Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Limfodrenažiniai masažai, suderinantys sportą, sveikatą ir grožį: išbandžius alternatyvų nebesinorės

Daugybę žmonių šiandien lydi beprotiškas gyvenimo tempas, stresas ir begalė kasdienybės iššūkių. Todėl rasti atsvarą šiems išbandymams yra būtina, o tai geriausia padaryti kuo daugiau dėmesio skiriant savo sveikatai ir gerai savijautai. Puikus būdas tuo pasirūpinti – suaktyvinti savo limfotakos sistemą, kuri, dirbanti efektyviai, tampa ne tik viso kūno, bet ir gyvenimo kokybės varikliu. Jį užkurti pasiruošusi „Ogmios mieste“ įsikūrusi tikra sveikatingumo oazė – „Studija V“ – kviečianti mėgautis limfodrenažiniais masažais bei kasdienybės rūpesčius iškeisti į dėmesį sau ir savo sveikatai.
Limfodrenažiniai masažai, suderinantys sportą, sveikatą ir grožį
Limfodrenažiniai masažai, suderinantys sportą, sveikatą ir grožį / „Studijos V“ nuotr.

Sukurti jaukią ir profesionalią erdvę, kuri leistų jaustis geriau, mylėti savo kūną ir juo rūpintis, o kartu – pailsėti, pabūti minčių ramybėje ar pabendrauti su tuo pačiu tikslu susirinkusiais žmonėmis.

Tokią misiją išsikėlė „Ogmios mieste“ įsikūrusi „Studija V“. Šios tikros sveikatingumo oazės duris svetingai praveria jos vadovė Jurgita Povilionytė ir maloniai šypsosi. Ramybe alsuojančios erdvės šiandien yra atviros jaukiems apsilankymams, lengvam judesiui ir stipriam limfos išjudinimui.

„Savo svečius norėjome įkvėpti sveikam pokyčiui, kuris prasideda nuo valandėlės sau. Užsukę į mūsų sveikatingumo studiją, žmonės gali mėgautis limfodrenažiniais masažais, turinčiais begalę naudos sveikatai“, – pasakojimą pradeda J. Povilionytė.

Svarbi pagalba ir didelė nauda organizmui

Su tais, kurie iki šiol nieko negirdėjo apie limfodrenažinius masažus, sveikatingumo studijos vadovė dalinasi pagrindiniais šių procedūrų privalumais. O jų, J. Povilionytės teigimu, yra daugybė.

„Studijos V“ nuotr./Limfodrenažiniai masažai, suderinantys sportą, sveikatą ir grožį
„Studijos V“ nuotr./Limfodrenažiniai masažai, suderinantys sportą, sveikatą ir grožį

Limfodrenažinis masažas, sako pašnekovė, pirmiausia yra sveikatinimo procedūra, skirta viso kūno limfinės sistemos suaktyvinimui. Ją išjudinus, kartu suaktyvėja ir kitos pagrindinės organizmo funkcijos – kraujotaka, medžiagų apykaita, riebalų suskaidymas.

„Aktyviai dirbanti limfotakos sistema užtikrina stipraus imuniteto formavimąsi. Taip organizmas ir pašalina tai, kas jam nereikalinga – toksinus, perteklinius skysčius, maisto medžiagų apykaitos likutinius produktus. Svarbu paminėti, kad reguliariai atliekamas limfodrenažinis masažas teigiamai veikia ir kūno grožį. Pastebimai kinta odos būklė, ji tampa lygesnė, stangresnė, atgauna sveiką spalvą bei elastingumą. Be to, organizmui greičiau skaidant riebalus ir nekaupiant nereikalingų medžiagų, keičiasi ir kūno linijos, o svorį reguliuoti tampa daug lengviau“, – naudas vardija J.Povilionytė.

Ji priduria – šios procedūros taip pat tonizuoja, pagerina darbingumą, leidžia žmonėms efektyviai atsistatyti po fizinio krūvio ar intensyvios darbo dienos.

„Mūsų kūnas kasdien susiduria su begale iššūkių. Esame nuolatos puolami bakterijų, iš aplinkos gauname daugybę žalingų medžiagų. Verta nepamiršti, kad ir amžius, stresas, prasta mityba bei mažas fizinis aktyvumas lėtina organizmo darbą. Su laiku jis apsunksta, pradeda strigti gyvybiškai svarbių sistemų funkcijos – limfotaka, kraujotaka, medžiagų apykaita. Organizmas nebesusitvarko su užkraunama kasdienybės našta. Todėl mes rekomenduojame periodiškai atlikti limfodrenažinius masažus. Be visos kitos naudos, jie pagreitina, palengvina ir suaktyvina viso organizmo darbą“, – akcentuoja „Studijos V“ vadovė.

Išbando ne tik moterys, bet ir vyrai

Paklausta, kaip limfodrenažiniai masažai yra daromi, J.Povilionytė teigia – jiems naudojami „Roll Shaper“ aparatai. Anot pašnekovės, tai jau laiko patikrinta, ištirta ir efektyvi technologija be jokios intervencijos, kuri unikali tuo, kad per procedūrą ne tik išmasažuoja visą kūno limfotaką, bet ir leidžia lengvai pasportuoti.

„Vienos valandos užsiėmimą sudaro 18 pratimų programa. Jai vykstant, atliekami lengvi judesiai su mechaniškai besisukančiu, specialiai limfodrenažui sukurtu būgnu. Taip išmasažuojama kiekviena kūno dalis – nuo pėdų iki rankų ir pečių juostos. Tokiu būdu žmogus gauna dvigubą efektą. Jam atliekamas viso kūno limfodrenažinis masažas, o kartu lengvai pasimankštinama“, – apie procedūrą kalba J.Povilionytė.

Anot pašnekovės, šiame „Roll Shaper“ aparate sumontuota infraraudonųjų spindulių lempa šildo giliausius vidinius audinius, atpalaiduoja įtampas ir kartu efektyviai išvalo organizmą. Atliekant limforenažinį masažą su tokia technologija, žmogus pats gali pasirinkti sau patogų intensyvumą – savarankiškai reguliuotis stiprumą, neturėti kontakto su kitu asmeniu ir skirti laiko tik sau.

„Studijos V“ nuotr./Limfodrenažiniai masažai, suderinantys sportą, sveikatą ir grožį
„Studijos V“ nuotr./Limfodrenažiniai masažai, suderinantys sportą, sveikatą ir grožį

„Valandos trukmės masažas su „Roll Shaper“ prilygsta 2–3 valandų trukmės rankiniam masažui. Todėl tai yra ir puiki procedūra skubantiems, negalintiems skirti laiko papildomai fizinei veiklai ar moterims, kovojančioms su celiulitu. Be to, nereiktų manyti, kad limfodrenažinis masažas skirtas tik moterims. Vyrai turi tokią pačią limfotakos sistemą, kurios funkcijos vienodai gyvybiškai svarbios. Todėl šias procedūras rekomenduojame visiems. Kaip ir minėjau, masažai pastebimai pagerina odos būklę, taigi jie naudingi ne tik sveikatai, bet ir grožiui. O tiek moterys, tiek ir vyrai pastaruoju metu savo grožiui skiria vis daugiau dėmesio. Tai – labai džiugina“, – šypsosi J.Povilionytė.

Sukūrė ypatingą atmosferą

Skaitant atsiliepimus apie „Studiją V“ socialiniame tinkle „Facebook“, dažnai galima sutikti nuomonę, kad čia apsilankę klientai pasijunta tarsi namuose. J.Povilionytė džiaugiasi tokiais lankytojų įvertinimais ir neslepia – ši vieta buvo kuriama stengiantis svečiams padovanoti kuo daugiau nuoširdaus dėmesio.

„Pati auginu du vaikus. Todėl norėjau sukurti erdvę, puikiai tinkančią mamoms. Puikiai žinau, kaip kartais sudėtinga atrasti laiko sau, o kartu pasirūpinti savo mažyliais. Dėl šios priežasties stengėmės, kad mūsų erdvėje mamos galėtų lankytis su vaikais – kol jos sportuoja, su mažaisiais randame jiems įdomių užsiėmimų ar pasaugome saldų popietės miegą. Taip pat čia visada laukiami ir keturkojai šeimos nariai. Nenorime, kad jie leistų laiką vieni namuose“, – tikina J.Povilionytė.

„Studijos V“ nuotr./Limfodrenažiniai masažai, suderinantys sportą, sveikatą ir grožį
„Studijos V“ nuotr./Limfodrenažiniai masažai, suderinantys sportą, sveikatą ir grožį

Pabaigai ji reziumuoja – „Studija V“ skirta kiekvienam savo sveikata ir savijauta besirūpinančiam žmogui. Todėl J.Povilionytė čia kviečia užsukti visus, kurie išsiilgo asmeniško dėmesio bei poilsio kūnui ir mintims. „Studijos V“ vadovė pažada – išbandžius šias sveikatingumo procedūras, norėsis jas kartoti vėl ir vėl.

“Studija V” rasite Ogmios mieste, adresu Verkių g. 31, Laisvalaikio terasoje (PC Outlet Park II a.). Daugiau informacijos rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius