-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaistinės laikinai neteikia vaistų rezervavimo internetu paslaugos 

Vaistinės šiuo metu intensyviai ruošiasi dirbti pagal naują tvarką, diegiami techniniai, organizaciniai sprendimai, kurie leistų atitikti visus reikalavimus. 
Tabletės
Tabletės / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Nuo metų pradžios e-prekybos paslaugą teikę vaistinių tinklai priversti laikinai ją stabdyti – nuotolines prekybos vaistais tvarka lyg ir atlaisvino rankas, leido nereceptinius vaistus siųsti pirkėjams tiesiai į namus, tačiau tam prekybininkai turi gauti specialų logotipą – „Verslo žinių“ duomenimis, šiuo metu nė viena iš vaistinių laikinai neteikia anksčiau taikytos vaistų rezervavimo internetu paslaugos, mat su Valstybine vaistų kontrolės tarnyba tik pradedama kalbėtis dėl būtino bendrojo logotipo.   

Anksčiau vaistinės turėjo galimybę leisti internetu užsisakyti tiek receptinius, tiek ir nereceptinius vaistus, tačiau vartotojai juos galutinai įsigyti ir atsiimti galėjo tik vaistinėse. Nauja pernai gruodį patvirtinta tvarka numato, kad nereceptinius vaistus galima siųsti pirkėjams jų nurodytu adresu. O štai galimybės rezervuoti receptinius vaistus internetu visai nebeliko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius