Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tikra istorija: kodėl už tavęs netekėsiu...

Sėdžiu prie kompiuterio ir sukioju ant piršto tavo dovanotą žiedą. Toks gražus! Bet turbūt pats jauti – už tavęs netekėsiu...
Ji
Pabėgusi nuotaka / Fotolia nuotr.
Temos: 1 Tikra istorija

Vertinu tavo pasipiršimą kaip gestą, kuriuo norėjai pasakyti, kad aš tau reikalinga. Kad tau geriau su manimi, o ne be manęs. Žinau tik viena: nei tu, nei aš niekada net nepagalvojome, kad sujungsime savo likimus parašais ir antspaudais... Tu man – kas nors, tik ne nuosavas vyras. O aš tau – tikrai ne žmona.

 

Noriu tau viską paaiškinti. Nors daug kartų esu kartojusi, bet dabar dar parašysiu.

 

Turbūt svarbiausia priežastis yra ta, kad aš visai nebijau vienatvės. Nebijau miegoti viena. Nebijau viena grįžti į tuščius namus. Mano siela – vienišės. Ir taip visada buvo, kai dienas ir naktis leidome kartu.

 

Ir dar – aš bijau tos patogios buitiškos ramybės. Juk šeimoje moteris nurimsta. Tokios santuokos pasekmės. O aš to negaliu sau leisti. Nenoriu apaugti celiulitu, apdulkėti kaip kokia pamiršta vaza, nenoriu uždusti, pamesti gyvenimo tikslą, pamiršti, kas aš ir kur einu. Aš nenoriu apriboti savo gyvenimo šeimyninėmis problemomis ir virti tame buities katile iki mirties.

Jei būčiau tokia kaip visos, beprotiškai džiaugčiausi, juk tu – pats nuostabiausias mano sutiktas žmogus.

 

Aš nenoriu ramybės, aš jai nepasiruošusi. Ji mane uždusins, aš gyvensiu kaip sapne, kažką mechaniškai veiksiu, gal net šypsosiuos ir mylėsiuos su tavimi. O taip, seksas. Ateis momentas, kai man ims patikti kiti vyrai, ir aš kankinsiuosi, blaškydamasi tarp aistros ir sąžinės balso. Aš nenorėsiu įskaudinti tavęs ir nudegti pati. Bet bus naktų, kai gulėsiu šalia tavęs, o svajosiu apie kitą vyrą. Tad apgaudinėsiu tave neapgaudinėdama.

 

Ateis laikas, kai ir tau patiks kita moteris, tu trokši naujo, neištyrinėto kūno. Ir apgaudinėsi mane su ja, o jei ne – tai mintimis tikrai. Grįžęs namo stebėsi mane ir galvosi: „Dieve, ką kažkada aš joje radau?“ Kartais tau išsprūs, kad anksčiau aš buvau kitokia, o aš už tuos žodžius imsiu tavęs nekęsti. Nekęsti taip, kad mintyse norėsiu tave užmušti.

 

Tad pasakyk, ar ne protingiausia būtų nesusisaistyti jokiais saitais? Aš nenoriu būti tavo žmona. Man nereikia tokio statuso. Noriu išsaugoti savo teisę į vienatvę...

 

Jei būčiau tokia kaip visos, beprotiškai džiaugčiausi, juk tu – pats nuostabiausias mano sutiktas žmogus.

 

Bučiuoju, laukiu, visada tavo...

 

Laukinukė

 

NORĖTUMĖTE PAPASAKOTI SAVO GYVENIMO ISTORIJĄ? SU DIDŽIAUSIU MALONUMU LAUKSIME JOS el. paštu ji24.lt@zlg.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius