholio, nuovargio ar palengvėjimo, tačiau užmigome per kelias sekundes. Kitą rytą pabudau (su seksualiais apatiniais) ir pažymėjome savo santuoką.“ – Christine, 29 m.

„Jį nurengė jo tėvai... man buvo labai gėda“

„Per vestuvių iškilmes abu su vyru padauginome alkoholio ir negalėjome patys parvažiuoti į savo apartamentus, todėl paprašėme jo tėvų, kad mus parvežtų.

Mano vyras ant galinės automobilio sėdynės taip stipriai „atsijungė“, kad negalėjau jo pažadinti, todėl jo tėvai turėjo jį nešti į vidų, o aš sekiau iš paskos.

Jie įėjo į mūsų kambarį ir pradėjo nurenginėti mano vyrą, lyg jis būtų mažas vaikas. Susigėdusi, paprašiau jų, kad jie išeitų, užtikrindama juos, kad susitvarkysiu. Jie mane ignoravo ir net apkamšė prieš išeidami. Tą naktį nesimylėjome.“ – Natalie, 24 m.

„Viskas baigėsi mėsainiais ir bulvytėmis“

„Po įsimintinos nakties su draugais ir šeimos nariais į viešbutį grįžome apie pirmą valandą nakties. Suknelė buvo labai sunki, kojos nusėtos pūslėmis, tačiau mes vis dar mėgavomės vakaru.

Su vyru žiūrėjome vienas kitam į akis, ir žinojome, ką veiksime toliau: užsisakysime į kambarį mėsainių ir skrudintų bulvyčių ir prisiminsime keistas, nuostabias to vakaro akimirkas. Niekada nekeisčiau tos nakties eigos.“ – Francis, 29 m.

„Paskutinis dalykas, kurį pamenu, – girtas paradas viešbučio koridoriuje“

„Vestuvės vyko Niujorko bare, kartu su 50 artimiausių draugų ir šeimos narių. Tą naktį šampanas liejosi laisvai. Po puotos keli mūsų draugai palydėjo mus iki mūsų viešbučio kambario. Mes buvome tarsi girti parado, vykstančio viešbučio koridoriuje, dalyviai, ir tai yra paskutinis dalykas, kurį prisimenu. Jie paliko mus kambaryje; mes pabudome kitą rytą su vestuviniais rūbais. Vienas-nulis „vestuvinės nakties be sekso“ komandos naudai.“ – Kerri, 43 m.

123RF.com nuotr./Jaunieji
123RF.com nuotr./Jaunieji

„Seksu net nekvepėjo, tačiau buvo verta“

„Mano partnerė iškėlė man netikėtas vestuves Austine, Teksaso valstijoje. Ji viską suderino su mano draugais ir net sugebėjo įlaipinti mane į lėktuvą, ir aš net nenutuokiau, kur ir ko vykstu. Ji net prisiminė, kad svajojau ištekėti avėdama savo kaubojiškus batus, ir vienas iš draugų sugebėjo juos parvežti į Teksasą.

Susituokėme apsuptos keistuolių, keistoje teritorijoje su baseinu ir sūkurine vonia. Kaip ir per bet kokias geras vestuves, svečiai ir pamergės su pabroliais išsirengė ir nuogi šoko į baseiną ir sūkurinę vonią. Nereikia net sakyti, kad kai pagaliau pasiekėme santuokinį guolį, naktis jau buvo virtusi diena – todėl seksu net nekvepėjo. Tačiau žinojau, kad mano antroji pusė bei šeima mane besąlygiškai myli. Taip #tobula.“ – Beatrice, 43 m.

„Tai nebuvo mano mėgstama poza ir nepatyriau orgazmo, bet norėjau pažymėti santuoką“

„Povestuvinę naktį mylėjomės. Esu tradicinių pažiūrų mergaitė ir jaučiau pareigą pažymėti mūsų santuoką. Tą naktį vartojau nemažai alkoholio, kadangi dauguma svečių ir šeimos narių nusitempė mus į barą vestuvių dūzgėms.

Per medaus mėnesį mylėjomės labai daug, todėl tikrai atsigriebėme už povestuvinę naktį.

Po kelių raundų mes su vyru nuėjome į savo kambarį. Vyras padėjo išsivaduoti iš suknelės, po to mylėjomės lovoje (ir ne mano mėgstama poza) – pažymėjome santuoką. Orgazmo nepatyriau, kadangi buvau labai girta.

Po to kartu nukeliavome į dušą ir „atsijungėme“ po tos svarbios, gražios, emocijų kupinos ir mūsų gyvenimą pakeitusios dienos. Per medaus mėnesį mylėjomės labai daug, todėl tikrai atsigriebėme už povestuvinę naktį.“ – Sally, 37 m.

„Kitą rytą vos spėjome į priešpiečius“

„Naktį prieš vestuves nemiegojome, o vestuvių dieną gyvi buvome vien adrenalinu, todėl savo vestuvių iškilmes – daugelio svečių nusivylimui – baigėme pirmą valandą nakties.

Kai grįžome į savo viešbučio kambarį, mano sutuoktinis „nusmigo“, o aš, savo nuostabai, labai susijaudinau. Todėl jį pažadinau, ir tai padarėme. Po to abu miegojome kaip kūdikiai ir vos spėjome į priešpiečius kitą dieną.“ – Cat, 24 m.

„Tai tikrai nebuvo geriausias mūsų seksas“

„Patarimas: rinkitės viešbutį, esantį kuo arčiau vestuvių iškilmių vietos. Mes susituokėme netoli namų, tačiau užsisakėme kambarį prašmatniausiame viešbutyje mieste. Vakarėliui pasibaigus buvome išsekę, todėl pusvalandį trukusios kelionės metu miegojome. Į kambarį registravomės vos pramerkdami akis.

Pasiryžę pažymėti santuoką, surinkome energijos likučius, tačiau tai tikrai nebuvo geriausias mūsų seksas. Vyras dėvėjo beveik visus rūbus, o aš, man atrodo, net nenusimoviau kelnaičių.

Maža to, kad pabudome pagiringi ir pavargę, mūsų laukė 30 minučių kelionė atgal į priešpiečius. Vestuvės man labai patiko. Tačiau, jei galėčiau viską pakartoti, tikrai rinkčiausi viešbutį, esantį arčiausiai vestuvių iškilmių vietos.“ – Eve, 32 m.

„Svajojome tik apie miegą“

„Povestuvinio sekso neturėjau. Mes tiesiog buvome per daug pavargę. Vestuvės prasidėjo antrą valandą dienos, šeštadienį, ir baigėsi sekmadienį, šeštą ryto. Po nakties, kupinos šokių, dainavimo ir linksmybių, svajojome tik apie miegą.“ – Karolina, 28 m.

„Buvau tokia pavargusi, jog maniau, kad paskęsiu vonioje“

„Vestuves kitoje valstijoje suorganizavome per 6 savaites, ir prašėme pagalbos visų, ko tik galėjome. Renginys išėjo nepakartojamas – ir neįtikėtinai varginantis. Kai atvykome į viešbutį, buvau tokia pavargusi, kad nuoširdžiai bijojau paskęsti vonioje. Jaučiausi išduota savo pačios kūno dėl to, kad buvau per daug pavargusi mylėtis. Kitą rytą turėjome anksti keltis ir vykti medaus mėnesio. Per neapdairumą blogai suplanavome povestuvinius išdykavimus.“ – Lauren, 49 m.

Pabudau ir aptikau savo vyrą miegantį ant manęs su visais rūbais, todėl žinau, kad bandėme.

„Mes tikrai bandėme...“

„Mes bandėme. Diena buvo labai ilga. Iškilmes baigėme dūzgėse. Po to pajudėjome į savo viešbutį. Pabudau ir aptikau savo vyrą miegantį ant manęs su visais rūbais, todėl žinau, kad bandėme.

Medaus mėnesio skridome į Meksiką, tačiau pirmąją dieną miegojome 18 valandų. Vestuvės bei jų planavimas sukelia labai daug streso. Santuokos nepaminėjome iki kito ryto.“ – Winnie, 31 m.

Kai kurie vardai buvo pakeisti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius