-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kosmoenergetikės prognozės: rugsėjo 14–20 d. energijų kalendorius

„Nusimato kontroversiška savaitė. Neišvengsime akistatos su pačiu savimi – bėgti, atidėlioti ar nustumti aktualių dalykų į miglotą ateitį nebeišeis. Teks spręsti pačias opiausias problemas, gilintis į sudėtingas, tolesnį gyvenimą lemiančias situacijas“, – teigia kosmoenergetikė Eglė Gleščinskienė.
Santykiai: mes einame ne viena kryptimi...
Kryptys. / Fotolia nuotr.
Temos: 1 Energetika

Šią savaitę išryškės santykių ar bet kokio bendravimo aspektas – atsiras daugiau tiesmukiškumo, taps aiškiau, suprantamiau, ko iš mūsų tikisi partneris, bendradarbis, klientas ar bet koks kitas asmuo, su kuriuo turime reikalų.

Kartais truks romantikos ir bus greičiau išsklaidytos nepagrįstų lūkesčių viltys, tačiau atsiradęs aiškumas padės viską sudėlioti į savo vietas.

Kartais truks romantikos ir bus greičiau išsklaidytos nepagrįstų lūkesčių viltys, tačiau atsiradęs aiškumas padės viską sudėlioti į savo vietas. Siekiant įgyvendinti savo planus, bus palankiau veikti ne aplinkkeliais, o sukti tiesiai prie reikalo, argumentuoti savo ketinimus, pagrįsti pasirinkimus – taip sulauksime daugiau pagarbos, pritarimo, būsime vertinami kaip žinantys, ko norime, o kartu – ir kaip rimti, patikimi partneriai ar kolegos.

Fiziniame lygmenyje ši savaitė bus sunkesnė vyrams. Energijos nepalankiai veiks visą vyrų lyties reprodukcijos sistemą, tad apie save dažniau primins įvairūs šios sistemos negalavimai ir problemos. Taps labiau įtempti intymūs santykiai, dažniau atsiras įvairaus pobūdžio vyrų erekcijos problemų, gali atsirasti įvairūs trikdžiai, lemiantys, kad intymus aktas išvis neįvyktų. Gydytojai ir natūralios medicinos specialistai turėtų sulaukti didesnio klientų su lyties reprodukcijos sistemos bėdomis antplūdžio.

Šios savaitės energijos mus visus skatins atkreipti didesnį dėmesį į tai, ką valgome, kokius produktus renkamės, kas tinka mūsų organizmui. Augs susidomėjimas įvairiais maisto produktų tyrimo testais, jų rezultatais, taip pat daugiau klientų turėtų sulaukti dietologijos, sveikos gyvensenos centrai. Turintiems virškinimo problemų tai bus palankus metas pagaliau imtis jų sprendimo, gal būt pasidaryti išsamesnius tyrimus, išsiaiškinti negalavimų priežastis, keisti mitybos režimą ar rinktis kažkokią gydančią bei valančią dietą.

Taip pat skaitykite: Patarimai, kaip džiaugtis plokštesniu pilvu vos per savaitę

Subtilios aukso vibracijos padės mums susiderinti su gana kontrastingomis energijomis ir savo dėmesį nukreipti ten, kur vis dar trūks darnos, balanso, harmonijos.

Palankiai mus veiks, padės atsipalaiduoti, pašalinti įtampą bei erzelį lengvų ir švelnių pastelinių tonų spalvos. Rinkimės subtiliai derančius, įvairių atspalvių, tačiau neryškius rūbus ir prie jų, jeigu turime, kažkokius aukso spalvos aksesuarus. Tinkami papuošalai – aukso spalvos ar paties aukso. Subtilios aukso vibracijos padės mums susiderinti su gana kontrastingomis energijomis ir savo dėmesį nukreipti ten, kur vis dar trūks darnos, balanso, harmonijos.

Taip pat skaitykite: 7 aprangos gudrybės, padėsiančios atrodyti jauniau

Net ir mažytis, subtilus aukso papuošalas, padovanotas šią savaitę mylimai moteriai, tikrai bus puiki investicija santykių stiprinimo kelyje, – padės kurti darną ir abipusę harmoniją būnant kartu, įžvelgti puikias partnerio savybes ir už paviršinių kaukių slypinčią asmenybę.


Šaltinis – kosmoenergetika.lt

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius