Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 15

Fėja ieško globos arba namų

Švarutė, baltutė, rodos ką tik nuo sofutės nulipusi, išėjusi pasivaikščioti ir netyčia užsukusi į turgų prie žuvimi kvepiančio kiosko paskanauti žuvyte. Pati tokia mažutė trumputė...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Švarutė, baltutė, rodos ką tik nuo sofutės nulipusi, išėjusi pasivaikščioti ir netyčia užsukusi į turgų prie žuvimi kvepiančio kiosko paskanauti žuvyte. Pati tokia mažutė trumputė atrodo dar vaikas, o po širdele jau plazdėjo būsimieji vaikeliai.

Nenorėjome tikėti, kad neturi namų, nes šalia turgaus driekiasi gatvės su nuosavais namais iš kur gatvę perbėgi ir jau esi turguje. Bet... ji ateidavo kas rytą, darėsi vis nešvaresnė, purvinesnė, o po kokių dviejų savaičių pasaulį išvydo kačiukai.

Turėjusi namus, o negailestingai išmesta į gatvę, nes pradėjo storėti jos liaunas liemuo.

Katytė labai meili, glaustosi prie žmogaus, galima paimti ant rankų, pati lipa ant kelių. Dabar ji rūpestingai prižiūri savo tris vaikelius. Gavusi numestą kąsnelį, skuba neša mažiesiems - pirma jiems, o jai - kas lieka. Maitinančios moterys vadina ją Fėja.

Jai labai reikia namų. Jeigu norėtumėte išgelbėti šitą mielą gražią nedidukę katytę, pasirūpinčiau jos atvežimu. Kačiukams taip pat reikalinga globa, juos jau galima atskirti nuo mamos, tad nebūtinai jie turi būti vienuose namuose, galima ir po vieną priglausti, bet dabar jie dar pratinasi prie žmogaus. Kol kas paimti ant rankų nesileidžia, bet palaipsniui turėtų išdrąsėti.  

Gargždai, tel. 8 614 94359 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius