-65% metinei prenumeratai! Išskirtinis pasiūlymas.
Išbandyti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Su kokiomis moterimis nori susitikinėti vyrai? Atsakymas jus pradžiugins

Ar vyrai tikrai pasiruošę pažaboti savo ego? Tokios mintys lenda galvon, perskaičius portalo match.com atliktą apklausą.
George'as Clooney ir Amal Alamuddin
George'as Clooney ir Amal Alamuddin / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kartojama – nori patikti vyrui, privalai būti moteriška, seksuali, patraukli, žavi, protinga. Tik! Šiukštu ne protingesnė ir ne sumanesnė nei mylimasis. Neva, vyriškiai itin skaudžiai išgyvena tai, kad jų damos daugiau uždirba ar yra labiau išsilavinusios. Tačiau visa tai tėra mitas (žinoma, ne visur, ne visada ir remiantis tik šios apklausos rezultatais).

Pasak match.com, vyrukai visai nieko prieš susitikinėti su moterimis, kurios yra protingesnės, labiau išsilavinusios ir uždirba daugiau nei jie patys. Ir netiesa tai, kad moteris, daranti karjerą, vyrams yra antipatiška, nepatraukli. Amerikietiško puslapio lankytojai kaip tik nurodė, kad jiems reikia šalia tokios moters, kuri žino, ko trokšta profesiniame pasaulyje ir yra šio to pasiekusi gyvenime.

Apklausoje dalyvavo 5675 respondentai, kurie dalinosi savo asmeninio gyvenimo ypatumais, moralinėmis vertybėmis ir pasakojo apie tai, kokios antrosios pusės norėtų.

Taip pat skaitykite: Vyro neištikimybė: kaip išgyventi tą skaudžią patirtį

Rezultatai džiugina: 44 proc. vyrukų teigia, kad ieškodami moters, pirmenybę teikia nepriklausomai damai, kuri sėkmingai kopia karjeros laiptais. 87 proc. tikina, jog nieko prieš susitikinėti su ta, kuri daugiau uždirba, yra protingesnė, intelektualesnė, labiau išsilavinusi.

43 proc. tikino, kad jiems puikiai tiktų ir tokia gyvenimo palydovė, kurios išsilavinimas toks pats, kaip jų pačių. Beje, net pusė vyrų pareiškė, kad nenorėtų susitikinėti su moterimi, kurios išsilavinimas būtų menkesnis nei jų.

Taip pat skaitykite: Situacija: seksualinis alkis. Kaip elgiasi vyrai ir moterys

Išvada? Vyrams patinka, kai šalia jų stovi savimi pasitikinti, žinanti, ko iš gyvenimo trokšta, kūrybinga ir drąsi moteris. Ir tai yra išties puiku! Toks santykių modelis buvo suskubtas pavadinti „The Clooney Effect“ (George'as Clooney vedė žavią, stiprią karjeristę, teisininkę Amal Alamuddin) ir daug kas tikisi, kad tokių „efektų“ tik daugės. 

Sužinokite daugiau, sekdami naujienas „Facebooke“!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius