Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ieškoma šeimininkų Stafordšyro terjerui Arzui

Naujų šeimininkų ieško jaunas (1 metų ir 3 mėnesių), sveikas Stafordšyro terjeras Arzas, nekirptomis ausimis, grynaveislis, bet be kilmės dokumentų, skiepytas.
Arzas
Arzas / „Lesės“ nuotr.

Arzas tvarkingas, pratęs prie pasivaikščiojimų du kartus per dieną, bet mielai būtų kieme ir visą dieną. Jei būtina, eina pasivaikščioti su antsnukiu, nors ir nėra dėl to labai laimingas.

Miegoti įpratęs šiltai, todėl žiemą būdoje jam būtų per šalta. Labai mėgsta vandenį, maudytis tiek vonioje, tiek ežeruose.

Ėda šunų maistą, bet būdavo maitinamas ir žmonėms skirtu maistu. Sargas – nėra lygių, šeimininką gina besąlygiškai, tačiau be priežasties tikrai nebūna agresyvus, žmonėms draugiškas. Nemėgsta kitų šunų, nors urzgia ne ant visų.

Supratingas, greitai mokosi komandų, tačiau mėgsta ir ant sofos užšokti, kai niekas nemato. Nubaustas labai susikremta, supranta, kad pasielgė netinkamai.

Šuns šeimininkai išvažiavo gyventi į užsienį, Arzas liko Vilniuje, todėl jam reikia naujų namų. Labai tikimės, kad šis jaunas ir gražus šuo kris kam nors į akį. Ieškome jam tik gerų ir atsakingų šeimininkų.

Papildyta. Šunelis jau turi namus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius