Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Virtuali galimybė pasimatyti su Kalėdų seneliu: stebėkite transliacijas

Skaičiuojant paskutines dienas iki didžiųjų metų švenčių, Tauragės rajono savivaldybės administracija pakelbė iniciatyvą „Skambutis Kalėdų seneliui“, kuri skirta šiemet Kalėdų senelio gyvai nesulaukusiems vaikams. Gruodžio 16–20 d.d. nuo 18-os iki 19-os valandos vaikai gali virtualiai pasimatyti su Kalėdų seneliu.
Kalėdų Senelis
Kalėdų Senelis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Kalėdų seneliui šiuo metu – pats darbymetis, tačiau net ir užimčiausiu laikotarpiu jis ras laiko patiems nuoširdžiausiems pokalbiams apie svajones, norus, Šiaurės ašigalį ir kitus labai svarbius dalykus!“ – rašoma savivaldybės paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“.

Kai teigiama pranešime žiniasklaidai, tėvai, norintys pradžiuginti vaikus, iš anksto registravosi specialiai sukurtoje Kalėdų senelio paskyroje. Nuotoliniai pokalbiai yra tiesiogiai transliuojami Tauragės rajono savivaldybės „Facebook“ ir „Youtube“ paskyrose.

Paskelbus apie iniciatyvą, Kalėdų senelio paskyrą užplūdo daugiau kaip 100 laiškų, o registracijų pikas prasidėjo po pirmosios tiesioginės transliacijos – per keletą valandų sulaukta daugiau kaip 80 žinučių.

„Džiaugiuosi, kad vaikai turi galimybę pajausti šventinę dvasią ir kalėdinį stebuklą. Vaikų susidomėjimas ir įsitraukimas rodo, kad iniciatyva pavyko. Ačiū tėvams, kurie užpildė registracijos formą ir prisidėjo prie šventinės nuotaikos mažiesiems kūrimo“, – sakė Tauragės rajono savivaldybės administracijos direktorius Modestas Petraitis.

Kalėdų seneliu tapusio Laimono Rimkaus teigimu, smagiausia, kad vaikai Senelio neišsigąsta ir noriai bendrauja, pasakoja savo svajones ir norus. Po pirmųjų tiesioginių transliacijų komplimentų Seneliui negailėjo ir vaikų tėvai, kurie gyrė už pozityvumą ir mokėjimą bendrauti su vaikais. „Kai gauni tokių žinučių, supranti, kad pasikalbėjimas su vaikais pavyko“, – pasakojo L.Rimkus.

Šiuo metu vaikų norinčių pasikalbėti su Kalėdų seneliu yra daugiau, nei tam numatyta laiko, todėl registracija yra sustabdyta. Vaikai, kuriems nepavyks pasikalbėti su Kalėdų seneliu, kviečiami nenuliūsti ir žiūrėti tiesiogines transliacijas, kurios suteiks daug gerų emocijų. Pirmųjų tiesioginių transliacijų metu mažieji deklamuoja eilėraščius, giriasi gerais darbais ir, žinoma, dalijasi norais bei svajonėmis.

„Šiemet vaikų norai žemiški – kas nori lėlės, kas mašinos ar konstruktoriaus. Vyresnieji pageidauja naujo telefono ar kompiuterinių žaidimų. Kol kas nė vienas iš skambinusiųjų ar laiškus rašiusių šiemet dar neprašė, kad mama ar tėtis grįžtų iš darbų užsienyje ir šventes sutiktų kartu“, – sakė Kalėdų Senelis.

Į minėtus vaikų laiškus taip pat atsakys Kalėdų senelis – tai dar viena šventinė Savivaldybės iniciatyva. Prie pagrindinės miesto eglės buvo įkurtas kalėdinis paštas, kuris jau prisilipdė vaikų laiškais. Kalėdų senelio atsakymai į laiškus jau rengiami ir vaikus pasieks iki didžiųjų metų švenčių.

Pirmuosius iniciatyvos „Pokalbis su Kalėdų seneliu“ laidos įrašus galite pamatyti čia.

VIDEO: 2020-12-16 . Kalėdų senelio skambutis
VIDEO: 2020-12-17 . Kalėdų senelio skambutis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius