Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti
2023 11 24

Norisi, bet neišeina? Gydytojas išvardijo erekcijos sutrikimo priežastis

Erekcijos sutrikimą per gyvenimą bent kartą patiria kiekvienas vyras. Tai nėra malonu ir labai dažnai kerta per vyro savivertę. Pasak gydytojo urologo Tomo Simaškos, jei ši disfunkcija kartojasi ir trukdo poros lytiniam gyvenimui, rekomenduojama kreiptis į specialistą. Visgi Lietuvoje vyrai yra linkę atidėlioti šį vizitą.
Seksas
Seksas / Shutterstock nuotr.

„Erekcijos sutrikimai – tokia būklė, kai vyrui sunku išlaikyti standžią varpą viso lytinio akto metu. Taip pat gali būti ir kitos varpos standumo problemos, kurios kelia diskomfortą paciento lytiniam gyvenimui. Jei erekcijos sutrikimai kartojasi ir delsiama pasirodyti gydytojui urologui, problema gali įsisenėti, itin nukenčia poros tarpusavio santykiai. Be to, tai gali būti ir kitos patologijos požymis“, – portalui manodaktaras.lt pasakojo T.Simaška.

Erekcijos sutrikimai vyrams gali pasireikšti bet kuriame amžiaus tarpsnyje, visgi jie dažnesni vyresniame amžiuje. Deja, anot gydytojo, pastaruoju metu stebima neigiama tendencija – erekcijos sutrikimai nustatomi vis jaunesnio amžiaus vyrams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius