Tiesiogiai

Kandidatų spaudos konferencijos po pirmo Prezidento rinkimų turoKandidatų spaudos konferencijos po pirmo Prezidento rinkimų turo

Sveika šypsena ir nauji dantys – vos per kelias valandas

Vis daugiau šalies gyventojų sužino apie vienintelę kliniką Baltijos šalyse, kurioje, naudojant skaitmeninę sistemą, per trumpiausią laiką itin kokybiškai ir be jokio skausmo atkuriama žmogaus šypsena, be to, planuojant gydymą, ją koreguoti gali ir pats pacientas. Ypač tai aktualu koronaviruso grėsmės akivaizdoje, kai gydymo įstaigoms tenka imtis išskirtinių apsaugos priemonių, stengiantis išvengti COVID-19 užkrato, o ligoniai raginami pas gydytojus, jei tik įmanoma, lankytis kuo rečiau.
Rokas Kuprys
Rokas Kuprys / Organizatorių nuotr.

Pacientui Rimvydui inovatyviame Panevėžio implantologijos centre buvo atlikta viena pirmųjų operacijų, kurioje buvo panaudota vokiečių inžinierių ir Pietų Korėjos mokslininkų sukurta metodika ir panaudota skaitmeninė sistema, susidaranti iš kompiuterinės tomogramos, veido ir burnos skenavimo 3D skeneriu.

„Turėjau problemų dėl parodontozės. Viršuje jau iš ankščiau buvo ištraukti du dantys, apačioje pradėjo klaipytis ir reikėjo šalinti dar tris. Apie naują metodą išgirdau iš kolegos. Mane sudomino naujovė, kad viskas atliekama naudojant 3D inovatyvias technologijas be skausmo ir per vieną dieną. Nuvykau į kliniką, atliko nuotrauką ir su gydytojais sutarėme, kad jau kito vizito metu galėsiu džiaugtis nauja šypsena. Kito vizito metu buvo ištraukti gydymui netinkami dantys per mažiau nei penkias minutes. Tuomet buvo įsukti penki implantai ir uždėti laikini dantys. Taigi, per kelias valandas man buvo atkurta ideali šypsena. Pooperacinio skausmo ar diskomforto nejaučiau ir jau kitą dieną galėjau eiti į darbą”, – džiugia patirtimi dalinasi p. Rimvydas.

Pakankamai naujas pasaulyje gydymo būdas yra išskirtinis dar ir tuo, jog operacija atliekama be pjūvių, o pooperacinis gijimo laikas dėl išvengtų kai kurių chirurginių intervencijų tetrunka vos kelias dienas.

Organizatorių nuotr./Prieš ir iš karto po procedūros. Panevėžio implantologijos centro vieno iš pacientų nuotr
Organizatorių nuotr./Prieš ir iš karto po procedūros. Panevėžio implantologijos centro vieno iš pacientų nuotr

„Pas mus atvyksta dažniausiai tie žmonės, kurie nori profesionalaus gydymo per trumpiausią laiką. Mes tai ir garantuojame. O prieš operaciją pacientus supažindiname su galutiniu rezultatu – tai leidžia padaryti mūsų klinikoje naudojamos skaitmeninės technologijos“, – teigia Rokas Kuprys, Panevėžio implantologijos centro chirurgas.

Organizatorių nuotr./Rokas Kuprys
Organizatorių nuotr./Rokas Kuprys

„Pacientui atvykus į kliniką atliekamas komandinis darbas – nuo gydymo planavimo iki atliekamų procedūrų. Kartu su chirurgu bei dantų technikų komanda, planuojama operacija bei būsimo protezo konstrukcija. Bendradarbiaujame su sertifikuota laboratorija Vokietijoje. Kiekvienas specialistas atlieka kruopštų ir iš anksto suplanuotą darbą. Tai vienintelis būdas pacientui suteikti itin kokybišką gydymą”, – sako gyd. odontologė ortopedė Gertrūda Sūdžiūtė.

Organizatorių nuotr./Gertrūda Sūdžiūtė
Organizatorių nuotr./Gertrūda Sūdžiūtė

Naudojamos skaitmeninės technologijos leidžia sutrumpinti standartinio gydymo trukmę iki 50 proc. Jau per pirmą apsilankymą gaunama visa informacija, reikalinga planuojamam gydymui. Konsultacijos metu gydytojų komanda ir pacientas sudaro pirminį gydymo planą. Visa informacija persiunčiama į Vokietiją, kur pagaminamas chirurginis gidas ir dantų protezai. Per kitą, dažniausiai paskutinį, vizitą gydytojai atlieka kruopščiai suplanuotą operaciją ir protezavimo darbus.

Panevėžio implantologijos centras, kuriame daromos inovatyviausios Baltijos šalyse dantų implantavimo operacijos – vienas iš moderniausių ir pažangiausių regione, kur dirba tik savo srities profesionalai. Personalas yra sukaupęs 10-ties metų patirtį implantologijos ir odontologijos srityse.

Implantologijos cenras įsikūręs Ramygalos g. 21, Panevėžyje. Kontaktai pasiteiravimui 8 60727272 arba info@picklinika.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius