Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jaunavedžiai atsisakė 30 tūkst. Lt kainavusio medaus mėnesio Las Vegase ir pinigus skyrė savo šuns operacijai

Ką tik susituokę Claire ir Ceris Morganai iš Velso, Jungtinės Karalystės, atsisakė savo svajonių medaus mėnesio Las Vegase, kainavusio 30 tūkst. Lt, kad galėtų visus pinigus skirti savo mylimo augintinio operacijai, rašo „The Daily Mail“.
Mergina su amerikiečių buldogu
Mergina su amerikiečių buldogu / 123RF nuotr.

Claire su sutuoktiniu Ceriu jau buvo pasiruošę prabangiai kelionei, kai netikėtai sužinojo, jog jų amerikiečių buldogas Teeto serga vėžiu. Šuns gydymui reikėjo beveik 30 tūkst. Lt. Jaunavedžiai nė akimirkos nesudvejojo ir iš karto nutarė, kad verčiau visus pinigus skirs savo mylimam penkerių metų augintiniui.

„Mes labai laukėme savo svajonių medaus mėnesio, tačiau Teeto yra svarbesnis, – sakė 36-erių Ceris. – Jis toks nuostabus šuo.“

„Pasakėme veterinarui, kad mums visiškai nesvarbu, kiek kainuos gydymas, mes norėjome, kad mūsų šuo pasveiktų“, – vyrui antrino 26-erių Claire.

Sunkios ligos užkluptam šuneliui teko iškentėti chemoterapijos kursą, jam buvo amputuota priekinė dešinioji koja, kur ir buvo auglys.

Kaip pasakoja sutuoktiniai, operacija ir priežiūra po jos kainavo apie 21 tūkst. Lt, o kiekvienas chemoterapijos kursas atsiėjo dar papildomai po 1,7 tūks. Lt.

„Mes galime medaus mėnesio išvykti ir vėliau, kai vėl susitaupysime pinigų, o sergantis šuo nepalauks. Mes mylime Teeto ir norime, kad jis dar ilgai būtų su mumis“, – kalbėjo sesele dirbanti Claire.

Ligą pastebėti padėjo televizijos laida

Pas veterinarus Teeto buvo nuvežtas liepos mėnesį po to, kai Ceris pažiūrėjo laidą apie gyvūnus. Joje buvo rodoma apie šunį, kurio kojoje taip pat buvo auglys. Kadangi Teeto kurį laiką įtartinai šlubavo, turėjo kitų panašių simptomų kaip laidoje rodomas šuo, Ceris nutarė daugiau nedelsti ir parodyti augintinį specialistams.

„Viskas atrodo absoliučiai neįtikėtinai – jei nebūčiau pamatęs tos laidos, Teeto dabar jau būtų miręs“, – pasakojo Ceri.

Jaunavedžių ir jų mylimo augintinio Teeto nuotraukų galite pamatyti paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius