Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seksas su buvusiuoju. Pateisinama?

Neretai nutinka, kad poros ir po skyrybų susibėga nakčiai kitai į bendrą lovą. Kad ir kaip būtų, įprotis būti su tam tikru žmogumi ne taip greitai užmirštamas. Dažnai ir seksualinė trauka taip greitai niekur neišnyksta... Ką apie seksą po skyrybų mano specialistai?
Vestuvinis žiedas
Vestuvinis žiedas / Fotolia nuotr.
Temos: 1 Vyras

Mokslininkai iš Arizonos universiteto teigia, kad seksas po skyrybų gali būti netgi labai naudingas. Jie įsitikinę, kad tam tikrais atvejais moteriai tai padeda greičiau atsigauti po išsiskyrimo traumos. (Jei ji buvo...)

 

Buvo apklausti 137 neseniai išsiskyrę žmonės, ir paaiškėjo, kad net 82,5 proc. jų daugiau ar mažiau palaiko ryšius su buvusiais sutuoktiniais, o 21,9 proc. jų turi ir intymių santykių. Paaiškėjo, jog kuo sunkesnės buvo skyrybos, tuo didesnį palengvėjimą teikė seksas su buvusiaisiais. Tiesa, tiems, kurie ne itin sielojosi dėl išsiskyrimo, seksas su buvusiais partneriais nekėlė tokių ypatingų emocijų.

 

Psichologai mano, kad po skyrybų lieka tam tikrų sąsajų, kurias reikia nutraukti. Seksas su buvusiu vyru kai kurioms moterims teikia saugumo jausmą ir padeda psichologiškai išsivaduoti nuo buvusių santykių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius