Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aiškumas pandemijos laikotarpiu tampa neįkainojamas

Šiuo neapibrėžtu pandemijos laikotarpiu kyla daug klausimų: pajutau simptomus, gal sergu koronavirusu? Ar galiu eiti į darbą? Ar mano įmonėje nesustos darbai? Ką daryti jei reikia išvykti į užsienį, manęs reikalauja COVID-19 PGR tyrimo, o karštąja linija neregistruoja jo darytis nemokamai? – į visus klausimus gali atsakyti greitas koronaviruso testo iš nosiaryklės atlikimas ir galimybė gauti atsakymą per parą ar dvi. Juk žinant diagnozę galima priimti konkrečius ir logiškus bei efektyvius sprendimus valdant situaciją.
Šeima serga
Šeima serga / 123RF.com nuotr.

Jei suabejojote ar nesergate koronavirusu, bet negalite laukti maždaug savaitę kol gausite atsakymą, nes reikės laukti kelias dienas vien kol galėsite atlikti tyrimą, o vėliau dar kelias dienas kol gausite atsakymą, geriausia išeitis atlikti COVID-19 PGR tyrimą savo lėšomis nedelsiant. Juk laikas, kurį praleisite saviizoliacijoje, nes bijosite užkrėsti artimuosius ir kolegas gali kainuoti daugiau už vienkartinį tyrimo mokestį. Nežinomybė gali pakelti streso lygį, kuris silpnina imunitetą ir kenkia mūsų psichologinei būklei.

Situacija dar rimtesnė jei esate atsakingas ne tik už save, bet ir kitus žmones. Jei esate įmonės vadovas šiuo metu ir taip patiriate visą spektrą emocijų ir tikriausiai tik spėjate gaudyti besikeičiančias naujienas, todėl aiškūs ir kokretūs bei greiti atsakymai planuojant veiksmų strategiją Jums itin reikalingi. Juk kartais ir vieno žmogaus nebūvimas gali pristabdyti gamybos liniją ar nutraukti darbus. Šiuo atveju negalite sau leisti, kad darbuotojai lauktų PGR tyrimų atsakymų savaitėmis, nes Jūsų sutaupytas laikas, lygus neprarastam pelnui.

„Baltų“ šeimos klinika Kaune nuolat stengiasi pasiūlyti paslaugas, kurios aktualios žmogaus sveikatai čia ir dabar, todėl suteikia galimybę visiems norintiems atlikti mokamą COVID-19 PGR tyrimą prie pastato esančiame mėginių ėmimo punkte. Registracija vykdoma telefonu 86 355 3355 punkto darbo laiku nuo 9 iki 18val. Tyrimą Jums galėsime atlikti tą pačią darbo , o atsakymą gausite vėliausiai per 2 darbo dienas. Patogu tai, kad jei tyrimą darotės, nes ketinate keliauti į užsienį už papildomą mokestį Jums išduosime sertifikatą trimis kalbomis (lietuvių, rusų, anglų), o prireikus išduodame ir tyrimo protokolą.

Ką daryti jei įtariate, kad jau persirgote koronavirusu?

Pasidaryti COVID-19 antikūnių (Imunoglobulino IG G) tyrimą iš kraujo. Tai gerokai paprastė procedūra nei PGR tyrimas ir tiksliai parodomas antikūnių kiekis Jūsų kraujyje. Net jei tiksliai žinote (jūsų sirgimą parodė PGR tyrimas), kad persirgote koronavirusu aktualu išsiaiškinti ar daug antikūnių susiformavo Jūsų organizme. Žinodami realią padėtį geriau suvoksite savo galimybes užsikrėsti pakartotinai ir kokio stiprumo apsaugą turite savo kūne.

Profilaktika itin svarbu!

Banalu, girdėta, bet taip teisinga, kad sveikata mūsų brangiausias turtas! Šiemet tai patyrėme kartu su visa pasaulio bendruomene. Tad šiuo įtemptu metu primename, kad sveika mityba ir sportas bei nuolatinė sveikatos stebėsena padeda gyventi kokybiškai, net pandemijos akivaizdoje. Laiku atlikite reikiamus tyrimus, nes žinojimas yra geriau už spėliones. Atliekant minėtus ar kitus laboratorinius tyrimus klinikoje laikomės saugumo reikalavimų, bet kartu užtikriname paslaugos gavimą net karantino laikotarpiu, nes suprantame, kad yra tyrimų, kurie negali palaukti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius