-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 01 15

Tobulo penio anatomija: ar centimetrai tikrai nesvarbu?

Kad ir kaip saugotume trapius stipriosios lyties jausmus ir bandytume tvirtinti, purtyti galvą ar užtikrintu bei raminančiu tonu skelbtume, jog dydis nesvarbu, vis tik pripažinkime – gražus, proporcingas ir nemažas penis turi labai daug žavesio. Ir prie to prisideda ne tik seksualinio pasitenkinimo siekis, bet ir įvairūs įvaizdžiai, kurie siejasi su šiuo vyriškumą įprasminančiu organu. Jau XIX a. S.Freudas falo simbolį susiejo su jėga – socialine, politine, reprodukcine. Be to, sunku paneigti ir kad didelis penis suteikia tam tikrą pasididžiavimą, apie tai kalbama ir socialinėje erdvėje, ypač vyrų grupėse.
Vyras
Vyras / 123RF.com nuotr.

Žinoma, politiškai korektiškas ir visuotinai paplitęs moterų teiginys yra, jog dydis – nesvarbu. Įvairūs straipsniai ir viešoji nuomonė skelbia: svarbu ne dydis, o kaip įrankis naudojamas. Negalima paneigti, jog tame tiesos yra ir tinkamai parinkta sekso poza gali optimizuoti net ir mažiausią potencialą. Tačiau ar po 10 metų neatsibos šuniuko poza? Ar tikrai pirmą kartą svajonių princui atsegus kelnes ir atradus tikrai mažą mažąjį princą, bent giliai širdyje netenka užgožti nusivylimo atodūsio? O gal čia tik aš tokia begėdė ir vertinu ne tai, ką reikia vertinti? Ar jau laikas susigėsti dėl savo paviršutiniškumo?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius