-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Maistas smegenims: kokius vitaminus rinktis stropiems studentams ir užkietėjusiems karjeristams?

Daug mokotės? Ruošiatės egzaminams? O gal darbai darbus veja taip, kad vos spėjate suktis? Jei nuo informacijos srauto galva po truputį pradeda įgauti kvadrato formą, o dienos pabaigoje užvertę studijų konspektus ar kompiuterį jaučiatės taip lyg devynias jūras perplaukę, laikas susirūpinti savimi. Laikas pamaitinti organizmą vitaminais!
Studentė
Studentė / 123RF.com nuotr.

Ir net jei atrodo, kad pavasarį vitaminų labiausiai išsiilgsta po šaltojo sezono bundantis kūnas, ne ką mažiau svarbu pamaitinti ir protą. Maistas smegenims itin reikšmingas siekiant subalansuoti nervų sistemos veiklą, psichologinę būklę – juk visi norime jaustis žvalūs, gyvybingi, darbingi ir produktyviai mąstantys.

Sveikos, tinkamai parinktos, visavertės mitybos ne visuomet užtenka, kartais organizmui, ypač užsiimant aktyvia protine veikla, energijos reikia daugiau. Todėl geriausias sprendimas – įtraukti į savo racioną specialius papildus. Tam puikiai tinka racionaliai subalansuota „Neurozan“ vitaminų tabletė protinei ir nervų sistemos veiklai bei psichologinei būklei palaikyti.

„Tai smegenų maistas tiems, kas mokosi ir daug protiškai dirba“, – taip pristatomi išskirtiniai vitaminai.

„Neurozan“ – puikus pasirinkimas ir tais atvejais, kai organizmas jaučiasi išsekęs, pervargęs, kai riekia atstatyti pažinimo funkciją, kai trūksta antioksidantų.

Smegenų maistu vadinamuose vitaminuose – amino rūgščių, fostatidilcholino ir fostatidilserino, kofermento Q10, daugelio kitų vitaminų bei mineralų. Unikalaus komplekso sudėtį praturtina magnis, cinkas, geležis, manganas, varis, folio rūgštis, jodas, selenas, chromas, B grupės vitaminai ir platus spektras antioksidantų, saugančių smegenų ląsteles nuo oksidacinės pažaidos. Normalią nervų sistemos veiklą palaiko jodas, magnis, varis, pantoteno rūgštis, cinkas, geležis.

Siekiantiems dar efektyvesnio rezultato – „Neurozan“ sukūrė vitaminus „Neurozan Plus“ su papildomomis žuvų taukų kapsulėmis. Tuomet per dieną organizmas aprūpinamas ne tik minėtas vitaminais ir mineralais, jis gauna ir itin svarbią omega-3 riebalų rūgščių normą, kuri itin svarbi siekiant palaikyti normalią širdies veiklą, išsaugoti sveikas akis ir gerą regėjimą. Norint pajusti jos teigiamą poveikį per parą rekomenduojama suvartoti mažiausiai 250 mg „Neurozan Plus“ DHR yra 300 mg.

Efektyviai smegenų funkcijai ir atminčiai palaikyti „Neurozan Plus“ sudėtis papildyta ginkmedžių ekstraktu, jis palaiko palaiko pažintinę funkciją ir kraujotaką.

Jei rūpinatės savimi, pavasariui įsibėgėjant būtina vaistinėlę papildyti naudingais vitaminais. Subalansuotas amino rūgščių, fostatidilcholino ir fostatidilserino, kofermento Q10, vitaminų bei mineralų kompleksas pamaitins jūsų protą ir padės moksluose ir darbe – siekti karjeros aukštumų pamirštant, kas yra nuovargis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius