Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 23

Tautmilės prieglaudėlės kačiukai ieško namų

Tautmilės prieglaudėlėje labai laukia naujųjų šeimininkų mažiausieji prieglaudos gyventojai - kačiukai. Vieni jau ilgesnį laiką pas mus, kiti naujai atvykę, tačiau visi trokšta...
Nuotraukos pavadinimas
Nuotraukos pavadinimas

Tautmilės prieglaudėlėje labai laukia naujųjų šeimininkų mažiausieji prieglaudos gyventojai - kačiukai. Vieni jau ilgesnį laiką pas mus, kiti naujai atvykę, tačiau visi trokšta kuo graičiau turėti namus, tad pristatome:

Mana(1-2nuotr.) - jauna, apie 3-4mėn. amžiaus, šiek tiek žvairiukė, tad labai žavinga. Labai smulkaus sudėjimo, judri, žaisminga ir labai meili, skiepyta.

Tifis(3-4nuotr.) - vienintelis iš trijų broliukų likęs dar prieglaudėlėje. Skiepytas,tvarkingas, labai draugiškas, protingas mažylis. Jam apie 4mėn., tačiau nedidelis, labai meilus.

Naglis(5nuotr.) - katinėlis atvyko su kitais broliukais, dar visai mažas ir nedrąsus. Tačiau dabar jau paaugęs, išgražėjęs, didelėmis gražiomis akytėmis, meilus, žaismingas, tikras rainiukas.

Ledi(6-7nuotr.) - Naglio sesutė, buvo palikta prie žmonių durų...Labai švelnaus kailiuko, ilgesnio plauko, rami, bet kartu išdidi, tokia rafinuota katytė :) Labai meili, baltutėlė...

Du naujokėliai(8-9nuotr.) - juodai balta, ilgesnio plauko mergytė, o rainas berniukas, nuostabiai gražių akių...Katinėliai dar šiek tiek nedrąsūs,tačiau tai tik kelių dienų pastangos, ir bus jau išdrąsėję. Katinėliams apie 4-5mėn.

Mažyliai(10nuotr.) - bus pūkuoti, ilgesnio plauko, abu berniukai. Kačiukams apie 2 - 3mėn. Nors jie dar visai mažyčiai tačiau abiejų charakteriai labai skirtingi. Jei susidomėjote kreipkitės į Renatą 861408339

Dėl katinėlių skambinkite Indrei 867838037 arba Tautmilei 865071786

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius