Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 02

Išmestas iš traukinio vilkšunis Rojus ieško namų (nuotraukos)

Išgirdus Rojaus istoriją, galvoje suskamba „Paskutiniam vagone prie lango, kur ir man yra skirta vieta..."
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Išgirdus Rojaus istoriją, galvoje suskamba „Paskutiniam vagone prie lango, kur ir man yra skirta vieta..."

Deja, nei paskutiniam vagone, nei pirmutiniam šiam šuneliui vietos neatsirado. Jį išmetė Vilniuje iš pajudėjusio traukinio, gal kad neberastų kelio namo, kuriuose kažkodėl tapo nereikalingas.

Nuo to karto šis liaudiškai vadinamas vilkšunis porą savaičių lakstė palei bėgius - o gal grįš? O gal pasiims? Gal išlips iš traukinio besišypsantys, pažįstami žmonės, paglostys, paguos ir nusives?..

Niekas negrįžo.

Jis nepyksta ant žmonių, nors dar yra liūdnokas ir, kas be ko, liesokas. Jis nekaltina. Kaltinti galim mes, žmonės, tačiau kur kas svarbiau nei kaltų ieškojimas yra surasti Rojui naujus namus.

Taigi, šiuo metu vokiečių aviganio mišrūnas laukia naujų, geresnių laikų „SOS gyvūnų" prieglaudoje Minsko plente. Jaunas, apie metų, gal kiek daugiau. Patikimas, santūrus, tikras šeimos draugas,  bet kol ta nauja šeima dar neatsirado, dienas leidžia per daug nenutoldamas nuo nuosavos būdos ir stebėdamas aplink verdantį gyvenimą. Tačiau visiškai aišku, kad vien sargu dirbti jam būtų per skurdus likimas, jis geras šuo, myli žmones ir net leteną tiesia susipažindamas. Draugauja ir su kai kuriais šunimis, tad gali būti antru šunimi namie, jei tik jų biolaukai sutaps.

Tikim, kad po visų liūdnų istorijų galų gale Rojukas sulauks tikro žmogaus, savo žmogaus, kuris ne vien gailesčio pastūmėtas norės suteikti jam savo namus, bet pamatys ir pasakys - taip, apie tokį šunį svajojau, noriu būti jo šeimininkas, tikiu, kad būsiu geras šeimininkas. Juk nebūtini diplomai ir karališka kilmė (abiems pusėms), svarbu ištikimybė ir atsakinga meilė. Išdavystės traukinys jau nuvažiavo ir nebesugrįš.

Beje, jei įsižiūrėjote į nuotraukas, jau pamatėte, kad Rojus unikalus šunelis - po akimis jam želia balti „atvirkštiniai antakiai". Tokio su kitais nesupainiosit!

Dėl Rojaus teirautis tel. 8 683 69502 (Ilona), 8 683 39826 (Nadia), info@sos-gyvunai.lt. Ir būtinai atvykite į priglaudą Minsko pl. 33a, Vilnius (už Liepkalnio) susipažinti su šiuo šaunuoliu, - būsimu pasivaikščiojimų kompanionu, draugu visiems laikams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius