Sužadintas geismas: kaupiame seksualinę energiją

Norite, kad tas galingas potraukis, kurį jautėte jam pažinties pradžioje, neišsivadėtų? Keli paprasti triukai leis jums ilgai mėgautis vienas kitu.
Bučinys.
Bučinys. / Shutterstock nuotr.

Ar pamenate, kad vos susipažinusi su jus dominančiu vyru, jaučiatės kaip atominė elektrinė: energijos užtektų vien savo šypsena apšviesti pusę miesto! Jums niekada neskauda galvos, nesinori miego, jūs visada graži, apatiniai – prabangūs, depiliacija – nepamiršta.

Bet po metų ar dvejų ima pagrįstai atrodyti, kad ant tokios jausmų keteros ilgai neišsilaikysite. Ir vis dažniau norisi pašnibždėti: „Gal pamiegam, katinuk“. Ir pati save pagaunate, kad seksas virsta malonia pareiga, tiesa, malonia, taip, bet vis dėlto pareiga... Nors jūsų mylimasis juk nepasikeitė. Taip, tikrai niekas nepakito. Tik jūsų geismas. O tai negeras ženklas. Nes kiekvienam vyrui norisi būti geidžiamam.

Taip pat skaitykite: Santykių ekspertai pataria: į ką reikėtų atkreipti dėmesį, susipažinus su nauju žmogumi?

Bet nemokysime nusibodusių tiesų, kaip išlaikyti vyrą. Verčiau patarsime, kaip paversti savo gyvenimą ryškiu ir spalvotu. Dabar šeimos santykių specialistai vis dažniau akcentuoja tai, kad pirmiau reikia galvoti, kaip pagerinti savo gyvenimą, kaip į jį investuoti, o ne kaip įvilioti partnerį į spąstus.

Taigi, ką reikėtų daryti?

1. Stenkitės patikti sau, o ne kažkam. Jei jaučiate savo kūno patrauklumą, jei pasitikite savimi, puoselėjate save, skiriate bent minimaliai laiko savo kūno ir sielos poreikiams, esate teisingame kelyje.

2. Sportuokite. Ir palaipsniui suformuojame nebūtinai idealų ir manekeniškai liesą, bet sveiką, stiprų, treniruotą kūną. Būkime geru pavyzdžiu draugėms: nereikia teisintis, kad neturite laiko, kad vaikai maži, darbo daug, o bosas žvėris – niekas negali būti priežastimi apsileisti. Sportuokite nors po keliolika minučių, bet – judėkite!

„Shutterstock“ nuotr./Bėgimas
„Shutterstock“ nuotr./Bėgimas

3. Dėvėkite gražius apatinius. Ir nesvarbu, kas ant jų: džinsai, storas megztinis, aptempta suknelė. Kartais nuo spontaniško sekso su mylimu žmogumi sulaiko smulkmena: nedepiliuotos kojos, neidealus pedikiūras ar ne pati žaviausia (švelniai tariant) liemenėlė. Geriau pataupykite viršutiniams drabužiams, bet ne apatiniams.

4.  Atrodykite moteriškai. Net užkietėjusios kelnių fanės savo spintoje privalo turėti sijonų ir prisegamų kojinių ar pėdkelnių. Besisukantis apie kojas šilkas dovanoja nepamirštamą pojūtį, kad esate graži ir patraukli moteris. Visai kitaip vaikščiosite, šypsositės, kitokie bus jūsų judesiai. Be to, neatimkite mylimam vyrui malonumo liesti jūsų kūnu sruvenantį audinį, o ne storą džinsą...

Fotolia nuotr./Seksuali moteris
Fotolia nuotr./Seksuali moteris

5. Flirtuokite. Likti ištikima, bet patikti daugeliui vyrų – subtilus menas. Mokykitės jo. Nedrauskite vyrams jums asistuoti: prisiminkite, kad dėmesio, gėlių ir šokolado galite gauti nebūtinai tik iš vieno vyro... Flirtuodama jausitės tikra moterimi, galinčia apvynioti bet ką apie mažąjį savo pirštelį. Nedrauskite sau susižavėti – juk mylite tik savo žmogų, tačiau gerų emocijų kiekvienai nėra per daug.

Taip pat skaitykite: Mokslininkai atskleidė efektyvią flirto techniką

6. Įsiklausykite į save. Mylėtis reikia tada, kai norisi, o nei kai „reikia“. Visos žinome, kad mūsų troškimai priklauso nuo mėnesinių ciklo dienų. Kai jaučiate geismą, palauks nesuplauti indai ir nenušluostytos dulkės – klausykitės prigimties šauksmo.

7. Pamirškite stereotipus. „Visi vyrai tokie“, „Jie visada paskui naują sijoną lekia“ ir t. t. Išbraukite tas mintis iš galvos! Džiaukitės šia diena. Gerai žinokite, ko norite. Ar šito vyro, ar jo pinigų, ar jo statuso? Jei būtent šito vyro, kaip meilužio, kuris jums suteikia pasitenkinimą, vadinasi, jūs ta moteris, kuri jam skirta. Ir jei jis mato, kad dovanoja jums nepamirštamą malonumą, jam nereikės jokios kitos.

„Fotolia“ nuotr./Aistringas apkabinimas
„Fotolia“ nuotr./Aistringas apkabinimas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius