-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gran Kanarijoje ryklio užpulta moteris paviešino dantų žymių nuotraukas

Cristina Ojeda-Thies „Twitter“ paskelbė nuotraukas, kuriose – ryklio dantų žymės ant jos rankos. Moterį užpuolė ryklys, kai ši atostogavo Gran Kanarijoje, Arinagos paplūdimyje, rašo „The Independent“.
Ryklio dantų žymės
Ryklio dantų žymės / twitter.com/ojedathies nuotr.

„Šiandien aš akis į akį susidūriau su rykliu. Kas nutinka, kai plaukioji Kanarų salose gruodį“, – gruodžio 25 d. parašė ji. 

Gran Kanarijos pareigūnai pabrėžia, kad tai buvo vienetinis atvejis – jie baiminasi, kad nerimas dėl ryklių užpuolimų gali pakenkti turizmui.

C.Ojeda-Thies vietos laikraščiui sakė: „Pajutau, kaip kažkas tempia mano kairę ranką, bet nekreipiau dėmesio, nes jausmas buvo toks, kaip žaisdamas kandžioja šuo“.

„Apsisukau kranto link ir plaukiau krauliu, tuomet pajutau dar vieną timptelėjimą – šįkart stipresnį. Po pusės sekundės pajutau, kaip kažkas į mane įsikibo, o atsisukus pamačiau kažkokią žuvį. Trenkiau jai dešine ranka ir tada nuplaukdama pamačiau ryklio pelekus“, – prisiminė moteris.

„Viskas vyko labai greitai – per kelias sekundes. Nors tai nebuvo skausminga ataka, nesuvokiau, kaip tai rimta, kol neišlipau iš vandens, – pasakojo C.Ojeda-Thies. – Kai apsisukau, pamačiau didelę pilkai rudą žuvį, o kai jai kirtau, pajutau tvirtą, šiurkščią odą.“

„Esu nukritus nuo dviračio ar nusideginus gamindama maistą – ir tuomet skaudėjo labiau“, – tikino ji.

Kanarų salų Ryklių aljanso prezidentas Fernando Friasas „The Daily Mail“ sakė, kad baimei pagrindo nėra. „Abejoju, ar kažkas panašaus nutiks per artimiausius 50 metų, todėl žmonėms nereikėtų bijoti“, – tvirtino jis.

Nuotr. iš „Twitter“/Cristina Ojeda-Thies
Nuotr. iš „Twitter“/Cristina Ojeda-Thies

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius