Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tirpstantis ledynų vanduo – itin naudingas sveikatai

Vandens nauda žmogaus organizmui mokslininkų jau seniai įrodyta. Jis yra be galo svarbus visiems biocheminiams procesams, tačiau reikėtų atsižvelgti ir į jo kokybę. Geriamo vandens kokybė yra tiesiogiai susijusi su žmogaus sveikata, energija, išvaizda. Šiandien didžiausia naujiena ir aukščiausios kokybės vandeniu yra įvardijamas tirpstantis ledynų vanduo, kurį pirmųjų masinio ėjimo varžybų metu galės išbandyti renginio dalyviai.
Vanduo
Vanduo

Jūsų dėmesiui svarbiausi klausimai ir atsakymai apie tirpstantį ledynų vandenį:

Kas yra tirpstantis ledynų vanduo?

Žmogui senstant, jo kūne nuolat mažėja vandens, todėl labai svarbu reguliariai gerti kokybišką vandenį.

Tirpsmo vanduo yra kitokios struktūros negu vanduo, kurį esame įpratę gerti kasdien. Tai yra pati tyriausia vandens rūšis, kuri išgaunama iš idealiai tyro ir švaraus ledo sluoksnio.

Kaip jis gaminamas?

Verta paminėti, kad ledas yra daugiasluoksnis ir, kad išgautume patį natūraliausią ir sveikiausią produktą, reikia pereiti kelis etapus. Pirminis ledo sluoksnis ima formuotis temperatūrai nukritus žemiau nei 4 laipsniai šilumos – jame gali būti žalingų sveikatai elementų, kuriuos naujausiomis mokslinėmis technologijomis pašaliname.

Po pirminio ledo sluoksnio šaldymo likęs vanduo ima formuoti ledo šerdį. Formuojantis ledo kristalams visi nešvarumai ir blogosios medžiagos yra natūraliai pašalinamos, o ledo molekulės tampa vienalyte ir švaria struktūra – ši struktūra ir yra ledo tirpsmo vanduo.

Kuo jis ypatingas?

Dėl unikalios gamybos šio tipo vandens molekulės yra vienarūšės ir visiškai vienodos struktūros. Tokio vandens struktūra yra identiška kūne esančių skysčių struktūrai – tai priežastis, kodel jis taip greitai įsisavinimas ir teigiamą jo poveikį galime pajusti greičiau negu geriant įprastą vandenį.

Tad kokią naudą jis atneša sveikatai?

Žmogui senstant, jo kūne nuolat mažėja vandens, todėl labai svarbu reguliariai gerti kokybišką vandenį. Ledyno tirpsmo vandens vartojimas padeda išvalyti ir atgaivinti organizmą. Gerina medžiagų apykaitą ir teigiamai atsiliepia kūno svorio kontrolei. Skatina aktyvesnį ląstelių atsinaujinimą, stabdo senėjimo procesus, teigiamai atsiliepia ir odai.

Informaciją parengė www.ejimovarzybos.lt ir http://www.meltwaterislife.com/lt/

Pirmosiose masinėse Proenzi ArthroStop ėjimo varžybose paragaukite tikro ledyno tirpsmo vandens! Varžybos startuoja balandžio 16 d., Vilniuje, Pavilnių regioniniame parke. Startas 12 valandą. Laukiame!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius